זקוקה לעצה רצינית

זקוקה לעצה רצינית

טוב חבר'ס הסיפור מבלי להסגיר יותר מדי פרטים הוא כזה: כשהתגייסתי עברתי קורס ניהול רשת מחשוב רציתי לצאת להדרכה אך מסיבות כאלו ואחרות לא התאפשר לי בזמן הקורס והוצבתי בממ"רם. דיי סבלתי שם- מעבודה משעממת ומפקדת כלבה. אחרי שכנועים רבים ומאמצים אכן הצלחתי לעבור להדרכה- עברתי קורס מפקדים וכעת אני מדריכה איפה שעברתי את זה הקורס, (אני לא אציין איזו יחידה אבל מי שמבין כבר ניחש....) המצב כיום הוא כזה- אני בבסיס מ 7 בבוקר עד 11 בלילה, בקושי ישנה וממורמרת רוב היום מעייפות ומעומס עבודה. אני אגיד לכם הכי תכל'ס שיש- לא אכפת לי מהצבא, כל מה שאני עושה בצבא אני עושה למטרה שזה יעזור לי באזרחות- כדי שכשאני אשתחרר יהיה לי מקצוע כלשהו שאני אוכל לעבוד בו עד שיהיה לי מספיק כסף ללימודים. העניין הוא שביחידה שאני נימצאת כרגע אני מרגישה שאני מתפחתח מקצעוית- כידוע לכם ניהול רשת מחשוב זה מקצוע שקיים גם באזחרות ואני לומדת המון כל יום שעובר, אבל מצד שני אני יודעת שממר"ם נחשבת ליחידה ממש מובחרת אבל אני יודעת ששהדברים שאיתם עבדתי שם- פחות קשורים לאזרחות, זה יותר מערכות צבאיות. וכאן אתם ניכנסים לתמונה- רציתי להתייעץ איתכם, מה לדעתם עליי לעשות? לבקש לחזור ליחידה הקודמת שלי - ממר"ם? או להמשיך לטחון איפה שאני נימצאת כרגע? מה יראה טוב יותר ברזומה שלי? תומכת מערכות בממר"ם? או מדריכת קורס ניהול רשת מחשוב? מה יפתח לי יותר דלתות בעתיד? מה דעתם?

למעלה