זקוקה לעיצה!!!

מסכים איתך ומוסיף...

שלפעמים זה באמת לא מתיש- אלא ממש ממש היפך, זה ממריץ, מסקרן, מותח ומרגש כשזה מצליח

shona gone

New member
עבדי על התת מודע שלו.

שימי שירים כמו "טוב לי או ראלי" לעידוד דמיון מיני יצירתי. הפילי משו לידו והתרוממי לאט תוך שאת דוחפת לפניו המשתוממות את ישבנך. שימי פליירים של המכון לעידוד הילודה בתיקו. תמונות של גייזרים והרי געש מתפרצים בחדרך. תוך פחות משבוע הוא יקפוץ עלייך.בדוק.

צודק../images/Emo13.gif

אני הייתי יוצא במופע אור-קולי, פירוטכניקה, זרקורים, זרנוקים מופע אימים וקסמים, רק שתגיד כן אפשר מהכדור שלך גם?

היפנוזה? רעיון לא רע

זה כבר לחפור ולהוציא את האשפה מהקרביים לא? לא עדיף לעבור להצלפות עם שוט מעור, אכילת מסטיק בפראות. גירוד מסעיר באוזן, צחצוח קולני של שיניים עם גרגור מהפנט שיתחבר עם הווקאליות הורבלית? מה עם נפיחות אחרי אכילת שעועית?

ד נ י ת3

New member
אה... היא מנסה למשוך אותו, כאילו...

אני לא חושבת שנפיחות אחרי אכילת שעועית ימשכו אותו... דעתי הצנועה. דנית - שממליצה בחום ל-א לאכול שעועית לפני דייט. (לגבי הצלפות מעור.. נו.. יש כאלה שזה מדליק אותם)

חחחחחחחח לא יודעת

אני לא אחת מהן :) אני אישית , למרות שיש בנים שאין להם בעיה עם זה, מזועזעת מהאופציה של לחשוב על זה אפילו ... מבחינתי יש דברים שבנות לא עושות! אבל זו רק אני :)

אפשר לפתוח על זה שרשור

מתי אתה "מרשה לעצמך" לנפוח לידה 1-מתי שבא לי,אפילו אם זה בפגישה הראשונה 2-לא אנפח לידה,לא נעים 3-אחרי כמה פגישות 4-אחרי היכרות ארוכה ומעמיקה 5-אחר אגב,אנחנו הנשים לא נופחות אף פעם,בכלל

ברור שבטח שלא :)

יש כאלו שלוקח להם יומיים יש כאלו ששנה אבל כולםםםםםם מרשים לעצמם בסוף :) פלצנים! זה מה שהם פלצנים אחד!

ד נ י ת3

New member
בבלוג המקסים של מירב המהרהרת

יש רשומה שלמה על מתי אפשר להפליץ
דנית מפרגנת לקולגה ובורחת מהדיון (כי אמא לימדה אותה שיש דברים שליידי לא מדברת עליהם)

למעלה