זקוקה לעצה...

Belphagor

New member
זקוקה לעצה...../images/Emo70.gif

שלום אני חדשה אצליכם...והייתי מודה לכם מאוד אם תקראו ותתנו את דעתכם
יש לי חברה מאוד טובה שכבר כמה חודשים מאוהבת נואשות במישהו שנפרד ממנה בצורה ממש לא יפה...הבן אדם מתעלם ממנה לחלוטין ולעיתים משפיל אותה בפומבי והיא איננה מפסיקה. נמאס לי לראות אותה סובלת והמצב הגיע עד לרמה כזאת שהיא אפילו ניסתה להתאבד... אני אובדת עצות לגביה, כי צעירה עדיין ואני לא רוצה שהיא תשבור את חייה בגלל מישהו שאפילו לא מגיע לו להסתכל עליה!

די דנסר

New member
ל "זקוקה לעיצה"

הדאגה שלך נשמעת כנה ורצינית, ונראה שאת חברה אמיתית. כנגד אהבה נכזבת אין תרופה, אך כנגד התופעות של הסבל הנלווה לאהבה אפשר לפנות לפסיכיאטר ולקבל תרופות ארגעה. אם היא ניסתה להתאבד אז בודאי מישהו היציל אותה או שהיא ביקרה בבית חולים, ושם בדרך כלל מפנים לפסיכיאטר. אם היא ניסתה בדרך אחרת ולא הצליחה, אז כנראה שהיא לא התכוונה לכך ברצינות, אלא ניסתה למשוך תשומת לב ורחמים מהסביבה. כחברה טובה כדאי להיות איתה כמה שיותר, להוציא אותה מהבית לבילוי, להזמין אותה לאירועים ולהיות עם היד על הדופק עד שהכאב שלה יפחת בהדרגה. בהצלחה.

להבון

New member
הי

שלום לך וואחה איזה חברה טובה את הלוואי עלי אנשים עאלה בסבבתי אני אומר שמה שחברתך צריכה זה משהוא למלות בו את החלל הריק שנותר בליבה אני לא חושב שזה שייך באיזה צורה יתה הפרדה כי פרדה זאת פרדה אני מציע כמו קודמי ללכת לולבלות איתה ולמלות את זמנה כמה שיותר וכמובן לשוחח איתה ולשמור עליך מצד שני צריך לראות שהוא לא נכנסת יותר מידי לדכאון כי אם כך יש לפנות לגורמים מטפלים בנשא מקווה שעזרתי להבון

למעלה