זקוקה לעצה..... עזרה...

שמופית

New member
תודה על כל הרעיונות ../images/Emo24.gif

ואני אשתדל לענות לכולן - אז ככה: ברודוס כבר הייתי וגם ברומא ומדריד. בדרום צרפת תמיר ואני היינו 3 שבועות וטיילנו ברוב האיזור
אכן מדהים ומומלץ ! בקשר למומבסה - אני חושבת שצריך לעשות חיסונים, כך שמקומות כאלה יורדים מהפרק בגלל ההריון. האמת היא שחשבתי לסוע באמת למקום שבו החורף "איכותי" כמו שוויץ או אוסטריה, אבל אלו מדינות די יקרות ואנחנו לא כל כך רוצים לבזבז הרבה כסף. אהבתי את הרעיון של יעלי2 - ממש מתאים לאופי שלי אבל לצערנו אנחנו לא יכולים לקחת חופש מהעבודה כי תמיר רק מסיים בינואר חודש מילואים וגם ככה המשרד שלו כמעט ולא מתפקד בלעדיו ! בקשר לצימר הדר, תמיר לא כל כך הביע התלהבות מצימר כי רק היינו לא מזמן, אבל נראה לי שזו אפשרות שבהחלט תישקל... כרגע הוא בעד חופשה באנטליה, שהטיסה לשם זולה והמחיה גם כן ואפשר להשיג מלון ברמה גבוהה ובלא הרבה כסף. אם למישהי יש המלצות - אני אשמח לשמוע
תודה !

Ronnie*

New member
את צודקת לגבי שוויץ...

היא יקרה בטירוף. מאוד מאוד נהניתי שם ואני בטוחה שאחזור לשם (הנופים פשוט מדהימים, המקום הכי יפה שהייתי בו מימי), אבל המחירים שם מזעזעים... כל כך רציתי לקנות סוודר וזה פשוט היה בלתי אפשרי... אין לי עצות טובות (במקומך הייתי טסה ללונדון או פריס, אבל אני בהחלט מבינה את החשש שלך מהקור). בכל מקרה, נראה לי חשוב לנסוע למקום שבו שירותי הבריאות טובים (נניח אירופה) בגלל שאת בהריון, רק כדי שתהיו רגועים...

מה לגבי איסטנבול?

גם לא אמור להיות כל כך קר, וגם יש בה הרבה מה לראות. בטח אפשר גם למצוא מלון טוב ומקסימום להשאר בו.

איסטנבול

אנחנו היינו בתחילת נובמבר (ירח דבש) והיה שם קור כלבים ו3 ימים גשם רצוץ בלי הפסקה. אבל המקום בהחלט מקסים במיוחד למי שאוהבת לטייל, יש שם כל כך הרבה מסגדים וכנסיות מהמהמים. גם אנחנו חיפשנו משהו קרוב לנו גם יש מגבלה רפואית שמוליק עם יד מרוסקת לאחר תאונת דרכים ופחדנו לטוס ובסוף לא הסכמנו לותר ובחרנו במשהו קרוב (אסטנבול עדיין באירופה ולפי הבירורים שלנו יש שם רופאים טובים ובמקרה הכי גרוע תוך שעה וחצי נמצאים בחזרה בארץ). אורלי

fila

New member
שמופית, בקיץ הייתי בבודרום

שזה ממש קרוב לאנטליה ואני מניחה שזה באותו הסגנון של אתר נופש. אני לא יודעת עד כמה מתאים לנסוע לשם בעונה הזאת, אולי כדאי לברר עם סוכן נסיעות אבל המקום מהמם! נורא נהננו שם ואני מתכוונת לחזור לשם בהחלט כי זה היה נופש במלוא מובן המילה! ממליצה בחום

אני ממליצה לך על אנטליההההה

מאחת שהיתה שם כמה וכמה פעמים, יש מה לראות, יש מה לעשות, יש איפה לעשות קניות ובזול, ובכלל כל העיסקה שם זולה,מלונות +טיסה. זה ממש גרושים עכשיו,גרושים. למרות שגם אל איסטנבול אני ממליצה שלך, שהיא עירר מקסימה ומרהיבה. ההבל ביננהם שאיסטנבול היא עיר לכל דבר, ואילו אנטליה היא עיירת נופש,עיר קלילה שכזו , עם חוף מדהים וכו..וכו...כמו טבריה או אילת, אבל הרבה יותר שווה מהם. במילת סיכום טורקיה מומלצת

Hadar p

New member
שמופית בקשר לטיסה והריון לפי מיטב

ידיעתי צריך לברר עד מתי עוד אפשר לטוס....פעם שמעתי שלא מומלץ לטוס בהריון אבל אי לא מומחית אז פשוט כדאי לברר! העלתי את רעיון הצימר בצפון מפני שיש אפשרויות רבות ומפנקות בצפון! לא חייבים לחזור לאותו איזור שכבר הייתם בו!. ובקשר לטורקיה....מזג האויר שם לא שונה מבארץ כרגע - לפי מה שאני מבינה..... אם את רוצה תרשמי לי במסר או כאן בפורום תאריכים שאתם מעונינים ואני אברר לכם חבילות טיסה+מלון - אין ספק שהמחירים יהיו זולים וכדאים! אני אשמח לברר לך אבל בנוסף ובמקביל אליי בררי באתר של הדקה ה- 90 , בארקיע ובשטיח המעופף אה....גם בישראייר. אם את מעוניינת שלחי לי מסר!

רחלילי

New member
מה עם פראג?

קודם כל מזל טוב מוקדם ושנית מה עם פראג, אכן קר שם מאד אבל אם תקחו מלון במרכז אז זה אולי עדיף... יש שם הצגות וקונצרטים ובכלל שמח שם.

שמופית

New member
אז ככה......

בפראג כבר היינו והיא אכן מהממת, אבל בטח קור כלבים שם בינואר. בקשר לטורקיה - מסכימה עם כולכן ! טורקיה מהממת ובתור אחת שטיילה בה חודש עם תרמיל על הגב, אני בהחלט מאוהבת במדינה ובאנשים (ואפילו מסוגלת לתקשר בטורקית
). האמת היא שאת אנטליה ראיתי בהצצה חטופה והיא נראתה לי נוראית, אבל אולי אני טועה... בכל מקרה, אחרי קריאה מדוקדקת בספר "המלצה רומנטית", לא מצאתי שום דבר שמשך את תשומת ליבי
נראה לי שבסוף באמת נחכה לדקה ה-90 ולתחזית מזג האויר ונחליט ברגע האחרון לאן נוסעים.... (בתקווה שהבוסים יתחשבו).

למעלה