סביון היחידה
New member
זקוקה לעצה...
שלום לכולם, אני אמא לילד בן 3 ותשעה חודשים שהיום שאל אותי שאלה שלא ידעתי איך לענות ולא הייתי מוכנה אליה... אתחיל מהתחלה: אמא שלי נפטרה כאשר הייתי בת 13.5 ועם אבא שלי אני לא בקשר מאז. מה שאומר שלבן שלי יש סבא אחד וסבתא אחת (ההורים של בעלי). עד היום הבן שלי לא שאל על ההורים שלי או למה אין לו עוד סבתא וסבא - כמו לחברים שלו... היום בבוקר בדרך לגן הוא שאל אותי (פתאום מאמצע שום מקום): "איפה אמא שלך גרה?". הייתי ממש לא מוכנה ולא ידעתי מה לענות לו.
אני לא יכולה לספר לו שאמא שלי נפטרה - כי מן הסתם הוא לא מבין עדיין. מצד שני, אני לא יודעת מה כן לענות לו. יש לי חברה שהיא אם חד הורית (הבן שלה והבן שלי חברים טובים) האבא לא בתמונה (הילד לא מכיר אותו). כשהבן שלה שאל אותה איפה אבא שלי אז היא הסבירה לו שיש כמה סוגים של משפחות: יש משפחות שהאבא גר בבית עם הילד ויש משפחות שהאבא גר רחוק והיא סיפרה לו שאבא שלו גר רחוק (בפינלנד...). האם זה נכון לספר לבן שלי משהו על אותו משקל? אשמח לעצות כי אני באמת באמת לא יודעת איך לטפל בנושא הזה.... תודה רבה
שלום לכולם, אני אמא לילד בן 3 ותשעה חודשים שהיום שאל אותי שאלה שלא ידעתי איך לענות ולא הייתי מוכנה אליה... אתחיל מהתחלה: אמא שלי נפטרה כאשר הייתי בת 13.5 ועם אבא שלי אני לא בקשר מאז. מה שאומר שלבן שלי יש סבא אחד וסבתא אחת (ההורים של בעלי). עד היום הבן שלי לא שאל על ההורים שלי או למה אין לו עוד סבתא וסבא - כמו לחברים שלו... היום בבוקר בדרך לגן הוא שאל אותי (פתאום מאמצע שום מקום): "איפה אמא שלך גרה?". הייתי ממש לא מוכנה ולא ידעתי מה לענות לו.