זקוקה לעיצה דחוף!!

זקוקה לעיצה דחוף!!

חבר ממש ממש ממש טוב שלי ברח מהבית בגלל שהוא רב עם ההורים שלו כי הם לא הרשו לו לצאת ללג`נדרי אתמול. אני חושבת שזו הייתה טעות מצידו. הבחור שאני איתו באופן דיי אדיוטי אמר לידיד שלי שהוא פעם גם ברח מהבית וזה ממש טוב והכל, והוא דיי הכניס אותו בראש שימשיך להעדר מהבית. הוא גם החליף כרטיס SIM של הפלאפון עם חבר טוב אחר שלי כדי שההורים שלו לא ימצאו אותו, וזה קצת מטריד, כי כל מה שיש לו זה 100 ש``ח (כבר לא), והוא בזבז חלק מהכסף על שטויות (סרט עם כמה חברים שלנו וכאלה), ואין לו בגדים, לא יודעת איפה הוא בילה את הלילה האחרון (לפני שיצאנו מהלג`נדרי הוא לא אמר לי לאן הוא הולך) וזה דיי מטריד, ואני חייבת למצוא דרך לשכנע אותו לחזור הביתה אפילו שהוא ואני יודעים שההורים שלו גם יצעקו עליו וגם לא יתנו לו לצאת בקרוב בערבי שישי. עזרה, דחוף! איך לשכנע אותו?? think floyd מיכל

גם לחבר שלי זה קרה ...

עד שפעם אחת אמא שלו באה לבי``ס (גם לשם הוא לא מגיע) ורצתה לדבר איתי .. והיא התחילה לבכות לי ממש .. ``תגיד לי שהוא לא עם סמים .. תגיד לי שהוא בחיים .. תגיד לי שהוא יחזור`` אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי .. בסוף דיברנו איתו והוא חזר ... אני מקווה שהמקרה שלך פחות רציני ...

הדרומית

New member
כנסי.

קודם כל המקרה שלו נראה לי דבר מטומטם לברוח מהבית בגללו, לא בורחים בגלל שההורים לא מרשים לצאת. כמו שאמרתי כבר אתמול אז אני גדלתי שלוש שנים בחוץ. ממש לא בבית. אני לעומתו לא גדלתי בבית לצערי לא ביוזמתי, אלא ביוזמת ההורים החמודים שלי שכ``כ אוהבים אותי (לא!) וגירשו אותי משם. עם 100 ש``ח הילד יכול להסתדר ואם כל החברים שלך יודעים שהוא לא בבית אני בטוחה שיש לפחות אחד (או יותר) שיודעים איפה הוא מסתובב, בדר``כ המקרים הם כאלה: אם הידיד שלך ברח בשל סיבה לא מוצדקת כזו אז מן הסתם הוא גם יחזור יותר מהר, תני לו עוד יומיים שלושה ותראי שהוא עם ההורים שלו בריא ושלם... אני גם לא מאמינה שהחברים שלך יתנו לו להסתובב ברחובות לבדו כשהם יודעים כמה כסף יש לו בכיס (או שאין...) אני לא ממש מכירה את המקרה אבל לפי מה שהבנתי המקרה לא עד כדי כך רציני ואת תראי שאחד החברים שלו יקבל שכל ויחליט להביא אותו הביתה או לפחות להודיע להורים שלו איפה הילד שלהם מסתובב. תאמיני לי שהכל יהיה בסדר. בסה``כ הבנאדם לקח חופש מהמשפחה שלו (תקראי לזה ככה, כי זה באמת ככה). אני ממש מבינה אותך שאת בהיסטריה והכל, אבל תשארי אדישה כי ת`כלס כל החברים יודעים איפה הוא... אז הסיכויים הם אפסיים שמישהו יתן לו להזיק לעצמו לא?!?

cher2

New member
אל תדאגי !!

אל תתדאגי !!! אני חושב שהוא בסוף יבוא הבייתה , היא לא יוכל להישאר בלי כסף ,בגדים , ואוכל ברחוב !! תאמין לי שאם הוא בחור עם שכל , הוא יחזור הבייתה מהר!! כי הוא יסתדר בחוץ !! וחוץ מזה חברים שלו לא יכניסו אותו הבייתה לכמה שנים !! ומקסימום הוא ילך לאיזה קרוב משפחה לכמה ימיים ויחזור !! אני כמעט בטוח !!! ואני מציע שתדברי עם ההורים שלו , ותסבירי להם את העניין !! בהצלחה !!!

למעלה