זקוקה לעיצה

shiri60

New member
זקוקה לעיצה

שלום לכולם. יש לי בעיה. למי שלא יודע, אני גרושה כשנה עם ילדה בת רבע לחמש.. היחסים ביני לבין הגרוש היו סבירים, לפעמים יותר ולפעמים פחות. הוא תבע אותי להפחתת מזונות והתביעה נדחתה. מאותו יום הוא משליט טרור. מאיים עלי שיקח לי את הילדה ולא יחזיר (וכבר עשה זאת פעם אחת, החזיר אותה רק למחרת בבוקר), מאיים שידאג שיזרקו אותנו מהדירה, מתקשר אלי לעבודה (במשך שעה אחת היו בערך 70 טלפונים, מתועד) ומאיים שידאג שיפטרו אותי מהעבודה. הכל כדי שאפחית לו מזונות. יש עוד.... אני כרגע נמצאת בקשר (די רציני..) עם מישהו וקרה מצב שהוא ישן איתי והילדה באה למיטה בלילה לישון לידי (בצד שלי). לאחר שתיחקר את הילדה התקשר אלי בצעקות שהוא ילך לרווחה והוא ידאג לזה שיקחו לי אותה כי אני מאפשרת לגברים זרים לישון עם הילדה שלי באותה מיטה.. ואני אחסוך מכם את השאר.. יצרתי קשר עם הרווחה ושם נאמר לי שהם לא יכולים לעזור אלא רק לתת תמיכה נפשית והפנו אותי להתלונן במשטרה ולהוציא צו הרחקה. אני מאד מתלבטת אם לעשות צעד כזה, למרות שאני יודעת שזה לא יפסק. ומזונות הוא לא ישלם וימשיך להטריד אותי ולהציק לי. אני יודעת שזה גם מציק לילדה, כי הוא מתחקר אותה בלי סוף, מבטיח להגיע ולא תמיד מקיים וכמובן, כל מה שיש לו לומר לי הוא אומר לידה. ניסיתי לדבר איתו על הילדה ועל מה שמציק לה. אמרתי לו שהמצב הזה פוגע בה. ביקשתי ממנו שיפסיק, לפחות לידה. הוא אומר שאם אני לא רוצה לדבר על הפחתת מזונות, אין לו על מה לדבר איתי. ואחרי 5 דקות הוא מתקשר "חכי חכי, זו רק ההתחלה, הדובדבן שבקצפת עוד בדרך..." מה עושים? הולכים ועושים צו ומרחיקים אותו מהילדה שכ"כ אוהבת ומעריצה אותו, למרות שזה לא מעניין אותו..? או סובלים את זה בשקט? וזה לא שאני סובלת. אני אדישה אליו, הוא לא מעניין אותי ולא מה שיש לו לומר. מי שסובל זו הילדה שלי. מצטערת על ההודעה המבולגנת ותודה על ההקשבה

את חייבת להגיש תלונה במשטרה!

מנסיוני המר,התעלמות לא ממגרת את הבעיה,להפך! האדון יתחזק עם הזמן. אם לא עכשיו,אימתי?

shiri60

New member
תודה על התגובה

ומה הלאה? צו הרחקה? כי תלונה בלבד לא תזיז לו. ומה בעצם אומר צו הרחקה? שאסור לו בכלל ליצור קשר איתי? ומה לגבי הביקורים? איך הם יימשכו? המון שאלות
. פשוט אין לי מושג קלוש בזה ואני לא רוצה לעשות טעויות. תודה

צו הרחקה, יאסור עליו

יצירת קשר איתך,כולל ויזואלית או טלפונית. את הילדה יביאו אליו,ושליח מטעמך,גם יחזיר אותה. כמה פשוט-ככה קל...אין ברירה עם החיות האלו.

למה הוא רוצה להפחית מזונות ?

נראה לו שהוא משלם יותר מידי ? לדעתך אם אכן תפחיתי לו את המזונות וישוב לסרור שקט בניכם ? למרות שזאת טקטיקה לא נכונה כי הוא יראה שאת נכנעת לו וידרוש דברים נוספים , אבל השאלה רק אם זה מציק לו וע"פ הכרותך עימו הוא בחור אלים ? הוא מסוגל לבצע את האיומים שלו ? תשבי עם עצמך תחשבי את ההוצאות שלך ותראי אם את באמת יכולה להפחית מזונות ולהחתים אותו שזה סופי ושהוא חייב לחזור להיות בן אדם .

shiri60

New member
אני כבר לא יודעת

אם הוא מסוגל לאלימות פיזית, כי גם לא היתה אף פעם אלימות נפשית ולא מילולית. זה משהו חדש. בעניין של המזונות אני לא מתכוונת לוותר כי הוא קיבל בתמורה את העסק שהיה לנו. 2500 ש"ח זה כלום בשביל מישהו שמרוויח בממוצע 35000 בחודש.. הוא רוצה היום לשלם 1500 כולל הכל, שזה אפילו פחות מהמינימום. יכולתי לא לוותר על העסק ולחיות כמו מלכה היום. במקום זה אני עובדת ומרוויחה משכורת רעב. ואת החלק שלו בגן ובחוגים הוא לא משלם ואני לא תבעתי. ולגבי סופי, גם ההסכם שעשינו ברבנות היה סופי. לא נראה לי שאם הוא יחתום לי שזה סופי זה באמת יהיה כך..

shiri60

New member
מה זה שליח מטעמי?

