זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

שלום לכן אני נכנסת לפורום כסמויה זמן מה ועכשיו אזרתי אומץ לכתוב. אני זקוקה לעצתכן. אני נשואה עם ילדים בשנות הארבעים. לפני כשנתיים הכרתי מישהי, גם היא בגילי ובמצבי (נשואה עם ילדים). מערכת היחסים ביננו עד לפני כחודשים היתה חברית בלבד. לפני כחודשים התחילו "ליפול לי האסימונים" והבנתי שהקשר שונה והתחילו לעוף לי פרפרים בבטן. התקרבנו מאוד בתקופה האחרונה, אך עדיין במישור החברות שאינה אינטימית. במהלך התקופה רמזתי מספר פעמים שאני שמחה לפגוש אותה וכו', לא היתה תגובה ממנה אך היא המשיכה לקבוע איתי פגישות. יש ביננו תקשורת גלויה ודיברנו בכנות על נושאים רבים, לרבות אישיים, אך לא דיברנו על הקשר ביננו. בשיחות הטלפון האחרונות ביננו, בהן דיברנו על עניינים אחרים, שמעתי מבוכה בקולה, אבל אני לא יודעת האם מה שאני רואה הוא המציאות או שזה מה שאני רוצה לראות. שתינו נמצאות בתפקידים בכירים וההשלכות לחשיפה כבדות. לא היה לי נסיון עם נשים בעבר, ואני גם לא נכנסת כרגע לסוגית ההגדרה או הארון. אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד הפרפרים השתלטו לי על כל הגוף ואני לא מפסיקה לחשוב עליה בכל שעות היום והלילה, וכבר לא יכולה עם חוסר הודאות, מצד שני אם היא לא בעניין, אני חוששת לאבד את החברות. ברור לי שיש קושי לתת עצות בלי להכיר ולשמוע את שני הצדדים, אך בכל אופן, אני מניחה שיש כאן כאלו שהיו במצבי, ואשמח לשמוע מנסיונן, וגם מאחרות. תודה מראש

פאמקי

New member
כשרוצים לדעת...

מה הדעה של מישהי/ו על נושא מסויים, כדאי לדבר על הנושא בהקשר שלנו (במידה ונוח לנו) או באופן כללי. נראה לי שזהו שלב ראשוני והכרחי כשיש כל כך הרבה מה להפסיד. ו... ברוכה המצטרפת.

מכירה ומבינה

היי דניאלה, אני קוראת אותך וניזכרת בעצמי לפני 4 שנים ( וקצת בחיוך ) אמנם לא הייתי נשואה עם ילדים אבל הסטייט אוף מיינד שלי היה לגמרי סטרייטי. בתפקידי הלפני אחרון בעבודה ניהלתי 25 אנשים ואחת מהן היה חמודה באופן מיוחד. חכמה ואינטיליגנטית והפכנו לחברות. החברות הלכה והעמיקה, היינו מדברות שעות בטלפון, נפגשות והולכות לסרטים. והרגשות התחילו לבעבע. לא ידעתי מה לעשות, האם להראות שאני מעוניינת, האם אני באמת מעוניינת או שזה סתם בדיקת גבולות שלי את עצמי, ואם אני אתחיל האם אבהל ואפגע בה? ואיך בכלל חושבים על מערכת יחסים עם אישה. אני חושבת שהדבר שהכי הבהיל אותי זה באמת השורה התחתונה...מעבר לחברות החזקה והאמיצה מעבר לרגשות ולתחושות, מה עושים ברגעים הכי אינטימיים, הרי זה לא משהו שיש אליו קורס הכנה.... כל כך פחדתי שלא אדע מה לעשות ואיך שפשוט שנתיים התנהלתי מסביב בלי באמת לגעת הרי הייתי כל כך טובה עם גברים...מה יהיה עם "חוסר המקצועיות" שלי עם נשים? הפרפרים היו כל כך חזקים ובלתי נשלטים שלשמחתי עם הרבה אלכוהול זה סוף סוף קרה ואנחנו כבר 4 שנים יחד (כמובן שעזבתי את מקום העבודה המשותף כי היה בלתי אפשרי לםנהל אותה עם המתח שהיה ביננו ) והיא כבר חודש חמישי ואני מרגישה כאילו אני הולכת על עננים אני מאד מקווה שזה אמיתי וקיים שם גם עבורך לא חוויתי מעודי תשוקה ואהבה כזו ומאחלת כזו גם לך מירית של זואי

