זקוקה לעיצה....

זקוקה לעיצה....

שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש למי שייעץ... אש ככה-אני נשואה כבר 3 שנים ויש לציין שבאושר. הבעיה מתחילה עכשיו...בעלי לא רומנטיקן גדול (בכלל לא) ולא אוהב הרבה דברים לדוגמא: נשיקות בצוואר,מגיעות בביצים,משחק מקדים כלשהו-מלבד ירידות מהצד שלי,נשיקות בכלל... האמת הרשימה ארוכה אבל ניראה לי הצלחתי להבהיר את הפואנטה... הקטע הוא שלי וניראה לי גם לו מתחיל ליהיות שמעמם -כאילו באנו - עשינו - הלכנו. שינויי תנוחות ניסינו-נראה לי את כל התנוחות הניתנות לביצוע ואין צורך בתואר באקרובטיקה-ניסינו. איך אפשר לנסות ולגוון עם בן אדם כזה---אולי יש עוד משהוא שאני פשוט לא עולה עליו?

תנסו לגוון

ותסעו יחד באוטו תסעו הרבה הרבה עד ש.................. תגיעו לרבנות

yuval1401

New member
יש לי כמה ...

תנסי לארגן ערב רומנטי במיוחד במסעדה או ארוחת ערב עם תאורה רומנטית בחוף הים או באיזה פארק או תזמיני לימוזינה עם נהג אה רגע רגע ניסית לרדת לו כשהוא ישן כן כן הוא יתעורר חרמן שחבל על הזמן !!! ועוד צריך דמיון והמון בהצלחה !!!

השאלה היא אחרת...

הבעיה שלך היא שאת לא מרוצה מזה שבעלך לא רומנטיקן, או מזה שהתחיל להיות משעמם לך וכנראה גם לבעלך... ? אם את לא מרוצה מזה שבעלך הוא לא רומנטיקן, אני לא חשוב שיש הרבה מה לעשות. זה בעלך, את זה ידעת כבר מבעוד מועד ואת צריכה לעשות את החושבים עם עצמך אם את העובדה שהוא לא "רומנטיקן" הוא חסרון שאת מסוגלת לחיות איתו את חייך ושאר יתרונותיו של בעלך "מכפרים" על כך... או שלא. אם התחיל להיות לכם משעמם במיטה וזאת הבעיה אז ככה: שינוי תנוחות למען האמת, לא ממש מגוון, כאילו מגוון קצת אבל... זה מה שיביא את הפונץ, זה רק יקרב לשולחן... חשבתי כמה דקות. דמיינתי את הסיטואציה שלך. אני חושב ש.. לכי על הצגות. אני לא מדבר רק על תחפושת, אלא ממש שואו שלם. רצוי שתערבו בו גם יין טוב... תגששי איזה שואו הוא פנטזיה נסתרת שלו. אין גבר בלי פנטזיה כזאת, לא משנה כמה א-רומנטי הוא. הוא גבר. הוא בן אנוש... תיכנסי לדמות, הוא יכנס לעולם שלו. מי יודע אויל זה יחזיר לו את העניין בחיי המין - - - > וגם לך... בהצלחה ושנה רטובה ומלאת מין...

אז ככה:

יובל-זאת בידיוק הבעיה ש"ערב רומנטי" זה לא הסיגנון שלו אורן-כן אני בת 20 ואני נשואה באושר ולא זאת לא בעיה בכלל-אהי בחורה שהתבגרה שכלית מהר מאוד וזה מה שעושה אותי שלמה ומאושרת- לא חסרים לי בילויים וכל השאר...כל אחד ומה שמתאים לו. קליל-יש לנו ילדה בת 2 אבל היא ממש לא הבעיה-בורכתי בילדה ניפלאה והיא לא מהווה "הפרעה" במערכת היחסים שלי עם בעלי. שרמנטי מדוקדק-ניסיתי גם את רעיון ה"שואו" גם כן לא הסיגנון שלו הוא רק חיכה להוריד ממני ת'תחפושת ולהגיע ל"עיקר". בידיוק מהסיבות הנ" זאת בעיה. ולא לא מפריעה לי שהוא רומנטיקן מפריע לי שאין ריגושים בתחום הסקס...

הענין הוא שכדי להיות מאושר...

