זקוקה לעצה..... עזרה...

שמופית

New member
זקוקה לעצה..... עזרה...

אז ככה - תמיר ואני נחגוג שנה לנישואין ב 9 לינואר, ונורא בא לנו לעשות משהו מיוחד. אז היו כמה הצעות, אבל או הוא או אני פוסלים אותן מסיבות שונות, למשל: צימר בצפון - לתמיר לא בא כי רק היינו. מלון טוב בים המלח - דווקא בא לשנינו אבל אסור לי לעשות טיפולי ספא, במיוחד לא בשליש הראשון להריון, אז אין כל כך טעם לסוע לשם. מלון טוב באילת - אנחנו שנינו לא מתים על אילת. אז חשבנו אולי איזה חו"ל קצרצר, אבל אירופה גשומה עד מושלגת. חשבתי אולי סופשבוע עם הצגות בלונדון (הבאסה זה שקר וסביר שרוב הזמן ירד גשם). או טיול בקפריסין (שזה עדיין עומד על הפרק כי מזג האויר דומה לשלנו כך שאם למישהי יש המלצות על מלונות טובים/דילים, נשמח לשמוע !) אם יש למישהי עוד הצעות - בטח קלטתן את הלך הרוח... - אני ממש אשמח לשמוע
תודה !

הילית*

New member
נכון, הייתי בלונדון בסילבסטר לפני

כמה שנים וקפאתי שם מקור... אבל היה נורא כייף בהצגות ! (חוץ מזה שאפשר לבקר את ליאת !)

ג טלי

New member
גם אני בעד לונדון

אבל אני משוחדת כי אני מאוהבת בעיר הזו. תראי, אם מתאים לכם כלכלית, אז מה זה משנה לאן נוסעים? העיקר שיוצאים לחופש ועושים את זה ביחד... ואירופה חורפית זה נורא רומנטי: קמים בבוקר לבית קפה חמים, הולכים להסתובב במוזיאון בשביל הקולטורה והחימום, חוזרים לסייסטה ובערב הצגה או מסעדה.. סבבה. עשיתי לעצמי חשק....

איילתי

New member
נראה לי שאת סגורה על קפריסין

אבל בכל זאת זקוקה לחיזוקים. סיכמת מאד יפה את הדברים, פשוט תעלו על
ויאללה לקפריסין
צימר
אילת
חו"ל קר
ספא וכדומה שיהיה בכיף

שמופית

New member
דווקא טלי עשתה לי חשק על לונדון ../images/Emo6.gif

האמת היא שקראתי פעם כתבה על מלונות בקפריסין ויש שם כמה מדהימים אז חשבתי להתפנק שם. מבאס אותי פשוט הקור והגשם התמידי... הקטע של להתלבש חם ואז כשנכנסים לאנשהו ומחומם שם, צריך להתחיל להתקלף מהשכבות ומסתובבים תקועים עם מעיל, צעיף, מטריה, מצלמה ותיק
אבל דווקא מתאים לי איזה הצגה בלונדון... אף פעם לא הייתי

אלפית

New member
חשבתם על ... רודוס?!

עוד אפשרות שדומה לקפריסין, ולא רק במזג האוויר ... היינו שם באוקטובר. אמנם מקום מאד-מאד תיירותי, כמעט אילת (שגם אנחנו לא מסמפטים במיוחד), אבל נהננו מאד מאד לעשות בטן-גב, ו"לחרוש" במכונית שכורה את האי הפצפון. כולו שעה טיסה מכאן, ומצליחים פשוט לברוח מהכל! אגב, לפני הנסיעה, כחלק מעבודת ההכנה נעזרתי בהמלצות שהשאירה אתי@ בפורום טיולים. אז באותה ההזדמנות - אתי, תודה! זה עזר מאד!

shli8

New member
רודוס

גם אני ממליצה על רודוס אי קטנטן ונחמד אפשר לצאת לבלות בטברנות לשכור רכב ולהקיף את האי.עמק הפרפרים היפה, חוף לינדוס המקסים העיר העתיקה, ארמון האבירים, בית הכנסת היהודיןכן´...... וגם לתפוס שני ציפורים במכה אחת ז"א ישנה אפשרות לקחת רחפת ולרחף לאי מרמריס ולטייל בשוק הססגוני ולאכול דג טעים עם כוסית יין. מומלץ ביותר. בתקופת ינואר מזג האוויר ברודוס דומה למזג האוויר בארצינו כך שאם תתפסו ימים טובים ללא גשם ממש ממש תהנו. שיהיה לכם יום נישואין מוצלח הרבה מזל טוב כמו שנאמר עד 120 שניכם ביחד בבריאות.

