זקוקה לעצה

Moon Shine

New member
זקוקה לעצה../images/Emo29.gif

אני לסבית בת 17 ,מחוץ לארון (בפני חברים ומשפחה,לא כל העולם),דיי מעורבת בקהילה הגאה (פורומים,איגי),נראית לא רע בכלל (זו לפחות דעתי
). ובכל זאת...מחפשת מחפשת ולא מוצאת...בת זוג. אני אפילו לא יודעת איפה לחפש..אני לא מכירה מועדונים וכאלה של הקהילה שיכניסו אותי בגילי (תקנו אותי אם אני טועה),ואני לא ממש בקטע של צאטים ואינטרנט (you know what)... מה אתם מציעים לי לעשות? איך אתם הכרתם את בני/בנות זוגכם?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

כמו שההומו השקסי מעליי אמר [פשוט נילס], אהבה מוצאים, לא מחפשים. זה יגיע, אל תדאגי :]
אגב, ברוכה הבאה..אני מג

BIoNdY

New member
חחחח אני מסכים איתם

זה מרפי כזה... תמיד מחפשים חפשים ולא מוצאים בסוף היא תבוא אליך... תאמיני לי... וחוץ מזה אם את מחוץ לארון אז גם יהיה לך קל יותר... כי אנשים יודעים לבוא אליך מקווה שתמצאי אותה =] בהצלחה blondy =]

../images/Emo216.gif אין לי עצה לתת לך,

בקשר לאהבה.. וכל הקטע הזה של "אם מחפשים לא מוצאים", הכל שטויות. את יכולה פעם לחפש ולמצוא, ואת יכולה לחפש, ולא ללמצוא. זה לא משהו שכתוב בספר. בקשר למועדונים של הקהילה, ימי שישי, סימפל, נמל ת"א, רק לסביות, ועוד כמה הומואים שקופצים לבקר. מינרווה (ת"א) שאני כבר לא ממליצה, כי כולן באות לסימפל, וזה מקום ממש קטן. ימי חמישי פעם בשבועיים, תאטרון. (יפו) הומואים ולסביות. יש לך פעם בחודש בערך "רישפון", רק לסביות. לפעמים בת"א, לפעמים בפ"ת. איזור חיפה יש לך את הגוטה ימים חמישי, וימי שישי את הגאלה, שכעיקרון זה לא ליין של גייז אבל הרוב שם גייז. אם תצתרכי עוד תודיעי =) ולפעמים מכניסים מתחת ל18, זה תלוי. אותי מכניסים תמיד. אגב, אני נוף, בת 17, נעים מאוד.

As I Am

New member
יש פה ושם מקומות של נוער. ../images/Emo103.gif

לא משהו פרוע מידי, אבל יש מסיבות של איגי, או של האגודה [הייתה אחלה מסיבה לפני חודש ככה בווקס. :> אני בכלל לא משוחדת כי ארגנתי אותה... >.> ]. יש את הברנוער בימי שבת בערב [
]. ולמען האמת, יש גם די והותר ליינז של נשים שאני רואה בהם קטינות מכל הכיוונים [בעיקר בפאשן ובסימפל יוצא לי לראות]. אבל בתכלס כשאני חושבת על איך הכרתי בנות-זוג של עצמי, זה יצא תמיד במקריות גמורה, ולא דרך אף-אחד מהמקומות האלה... [יצאו דברים מהמקומות האלה, פשוט לא קשרים מעמיקים במיוחד. אבל אולי לך זה יעבוד אחרת. :) ]. בהצלחה.

DxJx GADRIEL

New member
**תאטרון דבר ראשון

18+ ליין POPRING לגיל 18 ומעל אבל YOU KNOW, ת"ז זה לא אורגזמה, אפשר לזייף

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ חח

אני ביסקסואלית... הייתי עם בנים... הרבה יותר מעם בנות וידידים שמדברים.. נו אני יודעת.

As I Am

New member
אני הזכרתי תיאטרון בהודעה? ../images/Emo103.gif

[ימי חמישי כל שבועיים, אפשר לבדוק באתר של הפופרינג את התאריכים המדוייקים.]

למעלה