אני צריכה למנות מישהו, או שזה קשור לרווחה?

shiri60

New member
לא נראה לי שמישהו

ירצה.. בכל אופן, המון תודה על המידע.

יקירתי, מנסיון מר ../images/Emo7.gif

רק פנייה למשטרה ומשם ישר לבית המשפט לענייני משפחה - יעצרו אותו. תארי את המצב הבלתי נסבל ודרושי צו הרחקה וצו הטרדה מאיימת הכוללת: שימוש בטלפון אלייך, כתיבת sms וכו' גם העברת מסרים דרך הילדה. לאחר כשבוע יתקיים דיון בנוכחות שניכם, ומן הסתם, השופטת תנזוף ותזהיר אותו. אז גם תופנו לרווחה (כי כך זה עובד: רק לאחר תלונה!) להסדרת הביקורים. לגבי המזונות, תוכלי להזכיר זאת בדיון בביהמש, אם כי נראה לי שנכון להפריד בין השניים. תשקלי גם צו הרחקה זמני מהילדה, למרות שהיום החוק לא נוטה להפריד בין ילד להוריו, גם אם הוא לא נורמלי... בהצלחה! תמשיכי לעדכן! ו

born to be free

New member
עצה מנסיון

יקירתי, אל תפני למשטרה ללא הוכחות חותכות להטרדה, אחרת זאת מילה שלך כנגד מילה שלו. תקליטי אותו (אפילו אם את צריכה להשקיע בזה קצת כסף, זאת הבריאות שלך) ואז תפני למשטרה. לאחר שתהיה לך הרחקה מצד המשטרה, תפני לבית המשפט. וזאת הדרך הטובה ביותר להשגת תוצאות מנסיוני המר.

להלן תגובתי

1) תלונה במשטרה!!! 2) בימ"ש לעינייני משפחה!!! 3) צו הרחקה !!! 4)לערב את כל הגורמים האפשריים והרלבנטיים אם את חוששת שהוא יספר דברים כמו שאת מכניסה כל מיני ... לא רצויים הביתה,אז אל תחשבי על זה אפילו. בימ"ש קרוב לוודאי שלא יתחשב בזוטות כאלה,בית משפט יודע לעשות את ההפרדה בין העיקר לתפל, הוא רואה את טובת הילד בראש ובראשונה. אם את רוצה לעקוף את המשטרה,ישנה אפשרות לדעתי לערב עו"ד,את יודעת מה,אני חושב שקודם כל ראוי להתייעץ עם עו"ד אבל מישהו שזה התחום שלו. אם לא זה לא ייגמר לעולם,את חייבת להחזיר את הכוח לידיים שלך,את השליטה על חייך וחיי הילדה,זה כואב,זה קשה,אבל אין ברירה,אם לא רוצים לחיות באי שקט תמידי,חייבים את זה,אחרי שתשיגי את התוצאות הרצויות(אין לי שום ספק שתשיגי אם תלכי עד הסוף) יהיה לך שקט ואולי חשוב מכך לילדה שזקוקה לשקט הזה,מה ז"א להשתמש בה בצורה כזו? אני מייד הייתי מפסיק את הסדרי הראייה בטענה שהוא מזיק לנפשה!!! יישר כוח,לא לוותר ,להיות חזקה,לנשוך שפתיים ולהראות לו מה זה!!! תגישי בקשה לבימ"ש,לסעד דחוף ו/או בקשה לצו הגנה במעמד צד אחד.

shiri60

New member
תודה לכם על התגובות

באמת חיזקתם אותי וזה מה שאעשה. זה הולך ומחמיר. הוא כל הזמן מתחקר את הילדה ואח"כ מתקשר לצעוק. האחרון היה לגבי סידורי השינה שלה. מה פתאום אני מתעקשת שהיא תישן במיטה שלה ולא שלי.. הוא עושה לה שטיפות מוח ואז היא באה הביתה ובוכה שהיא רוצה לישון איתי "כי ככה אבא אמר". תודה רבה
וסוף שבוע נפלא לכולם

למעלה