זקוקה לעצה/המלצה

זקוקה לעצה/המלצה

הרבה זמן לא גלשתי (כחודשיים) בעקבות בחילות של הריון והמנעות מחשיבה על אוכל. עכשיו המצב טוב והבחילות התמעטו ואני עושה לבתי יום הולדת 3 וחושבת מה להכין. יהיו 16 איש שמתוכם 4 ילדים. חשבתי להכין: 2פשטידות בורקסים ספגטי עם שמנת ופטריות סלט ביבי, גבינות למינהם, סלט טונה. וחמוצים. הבעיה שלי איזה פשטידות להכין. זו הפעם השלישית שאני חוגגת ה ותמיד לקחתי מהפורום (מהמאגר). אשמח לקבל המלצות.

o r n i t

New member
יש הרבה

בגלל שיש ילדים תנסי פשטידת פסטה עם רוטב פיצה מנסיון זה להיט, או פשטידת תירס / פטריות. לא מזמן לקחתי מהפורום מתכון של פשטידת ברוקולי וכרובית (לצערי אינני זוכרת של מי) היא מעולה. אני הייתי מוסיפה לחם / פוקצ'ה / לחמניות עם מטבלים, גבינות, ממרחים. את יכולה גם לקנות בגט ולפרוס אותו לפרוסות של ס"מ וחצי ולמרוח עליו חמאת שום ולאפות עד להשחמה בתנור.

pirge

New member
פשטידת ברוקולי כרובית עשירה

פשטידת כרובית או ברוקוליו pirge / מתכונים ו 10:24 | 04/06/05 פשטידת ברוקולי\\כרובית עשירה להכניס לקערה: בצל אחד בפרוסות חצויות 5 ביצים כוס קמח רגיל רבע כוס שמן לערבב בלילה. להוסיף: 800 גרם (שקית של סנפרוסט) או 4 ראשים טריים ברוקולי או כרובית גדולה--- שיהיו מאודים--- ולא רכים ----חתוכים לחתיכות גדולות בפרחים. אפשר כל פרח לחתוך ל-3-2- כך שיראו את צורת הפרחים. להוסיף 200 גרם גבינה פטה שמנה ו-200 צהובה מגוררת להוסיף קורט אגוז מוסקט, מלח,פלפל, כף גדושה תבלון עשבי תיבול של קנור לפשטידות. בוחשים בעדינות ואם צריך מוסיפים עד חצי כוס מים. טועמים ומשפרים טעם אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי. לאפות בתבנית עגולה גדולה משומנת.

pirge

New member
פיצה מאטריות

פיצה אטריות מתאים ל-2 תבניות עגולות מס' 25 חבילה אטריות בינוניות מהסוג הרחב 400 גרם מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה מוסיפים לאטריות 2 ביצים + 100 גרם מרגרינה רכה ושוטחים בתבניות משומנות מצמידים גם לדפנות. מהדקים היטב. מערבבים: 6כפות רסק עגבניות 2 עגבניות מרוסקות 6 כפות שמן זית 4 שיני שום כתוש כפית מלח 2\1 כפית פלפל שחור מורחים על האטריות. אפשר להוסיף לפי הטעם: זיתים: בצל פרוס : עגבניות פרוסות: או שרי: פטריות: 300 גרם גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל לפיצה אופים בחום 170 מעלות כ-15 דקות

pirge

New member
קרואסון גבינות מצויין בהמלצה

קרואסון גבינות 200 גרם חמאה 3 כוסות קמח תופח 150 גרם קשקבל מגורר 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת 100 גרם פרמז'ן מגורר מיכל גבינת קוטג' ללוש לבצק ולהכניס לשעתיים במקרר. לחלק ל-3 כדורים. לרדד כל כדור לעיגול ולחתוך למשולשים. כל משולש לגלגל מהצד הרחב לצר. לטרוף ביצה שלמה ולהבריש על פני הקרואסון. לפזר שומשום. לאפות בחום בינוני כ-15 דקות. עד להזהבה. לא להשחים. אפשר לשמור בפריזר. להוציא 10 דקות לפני ההגשה לחימום בטוסטר אובן- או בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות.

למעלה