זקוקה לעצה דחופה!!!

  • פותח הנושא sira6
  • פורסם בתאריך

sira6

New member
זקוקה לעצה דחופה!!!

שלום לכולם...זו הפעם הראשונה שלי פה,למרות שכבר הרבה זמן אני צופה בפורום הזה, הפעם העזתי והתחלתי לכתוב. קצת רקע...אני בת 26 סטודנטית והוא בן 24 עובד למיחייתו, אנו גרים ביחד כבר 7 חודשים ובסה"כ כבר שנה ושבעה חודשים ביחד. הכל התחיל לפני כחודש אולי קצת יותר כאשר התחלתי לחשוד שהוא מדבר עם בנות אחרות שאין להן קשרים איתו מהעבר, נכנסתי למחשב שלו וראיתי כי הוא מדבר עם בנות (בהיסטוריות של השיחות במסנג'ר), אבל להפתעתי גיליתי ש...הוא מציג את עצמו כבחורה!!!החשדות באו בעקבות כך שהוא התחיל להתנהג מוזר, כגון: הורדת החלונות שאני מתקרבת למחשב שלו, בכל פעם שיש לו טלפון הוא יוצא יוצא החוצה לדבר, יש לו המון טלפונים ממספרים חסויים והוא ממש אבל ממש נמנע מלדבר לידי, בכל פעם שאני אומרת לו משהו על השיחות שלו או משהו דומה הוא אומר לי בטון רציני ותקיף "אני לא בוגד בך". בעבר אימתתי אותו מול עובדה שהתגלתה לי במחשב שלו - ראיתי כי הוא מדבר עם אחת מהאקסיות שלו לאחר שנפגש איתה בעיר הולדתו באחת הפעמים שהוא היה שם לבדו. ניסתי בתחילה להוציא ממנו את זה בלי שידע שאני יודעת אבל הוא התכחש עד שאמרתי לו שאני יודעת הכל ואז הוא נשבר והודה. יש שיגידו שזה לא יפה לחטט בדברים של אחרים ובמיוחד של בן זוגי, אך אני לא חושבת שזה לא בסדר, אלא ההפך הגמור אני חושבת שזה לטובתי. מאז אותו מקרה עם האקסית הוא השביע אותי לא לגעת לו יותר במחשב ואני כמובן נשבעתי, אז עכשיו איך אני אלך להגיד לו שאני יודעת הכל?! בקיצור מה שמטריד אותי היא העובדה שהוא מציג עצמו כבחורה במסנג'ר, בפורומים וכו'. אני די חושבת שזו בעיה פסיכולוגית או לא יודעת מה, אבל אני יודעת שזה לא בסדר ולא נורמלי, ואני די פוחדת שהוא איזה פדופיל או משהו כזה, ולמה אני אומרת פדופיל כי השיחות שלו הם עם קטינות שהוא מכיר דרך הפורומים השונים פה ואז הם עוברים למסרים ואז למסנג'ר. זקוקה לעצה שלכן/ם,היות ואני אובדת עצות. תודה על הסבלנות וסליחה על האורך.
 

אייבורי

New member
לחטטנית שלום

אני רק ממליץ לנעול את מגירת הלנג'רי ולהחביא את החתונים והחזיה המנומרים.
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצה קצת דרסטית

האמון ביניכם - אפס. הנאמנות - כנ"ל. (מצידו). זה נראה כאילו אתם בקשר זוגי אוהב. המציאות היא שאת כיסוי, במקרה הטוב, לחצי הבריא שלו. יש שם חצי, או יותר, לא בריא. הוראותי הן: 1. לכתוב מכתב בו את מגלה לו כל מה שאת יודעת. 2. לארוז מזוודה עם כל דבריך 3. להשאיר את המכתב מעל האח (או השולחן במטבח) 4. לקחת מונית להורים 5. לא להביט לאחור עם הכאב תתמודדי אחר כך. מריוס
 

seeyou

New member
"הוא השביע אותי לא לגעת לו יותר במחשב"../images/Emo12.gif

אז מה? לו מותר להמשיך לעשות מה שבא לו? אני חושב שאת צריכה להבהיר לו שגם את יכולה "לעסוק" באותן פעילויות חברתיות
באותה מידה אפילו יותר טוב ולעצמך,תבהירי לעצמך את סוג הקשר *- זוגיות זה כמו עיסקה אותיות גדולות נותנות ואותיות קטנות לוקחות יוסי
 

czar

New member
את על גבול החולת שליטה

והסיפר על הפדופיל הוא יופי של תירוץ למה את מתקנת את העולם ועוקבת אחרי אנשים רעים.
 
הוא מסתיר ממך כל כך הרבה דברים

ואת כמו בת יענה טומנת ראשך בחול. ראית כי הוא מדבר עם האקסיות, אמר לך שנפגש בעיר הולדתו עם אקסית. יוצא לדבר בטלפון בחוץ, מה עוד את צריכה להבין שהוא עושה דברים אסורים מאחורי גבך. יש לו המון טלפונים ממספרים חסויים ואת ??? וכל זה כאשר אתם עדיין לא נשואים.לי לא נראה שזו בעיה פסיכולוגית זו בעיה שהוא עובד עליך ואת תמימה.
 

chenby

New member
לא עניינך

הוא לא בעלך, הוא לא בוגד בך, הוא עושה את הבחירות שלו. תתנגדי לזה או לא, הוא עדיין עושה את הבחירות שלו. לא מתאים לך, את לא חייבת להשאר, אבל בטח לא להחליט בשבילו איך הוא צריך להתנהג, ועם מי לדבר.. ואם את חושבת שהוא פדופיל.. אז אולי את לא מכירה את החבר שלך מספיק טוב, בטח לא נשמע שאת סומכת עליו.. למה את איתו?
 

