זקוקה לעצה...

זקוקה לעצה...

היי לכולן, אני מהפורום השכן "הריון ולידה" ומכיוון שזה ההריון הראשון שלי הייתי רוצה להתייעץ איתכם, יש לכן בטוח ניסיון רב בנושא. אני חודש שמיני ועדיין לא החלטתי איזה עגלה אני רוצה, כבעלות ניסיון הייתן ממליצות לקנות עגלה עם אמבטיה קשיחה 180 מעלות שמאחסנים אותה אחרי 5-6 חודשים ואז עוברים למרכב הטיולון? או שעדיף לקנות כבר עגלה שנשכבת ל 175 מעלות ויש לה כיסוי רגליים שנשלף בגמר השימוש ואז היא גם טיולון? אני שומעת הרבה דעות לכאן ולכאן ואני מאוד מבולבלת, חלק אומרים שזה חורף ועדיף אמבטיה להגן על התינוק כמה שיותר, וחלק אומרים שזה מיותר ושגם ככה זה משמש רק לכמה חודשים ואז צריך מקום לאפסן את זה... בבקשה תייעצו לי מה יותר עדיף מניסיונכם האופציה הראשונה או השניה? ולמי שלקחה עגלה עם אמבטיה- זה באמת הכרחי או שהייתן מוותרות? דווקא ראיתי עגלה עם אמבטיה שהופכת אח"כ לטיולון במחיר סביר אבל האם כדאי בכלל?.. אשמח אם תמליצו לי על עגלות עד סכום של 2000 ש"ח תודה רבה רבה ומחכה להצטרף אליכם בקרוב

הי קרן אור...

לנו יש עגלה עם אמבטיה בנפרד. את הגדול (שלכבודו נרכשה העגלה) ילדתי בחורף וזה היה מאד נוח שהיא סגורה ומחממת... היה כיף .. הוא מאד שנא לשכב על הבטן עד לרמה שהיה צורך בטיפול פיזיוטרפי .. מה שהציל את הענינים זה השכיבה על הבטן בעגלה כשהרמתי את הגגון והוא התפתה להסתכל החוצה ...עם האמבטיה השתמשנו עד גיל 7 חודשים כך שנדמה לי שהיא די השתלמה בקטע.. ברור שזה יותר מסורבל ויותר קל ונוח לקפל עגלות שהיא גם טיולון אבל אני לא הייתי מוותרת. כרגע חזרתי להשתמש בה .. נוח מאד שזה מזרון כמו מיטה לכל דבר.

UmaGuza

New member
מייעצת

לנו לא היתה אמבטיה (פג פליקו P3). מנסיון בדיעבד אני יכולה להגיד לך שהכרחי זה בטח שלא אבל זה בהחלט עדיף, בתנאי שמתקיימים התנאים הבאים: 1. את לא מתניידת הרבה באוטו ולא צריכה לקפל את העגלה לבגאז' בכל פעם 2. את מוכנה להוציא סכומים של מעל 3000 שקל לעגלה (קשה לי להאמין שיש דגמים שעולים עד 2000 שקל, בזמנו לא נתקלתי בפחות מ-2500) 3. יש לך איפה לאחסן את העריסה בגמר השימוש (סה"כ כשלושה חודשים, פלוס מינוס) אם ענית בשלילה על הנ"ל, ממליצה לך לקנות עגלה ללא אמבטיה, זה ממש בסדר, אפשר להוסיף מזרון מיוחד לעגלה לנוחות של התינוק וזמן השימוש באמבטיה הוא ממילא קצר מאוד. שתהיה לידה קלה ומהירה

אז ככה..

דווקא מצאתי עגלה בד"ר בייבי (חדשה יחסית) שהיא גם אמבטיה קשיחה ואח"כ הופכת לטיולון... מצרפת קישור: http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=X-MAX מה אתם אומרות? כדאי?...המפרט שלה מתואר מתחת לתמונה יש עוד משהו שאני צריכה לשים לב מעבר לזה?. תודה על התגובות המהירות אתן מקסימות!

אפשרות שכיבה בטיולון

חשוב שגם בטיולון יהיה לילד נוח לישון - אצלינו עד גיל 2.5 הילד היה הרבה פעמים נרדם בעגלה בטיולים, אצל חברים...

dib001

New member
עגלה מדהימה

אני אהבתי ,כשאני ילדתי לפני שנה הדגם הזה לא היה . ראיתי את העגלה הזאת בד"ר בייבי ,היא מצויינת . מרופדת נוחה -אני בד"כ נגד אמבטיות מסורבלות . אבל מאחר וחורף מתקרב ,אז אמבטייה תהיה שימושית. לנו הייתה גרקו דגם ספורט ,עגלה מצויינת עם אמבטייה רכה שהשתמשנו בה רק 3 חודשים (ילדתי באוגוסט) ,לא הייה צורך יותר . החסרון בה זה המשקל ,היא מאד כבדה ומסורבלת -לא ממליצה בגלל המשקל . העגלה שאת מצאת שוקלת 9.5 קילו וזה מצויין

