זקוקה לעצה

orit10

New member
זקוקה לעצה ../images/Emo53.gif

לפני שבוע התחלתי לעבוד, אחרי שנה שטיילתי במזרח ועוד חודשיים של "התאקלמות" מחדש בארץ. זה מקום עבודה שעבדתי בו לפני מספר שנים וכעת שמעו שאני פנוייה והציעו לי עבודה. עדיין אין לי עמדת עבודה קבועה ובתקופת ההתלמדות אני יושבת איפה שיש מקום פנוי. מה שקרה זה שכבר בשבוע הראשון קרו תקלות ב3 מכשירי חשמל בזמן שעבדתי אתם... למחשב נגמרו "משאבי מערכת" והוא נתקע, המדפסת לא מושכת נייר והמגרסה שווקה חיים... מה... מה קרה כאן? ומה אפשר לעשות כדי שלא אגרום נזק לעוד מכשירים... תודה על כל

kung fu

New member
שאלה

את נהנית מהעבודה שם? את רוצה לעבוד שם בכלל? אבל תהיי כנה עם התשובות

orit10

New member
תשובה

תודה אני ברגשות מעורבים לגבי העבודה הזו, ובכל זאת החלטתי לקחת אותה כי רבו היתרונות על החסרונות. כשהייתי בחו"ל זמנתי לעצמי עבודה בחצי משרה בה ארוויח סכום כזה וכזה, וזה כדי שאוכל לממן לימודים וגם יהיה לי זמן "לחיות". לא רציתי לחזור לתחום בו עסקתי לפני הנסיעה. רציתי לשנות כיוון. אבל פתאום הגיעה הצעת העבודה הזו מכיוון מפתיע שענתה לפחות על החלק של הקף המשרה והיו לה יתרונות של קרבה למקום המגורים, סביבה מוכרת (האנשים והתפקיד) וגם לא הייתי צריכה אפילו לעדכן את קורות החיים ולחפש עבודה. אז התפשרתי על הסכום לבנתיים. מצד שני זו לא סביבת עבודה ירוקה בה הייתי מעדיפה לעבוד וגם חזרתי לתחום שלא ממש רציתי לחזור אליו (אבל בנתיים גיליתי את הנוחות שבו...) אז לסיכום, נכון לעכשיו אני נהנית מהעבודה ורוצה לעבוד שם. תודה נ.ב היום לא קרה שום נזק למכשירים ואפילו תיקנו את המכשירים שהתקלקלו, שהיו גם ישנים מאוד, לטובת כולם. מקווה שגמרתי לקלקל, לפחות.

kung fu

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

פשוט הרגשתי שכל הקלקול של המכשירים קשור לכך שאולי את לא באמת רוצה להיות שם. שמחה שהמכשירים חזרו לעבוד באופן תקין
איך זימנת לעצמך את העבודה? אני מזמנת דברים דרך דמיון והתכוונות. מציעה לך להמשיך לעבוד על הזימון, ולא להתפשר. ממש לדמיין שוב ושוב את מה שאת באמת רוצה

orit10

New member
יכול להיות ש ../images/Emo24.gif

יכול להיות שבימים הראשונים "האנרגיה" שלי לא הייתה מסונכרנת עם המקום ועם העבודה, וזה גרם לתקלות. זימנתי את העבודה ע"י תאור מפורט ובקול רם (לחברה) של מה שאני מבקשת תוך התכוונות ובלב שלם. לגבי הפשרות, אני חושבת שלפעמים כדאי להתפשר. על הדברים המשניים בחשיבותם או על אלה שנראה שיהיה אפשר לשנות תוך זמן סביר. וכך "להתקדם תוך כדי תנועה", לזרום. ותודה ובהצלחה

שרית114

New member
מצחיקולה

יקירתי מי אמר בכלל שזו אשמתך, מעבר לזה קורה מי שלא עובד לא עושה תקלות או טעויות, תזרמי עם זה יהיה בסדר עוד קצת זמן וכל יסתדר. מאמינה בך, יהיה בסדר באמת. יום הולדת שמח למדינתינו שלכם שרית.

orit10

New member
הכל בסדר

לא חשבתי שזה באשמתי (וגם אף אחד אחר לא בא בטענות) רק שלא יכולתי להתעלם מצירוף המקרים. תודה על האמונה והעידוד כל טוב ויומולדת שמח למדינתנו
, שתגדל למעשים טובים

למעלה