זקוקה לעצה דחוף

זקוקה לעצה דחוף

אני נשואה מזה 29 שנה יש לי חמישה ילדים נהדרים ולאחרונה גיליתי שבעלי בוגד בי. יש לו מזה שלושה חודשים מזכירה חדשה זנזונת אוקראינית בתחילת שנות העשרים שאני חושדת שהוא מנהל מערכת יחסים ובוגד בי עימה. כשהייתי במשרד ראיתי איך היא מסתכלת עליו, ולפני יומיים גיליתי כשהכנסתי למכונת הכביסה כיתמי ליפסטיק (שפתון) על התחתונים שלו. אני לא יכולה להתגרש בגילי, האם יש לחש או שיקוי שיחזיר את אהבתו ונאמנותו אלי. חברה שלי אמרה לי ששיטה בדוקה היא לשים מעט צואה שלי אצלו בנעליים או לאסוף את הזרע שלו אחרי מגע מיני ביננו לשרוף אותו ולהגיד שלוש פעמים "שוב אלי" מול תמונותו. האם יש אמת בכך או שהיא ממציאה שטויות ? האם קיימים לחשים ושיקוים שידוע בוודאות שהם עובדים ביעילות ? אני אוהבת את בעלי וחשוב לי להחזיר אותו אלי ויהי מה! האם יש דרך להטיל קללה על מזכירתו ?

miyamoto

New member
כמה דברים.

ראשית, אני באמת חושב שהתוספת "אוקראינית" היא די מיותרת, הבה נשאיר התבטאויות גזעניות בצד. לעניין - זו דוגמא נהדרת איך אנשים מחפשים להתנער מאחריות. אל תביני לא נכון - איני מבקר אותך, אלא מצביע על תופעה שיש להכחיד. האחריות על מערכות יחסים, יקירים ויקירות, מוטלת עלינו. אין קסמים ואין תרופות פלא, יש עבודה קשה ובחינה עצמית. לחש או שיקוי שיחזיר את אהבתו ונאמנותו אליך? כזה אין. והשיטה שחברתך המליצה לך סביר שלכל היותר תגרום לבעלך לפארנויות או סתם תבזבז את זמנך. היש ראיות לשיטות כאלו? הן מבוססות על אפקט המגירה, שלעיתים נקרא גם "חשיבה סלקטיבית". תופעה זו היא בעצם ברירה סטטיסטית של ממצאים שאינם תואמים את התוצאה הרצויה. (לעיתים קרובות, התופעה מתרחשת בחיינו באופן בלתי-מודע). למשל, ישנם סיפורים על כך שיונה שואבת צהבת מתוך אנשים, ושאנשים החלימו כתוצאה מכך שיונה מוקמה על הטבור שלהם. אך רגע, כמה הבריאו וכמה לא? כמובן, המקרים בהם לא מבריאים לא מתפרסמים (מה הטעם בפרסומם?). לכן, נדמה כאילו המקרה עובד שלמעשה המקרים המוצלחים זו חריגה נורמלית מהסטטיסטיקה, ואין שום קשר בין ההחלמה לבין היונה (שבדרך כלל מתה כתוצאה מהידבקות במחלה, מסכנה). אם כן, אוכל להציע לך דרכים כגון בחינה עצמית, בחינת מערכת היחסים (בני-זוג לא בוגדים ללא סיבה), לבדוק היכן יכול להיות שאת פעלת שלא כשורה (כמובן שזה נשמע מגוחך לאור המקרה, אך נסי לבחון זאת לעומק). כמו גם, את יכולה להתעמת איתו בנוגע לעניין, לשוחח ברצינות על העניין. ניתן לגשת לטיפול זוגי. אם כן; אין תגובות פלא, האחריות לחיינו מוטלת עלינו, אל לנו לנסות להתחמק מאחריות זו. בהצלחה עם כל העניין.

רסקול

New member
תראי

יש ביפו מכשפה שמתמחה בלהחזיר אהבות קודמות. בטוח היא תעזור לך.

תומלוע

New member
האם המכשפה מיפו הצליחה להחזיר

לעצמה אהבה? לדעתי היא צריכה להחזיר לעצמה קודם את השפיות. גברת נכבדה - אם את אוהבת את בעלך אז פשוט תגידי לו שאת אוהבת אותו, תדברי איתו על הרגשותייך וגם על זה שאת מקנאה לו. ותפנקי אותו

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gifגיברת למה את

לא הולכת למישרד שלו ומביא לה בהפתאה בומבה פיצוץ לפנים???!מזה שהי משתרללת עים בעלך ואתשותכת לה-למה מה קרה?! אל תיצאי פראיירית-תביאי לה אותה לפנים חזק-ככה שהי לא תישתרלל עים בעלך יותר.ובעלך גם צריח ליתבייש-מה זה בגילו הוא פיתום מתאסק עם שרלילה רוסייה שבתח גם לא יהודייה-תפוצציי את האים אימה שלה-אל תיצאי פראיירית-את אישה טובה לא מגיאה לך לאכול תלב ביגללה!!!

תודה,אך הבעיה נפתרה

אני מודה לכם על תמיכתכם ועצותכם,הבעיה שהייתה לי נפתרה על הצד הטוב ביותר.בצר לי ומחוסר בררה פניתי אל אחותי ובעלה לעזרה-גיסי הוא קבלן שיפוצים ואדם מעשי ותכליתי-אני לא יודעת בדיוק מה עשה,ולמען האמת אני גם מעדיפה לעולם לא לדעת את הפרטים במלואם,אך יומיים לאחר שפניתי אליהם התקשרה אליי המזכירה[כיום לשעבר] של בעלי,ובבכי התנצלה על כל הכאב והצער שגרמה לי,לפי רעשי הרקע היא דיברה מבית חולים,היא נשבעה לי שלא תתקרב לבעלי ולא תיצור עימו קשר בצורה כל שהיא בעתיד. לדברייה היא מתעתדת לעזוב ולעבור לגור בחיפה בשבועות הקרובים. בסופו של דבר לא נזקקתי למכשפות וקוסמים,ולא ללחשים ושיקויים,"דם סמיך ממים"-אני בטוחה שכולכם מכירים ביטוי זה,בצר לי פניתי לקבל עזרה מהאנשים הקרובים אליי ביותר-והם לא איכזבו. אינני יודעת מה בדיוק קרה בין גיסי ובעלי-אך בעלי טוען שהחבורות על פניו נגרמו כתוצאה מנפילה במדרגות במקום עבודתו-בעוד יומיים יש לנו ארוע משפחתי ושם נשים כולנו את הפרשייה הלא נעימה הזאת מאחורנו,ברצוני להודות לכם שוב על תמיכתכם,ומעתה שנשמע רק בשורות טובות.

למעלה