זקוקה לעצה

זקוקה לעצה ../images/Emo101.gif

יקירותי, אני זקוקה לעצה: עברתי מרופא הנשים הקבוע שלי (בלי להיפרד) לרופא אחר (מומחה פוריות) באותה מרפאה. קיבלתי איקאקולמין, והפעם הוא החליט לתת גם את ה"קונטרה" לעיבוי הרירית. הבעייה שמומלץ מאוד לעשות אולטראסאונד לפני שמתחילים לקחת אותם, ורק הרופא הקודם מקבל ביום א´ (היום ה-11 למחזור). לא נעים לי... בכל מקרה, אני באה לאולטראסאונד ביום ב´ אצל הרופא החדש (מעקב זקיקים לפני הזרעה ראשונה!!!). נראה לכם שאפשר להתחיל לקחת אותם (ביום ה-10) ולעשות אולטראסאונד רק ביום ה-12 בלבד?? כשאמרתי לו שלא נעים לי מהרופא הקודם, הוא הציע לתת לי הפנייה לאולטראסאונד ב"מרפא". נשמע לי די נורא!!! מה אתן אומרות???

באאבו

New member
מה הבעיה??

היי דלי, אני מתארת לעצמי שלא נעים לך ללכת לרופא "הישן" שלך... ואת צודקת. אבל אם הרופא שלך נתן לך הפניה לרמת מרפא, אז מה הבעיה? מאד נחמד שם, יש שם בדרך כלל טכנאיות מאד אדיבות (מי שמכירה את חיה, שתקום!)... נשמע לי פתרון טוב. בכל מקרה, אם פעם יצא לך להתקל ברופא הקודם שלך, תוכלי פשוט להסביר לו שאת עברת למומחה פוריות כי רצית טיפול "חזק" יותר מאיקקלומין, מה שהוא, בעצם מנוע מלתת לך. הוא חייב להבין. ואם הוא לא יבין - זב"שו.. לגבי האיקקלומין, זה מאד מאוחר לקחת אותו מהיום ה-10 למחזור. לפי דעתי את אמורה להתחיל מהיום ה- 3, או ה- 5 מקסימום... מה ההוראות שקיבלת?? באאבו

באאבו,

לגבי הכדורים, לא התכוונתי לאיקאקולמין. התכוונתי ל"מעבי הרירית". אשמח להיתקל הרופא הקודם שלי ולהיפרד ממנו, אבל לא תוך כדי אולטראסאונד. הוא סובל מאגומאנייה היסטרית. הוא מ-מ-ש לא יקבל את זה בהבנה. לגבי "רמת מרפא", איפה זה בכלל? אני מפ"ת. יש מומלצים יותר/פחות? צריך לקבוע תור?

באאבו

New member
אה..... אז תגידי ככה..../images/Emo8.gif

את מתכוונת לפרוגינון C. אני לא זוכרת בדיוק מתי לוקחים אותה, אבל נשמע לי מאד הגיוני שזה ביום ה- 10. תבדקי אם יש גם ברחוב שפיגל בפ"ת אפשרות לאולטראסאונד. אם לא, אז רמת מרפא זה ככה: באוטובוס: קו 51, את יורדת בתחנה של רחוב הרצל ברמת גן. חוצה את הכביש, מתקדמת לאזור של חנות הפרחים
היפה, וממשיכה עוד קצת, עד שתראי רחוב קטן, בדיוק מול החנות הגדולה של נעלי הספורט. שם, גם תראי שלט "רמת מרפא", תכנסי, בקבלה יקבלו אותך יפה, אחרי שתתני את ההפניה, יתנו לך מדבקות. ומשם, ישר לזקיקים. (אם את מגיעה ברכב, יש חניה גדולה בחינם בדיוק מול רמת מרפא, בכניסה האחורית של חנות הנעליים, ומשם רק חוצים את הכביש). את רואה כמה שפשוט?? בהצלחה, באאבו

תודה.

הרגעת אותי קצת. יש לי עדיין זיכרון נוראי שמישהי כתבה על האולטראסאונד שהיא עברה ע"י סטאזר. אני מקווה שזה לא ככה...

שרילי

New member
הי דלי

יש בפ"ת מכון ממוגרף, לצילומי אולטרסונד. ברחוב נורדאו 6.(לפי מיטב זכרוני) אני יודעת שהם עובדים עם קופ"ח מאוחדת, אפשר להגיע עם טופס 17, או פשוט לשלם במקום 22 ש"ח. שירלי

שרילי

New member
אז ככה, הזכרון לא כמו שהיה...../images/Emo3.gif

הלכתי לבדוק ברשומות... זה ברחוב נורדאו, מס´ 30 והטלפון הוא: 9305652-03 תבררי אולי הם מקבלים גם מקופות אחרות. שירלי

מרב.

New member
דלי

יש "מרפא" שזה רשת של מכוני US, ויש "רמת מרפא"- שבו נוח מאוד לעשות US ובדיקות דם. הם ממוקמים בז´בוטינסקי ברמת גן, והחל מ-7 בבוקר אפשר להגיע לשם ולחייך למצלמת ה-US. מרב

אני מניחה שזה "רמת מרפא"

למרות שהרופא אמר "מרפא". הם אלה שמקבלים עם הפנייה?

נועם@בת

New member
אם הרופא הקודם שלך באמת אגומניאק

אז תלכי למקום אחר, אם כי אני מאמינה שאפשר להכנס אליו בחיוך רחב ולהגיד "אפילו שעברתי רופא אני לא יכולה להפרד ממך". אבל זאת באמת כבר שאלה של תחושה, אני טובה בדיבורים, קשה לי לדעת איך הייתי נוהגת בעצמי במקרה כזה. להערכתי, אם את לא הולכת לUS בזמן- תתחילי עם הכדורים ותלכי למחרת. אני בספק אם יגרם איזשהו נזק מיום אחד שלקחת אותם מבלי לבדוק קודם. בכל מקרה, בקשי ממנו את הכתובת במדויקת של המכון אליו הוא מפנה אותך, כך יהיו בפניך כל האפשרויות. יאללה, תצליחי כבר
נועם

כרגע נראה לי שיש שתי אפשרויות

או שאתמודד עם הרופא הישן או שאקח יום אחד (בעצם נראה לי שזה יומיים - היום אני ביום ה-8 למחזור) ורק אח"כ אלך לרופא החדש ל- US. לא נראה לי שאלך לצילום במקום אחר. אני גם ככה בטראומה מהרעיון שעכשיו, בהזרעות, זה תלוי מי הרופא באותו יום. (למרות שלפעמים זה יהיה הרופא החדש והמקסים שלי
). ד"א: מי עושה הזרעות בבלינסון? - אשמח לטיפים מרגיעים...

למעלה