תודה ושאלה נוספת

תודה לכן פאמקי - אזום שיחה על הנושא הכללי, נראה איך השיחה תתגלגל. אני במבוכה רק מהמחשבה על השיחה ומתלבטת מהו העיתוי המתאים. מירית - קוראים את האושר שלך. בהצלחה לשתיכן עם הגוזל/ית, זה הדבר היפה ביותר שקיים. יש לי עוד שאלה לכולן: אומרים שגברים מבינים רק אמירות ברורות, ואילו נשים יודעות לקרוא סימנים. אני פוחדת שאני מפרשת את הדברים כמיטב דמיוני ולא כהוויתם. איך ידעתן שהגיע הזמן "לחצות את הגשר" עם החברה? ומה עשיתן? דניאלה

פאמקי

New member
דניאלה

אל תאמיני לכל מה שאומרים
, נשים המציאו את האמירה הזו כדי להצדיק את מסכת הפרשנויות שלנו ("אם גבר עושה ככה, סימן שזה ככה...") וכדי לומר לגברים- אתם אמורים לקרוא את הפרצופים שלנו ולדעת כשאנו כועסות, להבין מה לקנות לנו ליום ההולדת כשאנו מראות לכם את קופסת התכשיטים החדשה שקנינו וכו'
. ובנימה מעט יותר רצינית- אם למדת שהאינטואיציות שלך מספיק חזקות, לכי על זה. איך אלון גל אומר בסדנאות שלו? "מקסימום... תצליחי. את ה'אין' כבר יש לך (אין לך אותה), מקסימום זה יסתדר". ואני באמת חושבת שאחרי שיחה על הנושא באופן כללי, אם היא מרגישה את סימנייך, ובאמת מנסה לשדר לך משהו, תצליחו לחזק ולהבהיר את זה בשיחה הכללית. למשל, מישהי שחושבת בכיוון שלך, לעולם לא תאמר לך "אני, בחיים לא אהיה עם אשה", לא?

את כל כך צודקת

פאמקי את כל כך צודקת. אני מקווה שאמצא את העיתוי וההקשר המתאימים, כך שגם אם טעיתי בפרשנות לא אפסיד אותה כחברה. יש לך רעיון איך להעלות את הנושא? אני כל כך מקווה שהפרפרים יוכלו להמשיך לעוף....

רעיון

דניאלה, אולי תראו סרט שהוא "במקרה" מסביב לעניין....הר ברוקבק, ירח מר, תמליצי לה על ספר טוב כמו ללכת אחרי הלב, 30 חודשי אהבה, הנה אני מתחילה, ספוטניק אהובתי, אולי סדרה נחמדה - ישנן בנות, משם אולי תצמח השיחה
אני יכולה לענות בשם עצמי שהרמיזות והסימנים , הפלירטוטים והמבטים, גאו וגאו עד שהמתח היה כבר מטורף רק הנוכחות שלה בחדר חידדה חידודים חידודים וריגשה אותי זכורה לי סיטואציה שהיינו שתינו לבד במעלית והמתח היה מטורף לא יכולתי לשאת אותו התחשק לי פשוט לעצור את המעלית ** אגב, לא קרה כלום,היא יצאה קומה לפני ואני נשארתי עם המחשבות וההתרגשות והתחושה של אי המימוש וההחמצה איזה מזל שזה התממש בסוף !!!!!

סליחה שאני מתפרצת לאידיליה...

ומקווה שלא אשמע שיפוטית.. אך איך זה מתקשר לקשר עם בן זוגך.. האם "בגידה"..או "יחסים פתוחים"..או איך שלא תהפכי זאת, בא בחשבון בניכם..?

עדיין לא יודעת...

זו שאלה נכונה, אך טרום זמנה. כרגע אני מנסה להבין האם היא בעניין וכשנחצה את הגשר הזה, נעבור לבא אחריו...

