זקוקה לעצה

g a l i 2 6

New member
זקוקה לעצה

שלום בנות יקרות אני כרגע בתחילת טיפול עם 250 פיוריגון וחצי דקא ומאתמול בערב נתפס לי הצד השמאלי בגו ומקרין לי על כל הצד השמאלי של הגו אני לא יודעת אם זה מהטיפול או לא, אולי בגלל שיש לי ציסטה אולי בגלל ההורמונים (אף פעם לא לקחתי מינון כזה גבוה) ומתלבטת האם יש מניעה למרוח משחה סינית חריפה או וולטרן או שזה משהו שכדאי להתייעץ עליו עם הרופא אשמח לניסיון ולתובנות שלכן

היי יקירה

מקווה שבינתיים מצבך השתפר.... לגבי משחה סינית, היא חזקה מאוד- שאלי את הרופא, וולטרן פחות חזק, אבל אני יכולה להמליץ לך על משחה שלי מאוד עוזרת..משחה הומאופטית שמשככת כאבים ונקראת: טראומיל.. לא ניראה לי שזה מזיק, אבל תמיד כדאי להיוועץ ברופא.. תרגישי טוב מתוקה וחג שמח.

זואילי

New member
הי גלי

כדאי להתקשר למכון הטרטולוגי. מכיוון שהספיקה לי פעם אחת שנטלתי תרופה באישור רופא ובדיעבד בשיחה עם המכון הטרטולוגי הבנתי שכן הייתי צריכה להפסיק אותה בזמן הטיפולים - אז זו המלצתי לך מנסיוני. תרגישי טוב. מחזיקה אצבעות לטיפול מנצח

נעמי 17

New member
תגידי , מתי הזריקו לך, ומי הזריק

קודם כל אתחיל בסיפור שיש בו סוף טוב (ומכופל) חברה שלי,בעלה, הזריק לה , (הוא גם עשה סלט באמפולות) שבוע היא לא יכלה ללכת כי הוא פגע בעצב שהקרין לה לרגל. כאבי תופת ובלאגן בהורמונים שחבל על הזמן. היא התביישה לספר לרופא לכן הייתה רק במעקב. בסוף הטיפול המבורדק הזה, הסלט הניב תאומים..... (דרך אגב, הניק שלי הוא על שמה) אז מאחלת לך סיום דומה לטיפול. טראומיל או ארניקה טובים בהריון ...

g a l i 2 6

New member
טוב הצלחתן להלחיץ אותי קצת

אתמול שלחתי sms לרופא והוא אמר שהכל מותר בשלב הזה אז החצי המתוק שלי מרח לי משחה סינית זאת עם הנמר ובערב עדיין לא הייתה הקלה אבל היום בבוקר קמתי יותר טוב במהלך היום לאט לאט חזרו לי הכאבים ועכשיו אני כבר לא אמשיך לשים אלא באמת אקנה מחר טראומיל לגבי ההזרקות אני בלבד מזריקה לעצמי ולדעתי הכאבים הם שילוב של אנדו + הורמונים בל נשכח שאני גם במחזור נראה לי שזה כבר היום האחרון (הפעם ניסינו פרוטוקול קצר מה שאומר שמתחילים להזריק דקא ביום הראשון של המחזור ולמחרת כבר דקא+פיוריגון) בקיצור אני מחכה כבר לשאיבה ולהיות אחרי זה וממש מקווה שהכאבים לא יחמירו בכל מקרה תודה לכולכן על העזרה

למעלה