אולגה26

New member
לד"ר בייבי יש עוד עגלה

זאת שרשמת יש לה אמבטיה ויטיולון בנפרד. עגלה מעולה, ראיתי אותה ונדלקתי. (חבל שלי עוד מוקדם לבחור) ויש עוד, שהיא מאמבטיה הופכת לטיולון ע"י שינוי תחתית העגלה, הנה קישור מצ"ב יש גם עגלות ללא אמבטיה עם שכיבה 180. כמו אונו של פג פרגו עם ידית הופכת. אם את תבחרי עגלה עם אמבטיה אז חפשי כזאת שטיולון שלה קל, אחרת בשלב מסויים תרצי טיולון פשוט וקל. אני אישיתי ממליצה על עגלה עם גלגלים בודדים ולא כפולים, ככה עבירות יותר טובה ונוחה., וסל תחתון גדול. ואני אוהבת ידית אחת ולא שניים, יותר נוח לי לתמרן עם עגלה. שרוחב גלגלים יתאים לך למעלית בבית.

מסכימה עם מה שנכתב

גם לנו יש פג P3. אני מאוד מרוצה ממנה. שרתה אותי נאמנה עם הגדולה עד גיל שנתיים ועכשיו עברה לקטנה (בת חצי שנה). לאר קניתי טיולון אחר כי היה לי מאוד נוח עם העגלה הזו, גם כטיולון. לגבי העגלה ששמת בתמונה. אם חשוב לך שתשרוד יותר מילד אחד, נסי לברר אצל אמהות עם דגמים של ד"ר בייבי, עד כמה העגלות שלהן מוצלחות ועמידות. שמתי לב לנושא המשקל -9.5 ק"ג זה די הרבה כשצריך לקפל עגלה לאוטו כמה פעמים ביום. בעיני גם כל אופנת הגלגלים הענקיים לא ממש נוחה ופרקטית לעיר. חשובה מאוד יכולת תמרון.

רק לאיזון, העגלה שלנו עלתה 1000 שקל

חדשה, כמובן, אני לא מדברת על יד שניה. היתה לה אמבטיה קשיחה לשלושת החודשים הראשונים, טיולון נוח, סל ענקי (מה שהיה חשוב לנו במיוחד כי הייתי הולכת לבד לקניה השבועית בסופר עם העגלה) והיא שקלה 7.5 ק"ג והתקפלה (בתיאוריה, אני אף פעם לא הצלחתיל עשות את זה כי הייתי חלשלושה אז) ביד אחת. עכשיו היא מחכה לארון לפעם הבאה שנצטרך אותה. כך שבהחלט יש עגלות זולות עם כל הפיצ'רים הדרושים.

בוליפלג

New member
גלי לי איזו, בבקשה../images/Emo13.gif

אחרי שטעיתי טעות מרה עם ה1 אני אשמח לעזרה.

בשמחה

ד"ר בייבי מטאליק. עכשיו עשיתי חיפוש לוודא שזה באמת הדגם שאני מתכוונת אליו וראיתי שהם העלו קצת מחירים והוציאו מין גרסה משודרגת שלו, אבל בגדול זה מה שיש לנו.

דיינו

New member
אם כבר מאזנים - הילד השני שלי בילה מינקותו

בטיולון של הבכור - טיולון של איזי בייבי שעלה 390 שקל (נשכב ממש ל 180)

בוליפלג

New member
אני חוששת מפני הקור...לידת חורף../images/Emo57.gif

אני מתה על טיולון פו הדב שיש לנו

אנחנו קנינו פג פרגו ומשמשת אותנו עד היום

שהילד בן 1.9. היא 178 מעלות שגילינו שזה בהחלט מספיק. היא מאוד רחבה וארוכה והבן שלי שהוא גבוהה מהממוצע מצליח להרדם בה עד היום. יש לה כיסוי מלא לחורף. אני ילדתי בינואר ויצאתי מבית החולים ביום שהיתה קרה - 4 מעלות בחוץ. בקיצור, אנחנו מאוד מבסוטים. רק הקשירה קצת מעצבנת עם הגיל כי זה נהיה צפוץ. השאר אחלה. גם אנחנו חשבנו על אמבטיה אף להגיד לך את האמת, המחירים הם מוגזמים בעיני לעגלה, אבל זאת החלטה שלך

../images/Emo45.gifאנחנו קנינו פג לפני 10 שנים - שימשה אותנו

ארבעה ילדים ויכולה עדיין לעבור הלאה
גם הילדים שלי גבוהים, ולא היתה לי בעיה עם הזוית - אני חושבת שבשנים האחרונות עושים מעגלות קצת היסטריה מיותרת

למעלה