זקוקה לעצה ממכם

מהעם

New member
זקוקה לעצה ממכם

קניתי אני וחברה כרטיסי טיסה לחו"ל בספונטני ..היא שילמה ב 4 תשלומים עלי ועליה שחצי מיזה אני אמורה לתת לה כל חודש ...שהגענו לשדה לא העלו אותי לטיסה מהסיבה צו יציאה מהארץ (יש לציין שבדקתי זאת לפני והכל היה תקין)חזרנו והיא ביקשה כי אשלם לה את הסכום גם עליה ואני באותו הרגע הסכמתי כי הרגשתי לא נעים שבגללי היא גם לא טסה ....שילמתי לה עד היום את הסכום שהיא שילמה עלי ...שאלתי היא האם אני צריכה לשלם לה גם את השאר ? מכוון שהיא לא עלתה למטוס למרות שיכלה לטוס ? או כעונש אני צריכה לתת לה את כל הסכום ? תודה לכם אשמח לחוות דעתכם

paradise fools

New member
תגידי את רצינית?

ברגע שאמרת לה בשדה התעופה שתשלמי לה הכרטיס את מחוייבת לכך יכול להיות ואם לא היית מבטיחה את זה היא הייתה עולה על הטיסה לבד. בכלל, מצב מאוד לא נעים... אני חושבת שאם הבטחת אז צריך לקיים. אתה יודעת מה? גם אם לא היית מבטיחה לה מן הראוי שתשלמי על החלק שלה מאחר והטיול בוטל בגללך תכלס

delikat

New member
נצל"ש צו עיכוב מהארץ

האם יש סיבות נוספות להוצאת צו כזה חוץ מחובות כספיים?

NightElf

New member
אני דווקא חושב אחרת

אם מישהו קונה כרטיסים ומתכנן טיול עם חבר הוא צריך לקחת בחשבון שהחבר לא בהכרח יוכל להגיע בסוף, מה היה קורה אם יום לפני פתאום היית ממש חולה ולא היית יכולה להגיע, אז גם היית צריכה לשלם לה על הכרטיס? נראה לי שמראש צריך להבין שיש דברים בלתי צפוים וזה לא שכאילו הגעתם לשדה ואז פתאום החלטת ש"לא בא לך" הטיול אלא היה פה גורם אחר. כשאני הייתי נוסע לטיול לחו"ל עם חברים לא היה עולה בדעתי לבקש מהם לשלם על הכרטיס שלי במקרה ופתאום הם לא יוכלו לעלות על המטוס ובמקרה הכי גרוע פשוט הייתי טס בלעדיהם.

למעלה