צריך להתבגר רגשית, וזה הרבההההההההההה יותר מסובך מהתבגרות שכלית, כי שם יש הרבה פחות גנים שיעשו עבורך את העבודה. לאחר מכן צריך גם למצוא מערכת זוגית טובה שתישאר כך שנים, ובגילך זה מאוווווווד נדיר. ועדיין...יכול להיות שהנ"ל מתקיימים אצלך, אך התשובה הזו שלך כבר הטילה צל כבד על כך...

ohadz

New member
בעיקר, הרושם הכבד

שאת עושה שמיניות בשביל לשפר, לחדש ולרגש, והוא?........

הדבר הבא...

"אני נשואה באושר ולא זאת לא בעיה בכלל-אני בחורה שהתבגרה שכלית מהר מאוד וזה מה שעושה אותי שלמה ומאושרת" אין קשר בין התבגרות שכלית ל"שלמה ומאושרת". למעשה...לעיתים כאלה שחסרים בגרות רגשית מפצים על כך בבגרות שכלית, אבל מה...ענינים רגשיים לא ניתנים תמיד לניתוח\פיתרון באמצעים קוגנטיביים. אני מכיר טוב מדי את המקומות הללו מעברי. פרט לכך...זוגיות היא בשניים...דברים כאלה פותרים ביחד איתו ולא בהתייעצות עם צד שלישי. דברי איתו. אמרי לו מה שאמרת לנו.

כניראה שלא הסברתי את עצמי

כמו שצריך. אני מתיעצת עם צד שלישי לא כי יש ביני לבין בעלי חוסר תיקשורת אלה כי יש לנו מחסור ברעיונות.... צעצוע היתפתחותי---אני לא מוצאת לעצמי מאהב כי: א. הדבר לא מתאים לאופי שלי...לא פותרים בעיות בלהוסיף להם עוד סעיף לפיתרון... ב. גם עם הייתי אדם המסוגל לבגוד --- טוב לי עם בעלי והוא לא נותן לי סיבה לחפש משהוא מחוץ לנישואים---את הריגוש בסקס אני רוצה למצא איתו ולא פשוט למצא ולא משנה עם מי...

הזוייה

New member
החשק המיני

הוא מאין תחושה של תשוקה, או לחילופין דחף עז, שגורם לרצות לקיים אקט מיני ולהגיע לפורקן מיני שמקורו מגיע מהמוח (שהוא האבר הכי חשוב יותר מאיזה זרנוק שנמצא בין הרגלים העונה לשם וואגינה או זרג). כמו שתמיד אני סוברת, שגברים מסלקום ונשים מאורנג', כך גם מורכבות המיניות של המינים. תמיד יש צד אחד עם עונג עודף. מצד שני, האישה יותר מורכבת בגלל פרמטרים , פסיכולוגיים רגשיים, הורמונאליים,המושפעים לרוב מקשר שיש בו תקשורת בריאה לצד מגע אינטימי וחושני. את צעירה, בת 20 בלבד, לא יודעת כמה מיומנות מינית וניסיון יש לך בחייך, אבל מעבר לאספקט המיניות מה עם התקשורת בניכם? לא לכל אחד יש את חדוות המיניות, בעיקר בגלל חוסר ידע, וכאן אלוהים המציא את הפה, לא רק בשביל פעולות אוראליות כאם לדבר. שגרה היא האויב מספר אחד של חיי המין, תנסי לחשוב איפה הלהט נעלם גם בשיחות על:"מי יוריד את הזבל". כי כשבתחומים נוספים התקשורת ההדדית לקויה ויש, תסכולים, חוסר פרגון, תסכול והרבה רגשות שליליים. החשק המיני יפחת וזה ישליך על האינטימיות במיטה שתיראה כמו שדה קרב, וכל אחד ידאג לעצמו בלבד בלי רצון עודף לספק את הצד השני. מהו האושר בשבילך? בגרות נפשית ושכלתנית אינם מדד מספק, מה עם אינטליגנציה רגשית? לדעת להבחין איפה החוזקות של הצד השני ואיפה החולשות ולהתמודד איתם. מכלול האושר כולל בתוכו סקס טוב, כי הסקס הוא בונוס לזוגיות פורה, הסקס הוא מאין הכרת תודה על זה שיש חיבור בין בני הזוג. רעיונות לשיפור אני משערת הוא קודם כל בדק בית של פיתרון הקונפליקטים, ולחילופין, לדבר על פנטזיות מיניות משותפות ואף לממשן, להשתמש בכלים המענגים, לצפות בסרטים ארוטיים (יצא לאקרנים סרט חדש בשם:"מישל המשתוללת וצו 8") יציאה לחופשה בארץ או בחו"ל, יצירת אוירה חושנית במועדון הכרית והשמיכה, לבישת בגדים מפתים, להוסיף פרטנרים וכו'.. בהצלחה

למעלה