זקוקה לעיצה

yala85

New member
זקוקה לעיצה

לא קשור לפוריות אבל אולי בעקיפין כן: בעלי טוען שאני לא ישנה טוב בלילה ואני לפעמים נותת לו מכות בידיים וברגליים. והוא ממש סובל מזה הבעיה היא שאני לא מרגישה ממש בכלום, מבחינתי אני ישנה כאילו שנת ישרים. אני חושבת שזה בגלל כל מה שעובר עלי כרגע, אנחנו עוברים תקופה לא קלה ואיך שהוא זה מתבטא כך, הבעיה היא שהוא כל כך סובל שהוא עובר לפעמים חצאי לילה לישון בסלון ואחר כך חוזר לישון במיטה עד שהוא חוטף שוב. וכל זה מבלי שאני לא מרגישה בכלום. מסכן שלי, אני לא יודעת מה לעשות. ואני עוד לפעמים אומרת לו אתה לא אוהב אותי. הוא כבר ממש סובל מזה. הרופא משפחה נתן לי סוג של כדורי הרגעה אבל בשביל שהיו לי כאבי בטן. אני לא יודעת למי לפנות.תודה על הסבלנות. זה כל כך מציק לי שרציתי לכתוב את זה. סליחה אםזה לא קשור.

venus13

New member
יאלה יקרה

(ויסלחו לי עוגות הגבינה והפשטידות על המילה יקרה- ככה בא לי) אין לי ממש עצה מעשית אבל אולי צריך קודם כל להסתכל על הענין קצת בהומור - גם ביחסים בינך לבין בעלך אצלינו המצב הפוך - בעלי נותן מדי פעם להכניס לי מרפק באזורים רגישים בגוף - תוך כדי שינה כמובן. אני פשוט אוסרת עליו לישון עם הידיים מעל הראש - התכונה האהובה עליו אולי משהו טבעי להרגעה - יעזור יותר, אולי שימי כריות בינכם, אפשר גם לעשות הרפייה - עם נשימות וכו´ לפני שאת הולכת לישון - ובמקרה הכי גרוע ללכת להתייעץ. אז שיהיה לך בהצלחה- שינה טובה לך ולבעלך והלוואי ומהר מאוד הכל בכלל ייפתר ויסתדר חג שמח ושלו ונוס

yala85

New member
תודה על ההתייחסות

אני כבר מיואשת מהמצב אני לא יודעת איך קוראים לרופא שמטפל בבעיות שינה.

מעיןבר

New member
קצת נדחפת אבל

אני יודעת שיש מרפאות להפרעות שינה בבתי החולים - שאי לך לבדוק עם קופת החולים שלך או בבית החולים הקרוב. מאחלת לך שינה טובה ומתוקה, מעין

venus13

New member
היי יאלה

אני חושבת שפשוט כדאי שתחזרי לרופא הכללי שלך - הוא כבר יפנה אותך למי שצריך - אם בכלל צריך כמו שכבר כתבתי לך - אולי כשלב מיקדמי - תנסי את השיטות הפשוטות יותר - עליהן כתבתי לך ניראה לי שבירור מאוד מעמיק בענין כבר בשלב זה - רק יכניס אותך ללחץ מיותר. בכל מקרה - ככל הידוע לי קיים מכון לחקר השינה בבית לוינשטיין ברעננה - כפ"ס. תרגישי חופשי לפנות אלי גם במסר - אם בא לך בכל מקרה שיהיה בהצלחה - והתעודדי ונוס

למעלה