ואם היא מעוניינת

מה שתגלי רק שם..ולא פה... מה בדעתך לעשות ואיך נראה לך שזה ישפיע...?! בתכלס זה נכון לאמר 'אין לך מה להפסיד', אופס...רק שיש שקר בדבר..יש לך להפסיד, מה את מציעה לה להיות האישה השניה שלך?! תחשבי פתוח..זה להערכתי יעזור גם בנושא שאר הפחדים..אחרי הכל את מנהלת צוותים..אישה בעלת ראיה ארגונית ואינטיליגנציה וסמכות מן הסתם.. אבל מכל העצות העצה של מירית נשמעת הכי פותחת אופציה של שיחהת המשך עליכן..כי אם יש לה רגשות כאלו הם מן הסתם יצוצו..אפשר גם ללכת לערב בנות..מהסוג שמפרסמים במרכז כולה..שזה פחות שקוף ועדיין דומה....

lihi38

New member
היי דניאלה

מבינה אותך ומזדהה... אשמח לשתף אותך בסיפור אישי, שלחי לי מסר לתיבה האישית.

אוססונה

New member
פרפרים וחוסר הוודאות.

בוקר טוב דניאלה! אני לא יודעת, אם תפיקי מדברי דלהלן, כל "תועלת". אך, בכל זאת אספר לך. אף אנו עמדנו באותו מצב שלך, פחות או יותר. יותר מכך, שתינו גרנו ועדיין גרות "באותה דירה". שתינו, בטרם "הגילוי" שאנו "לסביות" יצאנו עם גברים, שלא היו חסרים. הפרפרים וחוסר הוודאות, החשש לאבד את הקיים, היה להם משקל רב ביותר. דרך אגב, זה קיים בכל "זוג" מכל מין, כאשר אחד הצדדים, מרגיש את הצורך לעלות "מדרגה", מחברות לאינטימיות וחושש מתגובות השני. לשתינו, לא היה כל נסיון עם נשים. קשה לתאר את הרגשות אשר "בעבעו" בשתינו בטרם "הוידוי", קשה. קשה מאוד לחיות עם "חוסר הוודאות". האומץ לגלות את הרגשות היה כאשר "היא", (זו הישנה במיטתינו, בשעה זו בה אני כותבת, בשלווה ובעונג) הלכה לסמינר במסגרת עבודתה, שבוע ימים. כאשר התרחקנו פיזית, זו מזו. היה לנו שבוע של "טלפונים", אין סופיים. (עד היום שתינו "משלמות" את חשבון הפלאפונים, שהיה לנו באותו השבוע "המחשמל".. בהלצה כמובן). לשתינו, היה קשה לעמוד מול "המבוכה", פנים אל פנים, אם חלילה, אחת משתינו, טועה. השאר, היסטוריה. למעלה מחמש שנים, אנחנו "זוג" לכל דבר וענין. שתיכן כפי שציינת "נשואות" לגברים. זה עוד יותר, מסבך את העניין. לשתיכן, יש הרבה מה "להפסיד", או להרוויח?. תלוי לאן פני העתיד, בעיקר שלך... אם כוונתך אך ורק, לחוש את "האינטימיות" בין אישה ואישה, יתכן ואין לך מה להפסיד. אזרי אומץ, ותגידי לה, את רגשותייך. בארבע עיניים, או בטלפון, לפי הרגשתך, ולפי עומצת "הפרפרים שבבטנך". בהצלחה.

זה כל כך מסובך

תודה לכל מי שענתה, וגם לאלו ששאלו שאלות קשות. דבריכן התקבלו בברכה והארתן נקודות שדורשות ליבון. אתן יודעות, זה כל כך מסובך, מצד אחד הרצון שזה אכן יקרה ואז השמים הם הגבול, אבל גם המחיר גדול - הבעלים, הילדים, העבודה וכו', ומצד שני אם לא אז אפסיד חברה טובה, והכאב, ושברון הלב... שוב תודה ומי שתרצה להמשיך להאיר/להעיר אפשר כאן, או במסר או במייל.

עדימ

New member
לצערי אין לי עצה נוספת למעט מה ששמעת כאן

ולכן פשוט אציע חיבוק!

למעלה