זקוקה לעצה דחוף!!!!

ליהיא 19

New member
זקוקה לעצה דחוף!!!!

הי אני זקוקה לעצה דחוף , אתן תקציר לגבי חיי, אז כך הזוגיות שלי במשבר כבר המון זמן עליות ירידות וכו' בעלי טיפוס מאוד קשה וקריזיונר כל דבר מרגיז אותו ומכל שטות הוא עושה פיל.אנו נשואים 17 שנים ויש לנו 4 ילדים. דעתו לגבי גברים שמידי פעם בוגדים בנשים שלהן היא מאוד סלחנית בעוד שלגבי נשים שבוגדות דעתו היא שהן זונות וצריך לרצוח אותן!! כי אישה צריכה להיות מאוד נאמנה בעוד שגבר יכול לזיין במילים שלו וזה לא אותו דבר! אני יודעת שבעלי בוגד בי, אני אף פעם לא בגדתי בו עד אתמול, בעצם אני לא יודעת אם זו בגידה אבל הייתי עם גבר זר והייתי קרובה מאוד לבגוד בו , התנשקנו , התמזמזנו אבל לא יותר מזה כי לא הייתי מסוגלת ריגשית וגם מאוד פחדתי הגעתי הביתה הרגשתי מאוד מלוכלכת קרצפתי את עצמי, ונכנסתי לדאון שאף פעם בחיי לא הרגשתי כך. המצפון שלי היה כך כך מלוכלך , מצד אחד נהנתי ומצד שני הרגשתי מגעילה. רציתי לציין שאנחנו בתקופה מאוד גרועה ביחסנו. כאשר בעלי הגיע הביתה לא יכולתי להסתכל לו בפנים בלי שום קשר למריבה שלנו יום קודם לכן. נכנסתי לחדר ולא הפסקתי לבכות הייתי ממש בדכאון הוא בא לחדר ושאל בקרירות מה קרה הפעם? לא עניתי לו ולא יכולתי להפסיק לבכות , הוא יצא מהחדר ואני נשכבתי במיטה וכל מה שחשבתי היה שאני רוצה לספר לו על מה שקרה על עד כמה הייתי קרובה לבגוד בו רציתי להוציא את זה ולהרגיש הקלה אבל ידעתי שאם אני אספר לו על כך אני עלולה למות הוא יזיק לי כי האגו שלו יפגע והרי הוא כל מהלך שנות הכרותנו הרצה לי על נשים שבוגדות שסופן מוות . אני חנוקה אני לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מהמערבולת רגשות שלי אנא אני צריכה עזרה!!!!

seeyou

New member
רוצה לספר לו על מה שקרה ?../images/Emo4.gif

זאת טעות-התאבדות! יש לך 4 ילדים. דבר ראשון להירגע! את צריכה לשאול את עצמך למה רצית לשכב עם גבר אחר. הסיבה ,כפי שאני מבין אותנה בשלב זה היא לא דעותיו על זכויות יתר של גברים ביחס לנשים. 17 שנים יכולת לסבול את דעותיו? מה גרם לך,באמת, להתפתות וללכת על הדרך השניה? יחסי מין עם בעלך לא מספקים אותך? יש משבר כבוד? רוצה נקמה? האם השאלה שלך היא בסופו של דבר- האם יש לך זכות לבגוד? יוסי The woman who does not covet the possessions of her husband is in love with another man. -Egyptian Proverb

meshi4

New member
בכל מקרה .....

אסור לך לספר לו.כי את עלולה לסכן את עצמך.עצם זה שכתבת כאן יכול להקל עליך. לא יודעת איך נהגת להגיב לו על דיעותיו הפרימיטביות,והמוסר הכפול שלו.מה שמותר לי אסור לך.בעיני לחיות לצד מישהו שפוחדים ממנו זה נורא. אם הקשר שיצרת גורם לך להרגיש כל כך רע עם עצמך.אז עדיף לך לנתק את הקשר.

בגידה

אולי תתחילי קצת להתרכז בעצמך, תלמדי לסלוח לעצמך, (אם בעלך באמת כזה "יצור" ואת אוכלת אותו כבר 17 שנים), בסך הכל לא קרה כלום, מסתבר שבעלך הצליח במשך השנים לדכא בך כל רצון למחשבה עצמאית כל רצון ל"אני" פרטי משלך, לא מבינה מניין ההרגשה של "מלוכלכת",מה פתאום מלוכלכת, בסך הכל הינך אדם, והגיע הזמן שתתחילי גם לחיות (לפי תאורך עד היום התקיימת - אבל בודאי לא חיית). קחי את עצמך בידיים, קודם כל הרגעי, דבר שני תתחילי לעשות עבור עצמך. שלא תעיזי לספר לבעלך בשום פנים ואופן - שכמעט בגדת, שמעט התמזמזת, זה לא סוף העולם, חבל ממש חבל שבמקום ליהנות - נכנסת לדיכאון ולמצב רוח רע כל כך. להיפך את צריכה להרגיש נהדר, כי את עדיין מושכת כי את עדיין מסוגלת לחוות אינטימיות עם בן זוג, (דבר שבעלך בוודאי דיכא בך לפני שנים). הרימי את הראש בגאון, ותתחילי "לחיות".

meshi4

New member
השאלה......

