זקוקה לעצה

קוגי

New member
זקוקה לעצה../images/Emo5.gif

אני מחליפה מחנכת כיתה קטנה החל מאמצע השנה. לאחרונה הגיעו לאוזני שמועות שהסייעת שעובדת איתי מכפישה את שמי מיום הגעתי למקום העבודה. הסייעת בכיתה אינה מגלה כל סימן עויין נגדי אלה מפרגנת לי ומחמיאה לי בכיתה . כיצד עלי ולהגיב מכיוון שמצד אחד יש סיכוי גדול שאמשיך לעבוד איתה גם בשנה הבאה ומצד שני עלי להראות לה שאני ערה למתרחש ולמרות שאנני מגיבה לעניין
ואני מרגישה שכבודי נרמס ואניי יודעת כיצד להגיב ביום ראשון

גלפין

New member
ממי שמעת את השמועות?

האם מדובר באדם אחד או יותר? במידה ויותר, פני אליה ובררי עימה את פשר הדברים (בשיחה פתוחה ונעימה כמובן) האם ישנם דברים שמפריעים לה? האם נאמרה מילה שלא במקומה? וכדומה...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אתה נמצאת בהחלט בסיטואציה לא נעימה. מה שאני יכולה להציע, הוא שיחה גלויה עם הסייעת. תפתחי, כמו תמיד, בזה שאת מרגישה שיתוף פעולה בעבודתכן, את החום והפרגון, תאמרי לה מה את חושבת עליה... ו"לכן אני עוד יותר לא מבינה את הדברים המגיעים אלי שאת מכפישה את שמי..."ותפרטי לה אחד לאחד מה ששמעת "אם יש לך משהו לומר לי, תגידי לי את זה ישירות..." גם משפת הגוף שלה תוכלי לדעת מה קורה.. תקשיבי למה שהיא תגיד . אני בעד למרות שמנסיון לא תמיד זה קל, לא תמיד זה עובד אבל תמיד כדאי לפתוח ולשוחח בכנות על מה שמרגישים.

למעלה