אייבורי

New member
הוא לא פדופיל

נשמע שהוא עם נטיות טראנסגנדריות, עצוב וחבל שהוא נאלץ להחביא את הנטיה והצרכים מזוגתו. יש בינהם הסתרה של פרט מהותי וחשוב בחייו אולי מבושה, אולי מפחד מתגובתה. מעשית התקשורת והחברות בינהם גרועה ודורשת תיקון. [גם החוסר כבוד שלה לפרטיות שלו, גובל בבושה] חולק על דעתו של מריוס, דווקא פה השד הציץ מהבקבוק זאת הזדמנות לפתוח את הקלפים, זאת הזדמנות לייצר חברות.
 

אייבורי

New member
לא בטוח

אין לי מושג מה דעתה על הנושא אם זה מדליק אותה אבל אין ספק שמפה יש בסיס לחברות. כל נטיה (חריגה) מינית כוללת בתוכה פחד מחשיפה והמון בושה שבירת מחסום הבושה יכול להוביל לעולם חדש עבור שניהם. בעצם משחק חדש לגמרי לכן אין לי פה דעה אם זוגיות תתאים או לא.
 

I C E M A N 7

New member
אקסיוז מי

מה זאת אומרת לא עניינה? מה זה קשור שהם לא נשואים? לזוגיות יש "חוקים" גם בלי הטבעת המטופשת. אני חושב שזה מאד עניינה אם הוא טרנסג'נדר שמצ'וטט עם ילדות באינטרנט. חן מה קורה לך?
 

I C E M A N 7

New member
זה חוקי בכלל?

או שחלה עוד "התקדמות" ליברלית בחוק בזמן האחרון?
 

chenby

New member
אתה צודק זה לא נקרא טוב

לא הבהרתי את עצמי טוב אני אישית חושבת שבאופן כללי אין מה להסתיר, אין שום דבר שאני צריכה להחביא ממישהו, כי אני זו מי שאני ומי שאני בוחרת להיות, וזה שבוחר להיות איתי - בוחר בי בגלל מי שאני.. אני בעד פתיחות ושיתוף, ואצל המשפחה שלי לקרוא הודעות טקסט אחד של השנייה זה לא ביג דיל כי באמת אין מה להסתיר (למרות שאני מבינה את עניין הפרטיות לחלוטין ואני לא מציצה כי זה באמת לא מעניין אותי.. ולא ענייני) הכוונה שלי שהיא יכולה לבוא בטענות, היא יכולה לא להסכים והיא יכולה להתנגד לדברים שהוא עושה.. אבל בסופו של דבר הוא יעשה מה שהוא בוחר איתה או בלעדיה - הוא גם יכול להמשיך לצ'וטט והיא לא תדע מזה.. זה שהוא מתחזה בצ'אטים - לא ישר הופך אותו לפדופיל או סוטה, זו פרשנות שלה.. ואם היא מפרשת ככה את הבן זוג שלה שהיא גרה איתו 7 חודשים, אז לא נשמע שהיא מכירה אותו במיוחד.. את הליבה שלו.. בטח לא סומכת עליו.. אני לא הייתי עוברת לגור עם מישהו שאני לא סומכת עליו, או סומכת על עצמי שאני מכירה אותו.. לכן גם סיימתי ב- למה את איתו? עכשיו היא חושבת שחבר שלה יכול להיות פדופיל, ואם יתגלה שלא, האם היא תוכל לראות אותו כאותו גבר שהיא התאהבה בו? או שזה ימשיך לשבת בה? בכל מקרה, תקשורת אין בינהם, יש הסתרות, לא נשמע לי שזו זוגיות בריאה במיוחד בכל מקרה.. בשנייה שהם יפרדו, זה כבר לא יהיה עניינה. אלא אם יתגלה שהוא אכן פדופיל והיא תסגיר אותו למשטרה.. בכל מקרה -אתה צודק- כרגע בהחלט לשבת לשיחה ולפתוח את זה כדי שהיא תראה אם היא חיה עם הגבר שהיא מכירה, או עם ילדה קטנה וסקרנית.. ואז היא תוכל לקבל החלטה אם להשאר או ללכת.. אני חושבת בכל מקרה ללכת.. כי לא הייתי רוצה לחיות עם גבר שגר איתי ומסתיר דברים, ומחביא, ומתחזה ואין ביננו תקשורת.. לא מבינה איפה הזוגיות פה..
 

seeyou

New member
"הוא לא בוגד בך?"../images/Emo12.gif

זה קצת יומרני להגיד דבר כזה. לבגידה יש הרבה הגדרות ומה שהוא עושה זה קצה הקרחון(לדעתי) בקשר להערה שניה שלך:"לא מתאים לך, את לא חייבת להשאר". גם כאן לא מסכים בכול זוגיות,
ממוסדת או לא ישנה אותה אופציה (גם כאשר יש רכוש וילדים)
 
למעלה