האם בגידה פרושה לחיות? או שהיא עלולה להזמין לה מפחי נפש נוספים,בנוסף על מה שהיא חווה? אכזבה ? ניצול?התנגשויות פנימיות עם המוסריות והדיעות שלה? זה דורש יכולת להתמודד עם מצבים אחרים לא מוכרים לה.דווקא בגלל שדיכאו אצלה את המחשבה העצמאית. עם כל שאר דברייך----סליחה עצמית.להרים את הראש בגאון וכו'.מסכימה עם כל מילה.

בגידה

ממש לא המלצתי לה לבגוד, כוונתי הייתה שאין לה שום סיבה להרגיש כל כך רע כל כך מלוכלכת. ובשום פנים ואופן לא לספר לבעלה.

יש כאן בעיה רצינית

צריך להתייעץ עם איש מקצוע לגבי פרידה ממנו, הוא נשמע לי בנאדם אלים ושונא נשים שיוציא לפועל את ה"הבטחות" שלו לגבי מוות לאישה בוגדנית. לא לספר! ללכת לקבל עזרה! מהר!

ליהיא,

הבעייה שסיפרת עליה, רצינית מאד. הוא נשמע מאיים מאד ולא הייתי עוברת לסדר היום מבלי לקבל ייעוץ, כיצד לנהוג בהמשך. נשמע כאילו את חיה בבית כלא, פוחדת ממנו מאד מאד וחנוקה עד סבל. תפני לייעוץ. והוא לא צריך לדעת. תשמרי על עצמך.

s h o o s h a

New member
גובה דשא וקולות של שטיח

יותר מידי שנים חיית כאילו את הצל בבית. ולראשונה בחייך העזת לצאת מן הצללית ולהעמיד את עצמך במרכז הבמה. וראו הפלו ופלא - אנשים לא נבהלו כאילו ראו מפלצת, אנשים לא נסו בבעתה מהמקום ואפילו איש אחד העז לחזר אחריך ולומר לך מילים בשבחך. והמילים הללו? יכולה להניח שלא שמעת אותן תקופה מסויימת (וממש לא קצרה מידי). נבהלת? בהחלט תגובה טבעית. כי 'מי אני שמישהו יראה בי אשה? הרי אני רק צל'. הוכחה- את אשה ומגיע לך להרגיש כך ולחוות את ההתרגשויות שנילוות להכרה הזו. ועכשיו את בדילמה- מה עושים עם הרגש הנפלא והנהדר הזה שהתעורר בי מחדש לחיים?
לספר לו. כן. שיקנא לו. שלא יחשוב שהוא הצליח לרמוס אותי לגמרי. עובדה. אני אשה. ועשיתי זאת למישהו אחר.
לא לספר לו. להחביא את הסוד הקטן הזה שלך עמך כי את עלולה למצוא את עצמך בסטטיסטיקות שאיש מאיתנו ולא את מעונינים שתהיה מעורבת בהם. אז מה בכל זאת? לשמור ולנצור את הזיכרון המתוק הזה. כמו ששומרים פרח מיובש בין עלי ספר מהמחזר בכיתה ג' ששלח לך אותו לפני טריליון שנים. לחייך בכל פעם שנזכרים ולחוש את המתיקות והרכות שהזיכרון משרה על גופך ונפשך. במקביל- להתחיל לעשות חושבים מה לגבי העתיד. האם בן זוגך כיום הוא האיש עמו תרצי לחלוק את שארית שנותייך? האת את 'מתפשרת' על מה שיש ביודעך שאפשר גם אחרת. ובתוך המחשבה את גם מבינה כי כל החלטה שתחליטי אינה תלויה ועומדת בזכות או בגלל גורם שלישי, אלא רק כי כך את רוצה. את כרגע בתחילתו של תהליך שלהבנתי לא העזת לגעת בו במהלך נישואייך. היית שפופה כמו דשא והתנהלת בשקט מופתי של שטיח. והגיע היום. יום של חשבון הנפש שלך. עשי אותו ונמקי את כל הנימוקים האפשריים כאשר בראש סדר העדיפויות העמידי את עצמך, טובתך ואושרך. בהצלחה

למעלה