זקוקה לעיצה!!!

זקוקה לעיצה!!!

איך אפשר, לדעתכם, לגרום לאדם שהכרתם להבין שאתם מעוניינים בקשר איתו מבלי שהעניין יעלה לו לראש ויפחית את המתח החיובי של התחלת קשר? אני יודעת שהנטייה הטבעית היא לומר לי להיות פשוט עצמי אבל לא תמיד זה תופס כי לפעמים הצד השני לא נותן לקשר הזדמנות אמיתית להיכרות ואז ההיכרות היא שטחית ולא עמוקה... ובכלל, כאשר אתם יודעים שהבחורה שאיתה אתם יוצאים מתלהבת מכם- האם זה מפחית מהתלהבותכם, גורע או לא משנה?

MaYcHuK

New member
תראי

זה נכון לפחות אצלי כשמישהו "רודף" אחריי אני מאבדת עניין מסויים ולעומת זאת כשאני צריכה להתאמץ יותר ממנו זה כמו אתגר שתריך להשיג אבל אז מגיע שלב שרק צד אחד מתאמץ והצד השני יורד לו האוויר בשלב מסויים מה לעשות? לא לעשות שום דבר מיוחד . ליזום פגישות, ליזום שיחות טלפון, להראות התעניינות, מילה חמה , אבל לא יותר מדי! וכמובן לראות אם זה הדדי כן ליצור מצבים של שיחות עמוקות, לא רק על דה ועל אה שזה נותן נפח עמוק וזהו...

© RoNa

New member
נהפוך הוא

מאוד מעריכה משהו שכנה ואמיתי איתי. אף פעם לא זלזלתי במי שפתח לפני את הלב. זה לא מוריד, רק מעלה. יש כאלה שזה עושה להם את ההפיך. אם זה קורה, אני מתרחקת. אם את לא רוצה להגיד במפורש, תנסי לרמוז בעדינות. אולי להציע לו משהו כמו להזמין אותו לסדר/לתקן לך משהו בבית, להזמין לסרט/הצגה כי יש לך 'כרטיס מיותר', להזמין לארוחה קלה ועוד.. אולי להתחבר דרך תחביב או עיניין משותפים. לא טובה בזה, אז אין לי רעיונות מקוריים
בכל אופן בהצלחה

פעם...

באחד הקורסים באוניברסיטה, הכרתי בחור חמד, מותק אמיתי. אז המצאתי קושי בללמוד תוכנה מסויימת והזמנתי אותו אלי הביתה שיבוא "לעזור" לי. הוא בא, ישבנו, דיברנו ואז הוא סיפר לי שיש לו חבר... אני נפלתי מהכיסא, אבל ממש נפלתי לא רק מילולית. מזל שלא עשיתי שום דבר ממש מביך

מצטרפת לשאלה../images/Emo45.gif

וגם מנסה לענות: אני עדיין חושבת שאת צריכה להיות את עצמך ולהראות שאת מעוניינת בקשר בזה שתגידי אחרי הדייט שהיה לך כיף ונחמד ושנהנית. להתקשר מידי פעם גם לא יזיק. כלומר, לא להיות היחידה שמתקשרת, לא "להתעלק" יותר מידי אבל לא לתת רק לו להתקשר. כי אני יודעת שיש גברים שאוהבים להיות הם "היוזמים", להתקשר,לקבוע פגישות, לשלם וכו", אבל הם גם רוצים לקבל פידבק מהבחורה שזה לא חד צדדי. לכן אני אומרת שצריך הכל במינון הנכון. אם הוא נותן מחמאה, את לא צריכה לענות לו עליה בחזרה, למשל, אתמול בדייט הוא אמר לי שיש לי חולצה יפה. עניתי "תודה" ולא אמרתי "כן, גם לך יש חולצה יפה, או אתה נראה טוב" כי זה נשמע מטומטם. אבל היום למשל, אני כן מתכוונת להתקשר אליו כי אני מעוניינת להמשיך לדייט שלישי (ואני יודע שגם הוא) ואני רוצה להיות זו שמתקשרת כי עד עכשיו רב הפעמים הוא התקשר. מקווה שעזרתי ולא בלבלתי אותך עוד יותר....

לא בלבלת בכלל..

הבנתי מה את מנסה לומר וגם אני נוטה לכיוון של פירגון לצד השני אך במינון נכון. נראה לי שאם אתה מתאמץ יותר מדיי זה גם יוצא מאולץ וגם איכשהוא בצורה לא מובנת מפחית מערכך. מעצבן!!