יעלי2

New member
אם אתם ספונטניים - יש לי רעיון ../images/Emo79.gif

אם אתם מודיעים בעבודה שאתם לוקחים כמה ימי חופש באיזור התאריך המיועד המלצתי היא כזו. אל תחליטו לאן לנסוע. לקראת 7 בינואר אולי 8, תתלשבו על העיתון היומי ידיעות/מעריב ותקחו את הדיל הכי אטרקטיבי לחו"ל. תכינו מראש תיק עם בגדים (רצוי חמים) ותסעו לשדה לחופשה בלי לתכנן מראש. אני בטוחה שלאן שתבחרו בסוף-תהנו מאוד אחד עם השניה. רק תבדקו שהדרכון בתוקף.

איילתי

New member
זה באמת נשמע אחלה רעיון

יש דלפק של הדקה ה- 90 בנתב"ג. אני טסה
למדריד בינואר, מישהי רוצה להצטרף? לא לשכוח את הסיילים המטורפים של "אחרי חג המולד"

fila

New member
אני בעד רומא../images/Emo99.gif

יפה ומדהימה וכיפית גם בחורף!

ערים של חורף

דווקא בגלל שזה חורף אמיתי, אולי כדאי לטוס למקום שבו חורף הוא חורף, בניגוד לדוגמית שיש לנו בארץ. דווקא במוקמות שם חורף זה דבר רגיל, ממש לא מתרגשים מקצת גשם ושלג ולא כל העיר מושבתת עם יורדים יותר מ20 ממ´ גשם. רודוס נשמע מקסים וגם קפריסין, אבל כל הפואנטה זו שוטטות בטברנות ומפרצונים כשרואים את השמש מפזזת. אתם פשוט עלולים להתקע בגשם רציני ואז סתם תיהיו תקועים במלון ובטח אין אפשרות בינואר לעשות בטן גב במלון. אז נכון שזה לא יהיה חופשה של שוטטות ברחובות, אבל יש עוד המון מה לעשות. וסתם רעיון שעלה לי עכשיו- מה עם דרום צרפת, לקחת אוטו ולשוטט בין הכפרים והטירות (משום מה טירה עם מיטת אפריון, אח מבוערת ואוכל צרפתי מעולה נראה לי מאד רומנטי). אבל אני ממש לא יודעת אם זה בכלל רלוונטי ויש מה לעשות שם או מה המחירים. למרות שלפחות מבחינת המחיר, התאריך מציון, כי זה אחרי כריסמס וראש השנה.

kisses

New member
אז זהו אתם נוסעים לשוייץ

אוך הייתי בטוחה שאתם באים לפה

rona25

New member
אני הייתי בפברואר שעבר בגרמניה ../images/Emo186.gif

וחוויתי חורף חורף - זה היה סיוט!!!! היו 7 מעלות ביום ועוד הרבה פחות בלילה וממש סבלתי מכל רגע - ביום הראשון תפס אותנו שלג בהפתעה ונמלטנו לאחת מחנויות הכלבו - שם קנינו צעיפים, כפפות וכובע גרב מפליז במחירים מופקעים וכל הימים הסתובבנו איתם בין האתרים השונים ועדיין קפאנו למוות......
שמופית - אם את סובלת כמוני מקור לא כשאי לך, זה יכול להרוס טיול לאללה במיוחד אם את נוסעת למקומות באירופה שדורשים הרבה הסתובבויות בחוץ בין האתרים

kisses

New member
היי שמופית אם את נורא סובלת מקור

לא הייתי ממליצה על לונדון או אירופה כי קר זה לא מילה. אבל אם זה לא מפריע לך אז אכן עש פה הצגות מופלאות ואם זה סוף שבוע אז בשימחה אם תרציאני ואלון נראה לכם קצת את המקום. מה שכן תנסי לברר איפה עכשיו יש מקומות חמים. לדעתי שווה בדיקה

Hadar p

New member
רגע לפני חו"ל...מה עם צימר בצפון או

נווה אטיב למרגלות החרמון שכבר מושלג קצת.... נראה לי מפנק וכייפי!

יש לי רעיון מטורף!

אל תכעסי , מומבסה... המקום הכי יפה בתבל במחיר חופשה מצחיק. אני לא עובדת אצלהם, הייתי ונורא אהבתי. אני גם לא מאמינה שיכול היות ארוע אחד אחרי השני באותו מקום - צפוי מדי. ואגב, עכשיו קיץ שם אז בטח שלא יהיה לכם קר.

למעלה