זקוקה לעצה בבקשה.....

זקוקה לעצה בבקשה.....

היי לכל מי שקורא את ההודעה שלי....יש לי בעיונת (בעיה קטנה) וממש לא יזיק לי לשמוע דעות של אחרים בעניין......אז הסיפור הוא כזה: לפני כחודש וחצי הכרתי דרך ה-ICQ אדם מקסים...התחלנו להתכתב על בסיס יומי וגילינו מהר מאוד שאנחנו מסתדרים טוב ובכלל ממש דומים בהמון תחומים, מה שנקרא "באותו ראש"...הבעיה היא שבעוד כחודש הוא מתגייס וברור שלא נוכל להמשיך לשמור על קשר באינטרנט, אז הוא הציע שנתחיל לבסס את הקשר על הטלפוןובכל פעם שהוא יצא מהבסיס הוא יעבור לבקר אותי בעיר מגוריי ויחזור אחר כך הביתה...הכל נשמע טוב ויפה אבל דיברתי עם ידידה שמבינה עניין והיא העלתה את האפשרות שכשהוא יחזור מהצבא הוא יהיה עייף ותשוש ואני לא בדיוק אהיה בראש סדר העדיפויות שלו...עד כמה שקל לראות שהיא צודקת הקשר הזה חשוב לי מאוד, והוא הבהיר לא אחת שגם לו חשוב הקשר מאוד מאוד והוא לא מוכן לוותר עליו בשום אופן, גם אם נצטרך להתאמץ כדי לשמור עליו....השאלה שלי היא לאן אתם חושבים שזה יילך? יכול להיות שהרעיון שלו יצליח ונישאר בקשר טוב או שמרגע שהוא מתגייס אני מאבדת אותו לנצח???
תכתבו לי כמה שיותר אני אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין....

המלצה שלי - לכי על זה

דיברי חברתך יש מעט מן הצדק, אבל זה רק בהתחלה של תקופת הגיוס. אבל תאמיני לי מאדם שמעט יותר בוגר ובעל נסיון, אם הקשר חשוב לו כמו שהוא אמר לך, תני לזה הזדמנות גם אם בהתחלה זה קצת קשה ותסכולים יהיו לא מעט, אבל שווה בדיקה. בהצלחה שיהיה לך אמיר

ללאשמות

New member
השאלה כמה את מעוניינת

ואוהבת, אם הקשר חשוב לך, שום קושי לא יעמוד בפנייך, ואני מתכוון לקשיים מהסוג הזה, וזה נכון שיהיו קשיים, אבל אפשר להתגבר ולהתבגר על זה, וחוץ מזה אפשר לסדר הפוך שלפני שחוזר לצבא או אחרי שחזר הביתה ונח, שיעבור דרך עיר מגורייך, יכול להיות שזה לא נשמע יפה, כאילו לא מתגעגע אלייך, אבל מה לעשות, אולי זה יותר טוב בכדי שהפגישות בינכם יהיו יותר משמעתויות וכיפיות, העיקר הוא שבתחילת בניית קשר, תחשבי מה שטוב לך ומה שאת אוהבת, כי אחרי בניית הקשר צריכים לחשוב גם על השני, כתבתי הרבה? ... שלום לך ובהצלחה!

למעלה