לא נכון...

זה לא מפחית.... זה פשוט מרתיע מספר לא מבוטל של גברים ונשים. לא חושב שזה מפחית,אני חושב שזה נורא תלוי באיזה מינון זה מגיע.

אמנות החיזור...../images/Emo152.gif../images/Emo68.gif

טורטית...מה שאת שואלת פה כבר דורות של גברברים משומנים ונשים מבושמות שאלו...תהו...למדו משמועות...שאלו את הסבתא...צפו בסרטים...קראו ספרים...כתבו אתרים באינטרנט...הפעילו את הדמיון...ועדיין אין לזה תשובה מוצלחת. 4000 שנה של ציבילזציה וכל אחד יגיד לך משהו אחר. איך אמר קרמר מסיינפלד.. "the timeless art of seduction" אני בדעה שכל מי שאומר פשוט תעשה ותגיד מה שבא לך קצת מיתמם. חיזור הוא קצת משחק (גורלי?) ואם אתה לא תשתתף במשחק אתה לבטח תיפסל. מה לעשות ואיך אני בטח לא יכול להגיד לך...אבל בגדול תני לאינטואיציה שלך לעשות את שלה....יאללה...קישקשתי מספיק חחח :) בהצלחה!

הדדיות

תן לי אני אתן לך. השפה שלנו לעיתים לא בהירה ומעוותת את המסר העיקרי שאנחנו רוצים להביע. בניית מערכת יחסים חדשה היא כמו בניין מתחילים מהיסודות, לאט, עם המון ברזל, טיח, לבנים היסודות הם העבודה הכי קשה והכי מחושבת שעליה יבנה כל הבניין. צריך למצוא את ה דיאלקט "המועדף", לעשות את כל דרך הבניה לאט ובזהירות בכדי ששום אבן לא תיפול או תתעקם. מגייסים את כל תשומת הלב שלנו לפרטים הקטנים. אין למה למהר וללחוץ, יש להאט לבחון, לשקול אין ממה להתלהב-שני הצדדים במבחן אין טעם במסכות-רק לפני השינה מותר להתלהב אך לא לצאת מגדר הפרופורציה עידון מושכל זה שם המשחק.

sagi26

New member
תגובה

אני לא נמאמין במשחקים פשוט תזמי איתו שיחה,, תגידי שמע אני מעוניינת שננסה לראות אם יכול להיות פה קשר רציני בניינו,, אם הוא ירצה אחלה ואם לא לפחות לא ביזבת זמן במשחקים מיותרים

sagi26מה עם קצת משחקי פיתוי?

נכון יש בזה משהו שתזמין אותו לשיחה.. יש כאלה שמעוניניים שהם יהיו היוזמים ולא הבחורה הבחורה צריכה להראות לו שהיא נהנית בחברתו "ולמשוך"אותו לכיוון שהוא זה שיזמין אותה--נכתבו על זה עשרות ספרים נשים מנגה גברים ממאדים...וחוץ מזה ככה יותר נעים להכיר בחורה.

sagi26

New member
תגובה

אני אישית לא סובל שמשחקים איתי רמזים,, אם בחורה רוצה להכיר אותך,, נדלקה עלי שתבוא דוגרי ותגיד כמו שאני עושה אם אני רוצה להכיר בחורה שנדלקתי עלייה משחקים מיותרים זה אולי נחמד בגיל 16 אבל למה יש עצבים בגיל 28 לכל המשחקים המיותרים האלה,, סתם מתיש

יכול להתיש..ואולי לא!

אני אישית לא אוהב שבחורות מתחילות עם גברים זה אומר משהו לא טוב..... אם כבר היוזם שצריך להיות זה הגבר. אבל ראיתי גם מקרים של בחורות שהתחילו בפיתוי הגבר שמצא חן בעינהם וגם חתונה יצאה מזה..היא לא אמרה ישר היא רוצה אותו, היא התחילה איתו,יצאה איתו,ולבסוף התחתנו.. אני לא חושב שהמשחקים האלה מייאשים..מה רע להוסיף קצת פלפל לזוגיות גם הדרך הכנות הישירה יכולה לעבוד,אני מאלה שלא אוהבים את זה כל כך הכנות הישירה צריכה להגיע בשלב מסוים במערכת היחסים ולא ישר בהתחלה!

למעלה