זקוקה לעצה

iness2

New member
זקוקה לעצה

שלומות ....... אני רוצה לתיעץ איתכם אני עובדת כאחרית משמרת בחברת תקשורת במוקד שעובד 24 שעות כבר 3 שנים יש לי ביטוח מנהלים ופנסיה משלמים הפסקות בקיצור התנאים די טובים אני די קובעת את הסידור של עצמי אבל אני נעלצת לעבוד גם ערב עד24 אני מקבלת 24 לשעה + בונוס בערך 500 שח +500 שח נסיעות ויש גם שישי שבת שמקבלים 150% הציעו לי עבודה חדשה גם במוקד שרות אחר שמתעסק בהוצאה לפועל אבל אני אהיהי עובדת קבלן התפקיד הוא ראש צוות השכר זה 27 לשעה + בונום של 800 שח ולא עובדים שישי שבת והמשמרת הכי מאוחרת זה 19 אבל אין שום תנאים סוציאלים אני ממש עבודת עצות ולא יודעת מה לעשות מצד אחד מדובר בקידום ולא עובדים עד מאוחר סופ"ש פנוי אבל מצג שני להיות עובדת קבלן בלי תנאים לא נשמע לי מזהיר במיוחד אז מה אתם היתם עושים ?

מה יותר חשוב לך?

הדילמה כאן היא הבחירה בין ביטחון ארוך טווח- תפקיד מסודר וברור עם תנאים לבין ???? אותו תפקיד רק בלי תנאים ומשמרות? האם את רוצה להתקדם? לאן? איזה מקום ישרת יותר את האינטרס הארוך שלך? הצגתי המון שאלות, אשמח להמשיך לשאול כשתציגי תשובות. HNH.CO.IL

iness2

New member
ואי ואי איזה בלגן חחחח

טווח ארוך פחות מענין אוני אני רק בת 27 אני רוצה לרכוש נסיון אני רוצה להתקדם כעובדת קבלן אני אהיה ראש צוות שזה קידום ואני רוצה לעשות יותר כסף בשורה התחתונה המשכורת שלי לא תשתנה כי אני לא יעבוד סופ"שים שי כרגע הכסף זה שם בחברת תקשורת אבל מצג שני אני חייבת חיים נמאס לי לעבוד עד 24 וגם ספשים עם הלימודין והעבודה אין לי חיים

במקומך הייתי נשארת בעבודה בחברת תקשורת.

תנאים זה דבר מאוד חשוב, אל תוותרי על זה, ובטח שלא לטובת עבודה כעובדת קבלן.

magal101

New member
לדעתי תלכי לעבוד כקבלנית

זה שיפור משכורת וזה כסף טוב יותר. תנאים זה לא הכל.

אז מה ההתלבטות?

את אומרת שתנאים זה לא רלוונטי שאת מחפשת קידום וזה ניתן לך בתפקיד של עובדת קבלן שזה יותר כסף שהמשמרות נגמרות מוקדם וללא שישי שבת אז היכן בדיוק ההתלבטות?

למעלה