זקוקה לעידוד..

זקוקה לעידוד..

אני התחלתי לפני כמה זמן וגלשתי פעמיים עם הלשן החדש שלי..ואני בקושי עומדת..והים הלכתי עם חברה שלי שרוצה גם להתחיל לגלוש והיא השכירה גלשן..והיא הצליחה לעמוד על הפעם השנייה!!מצד אחד היא מאוד אתלטית והגלשן היה ענק.. אז כמה זמן לוקח לעמוד???

אם

הגלשן שחברה שלך שכרה יותר גדול, אז ברור שהיה לה קל, כי גלשן גדול מציף הרבה יותר טוב, מה שעושה את החיים קלים. פשוט תני לזה זמן, תתאמני הרבה, ובסוף זה יבוא. גם תנסי לעשות popups על הריצפה בבית, זה עוזר, ואפילו מחזק את השרירים שאת צריכה לזה, במקביל תעבדי אולי קצת על גמישות רגליים, יכול לעזור:) ופעמיים זה לא הרבה, תמשיכי לנסות!

cyb3rmaniak

New member
לקח לי כמה חודשים טובים כדי אפילו

לנסות לעמוד. עד עכשיו גלשתי רק בסופי שבוע, וממש קשה להתקדם ככה. מה שאני מנסה להגיד זה שלא משנה כמה זמן ייקח לך - תמשיכי לנסות. כמה שיותר תלכי לים ותגלשי, ככה תתקדמי יותר מהר. דרך אגב - בזמן על איזה גלשן את גולשת, ומה הגובה שלך? אולי הגלשן לא מתאים למתחילים או ספציפית לא מתאים לך... ואמרת גלשן חדש. את מתכוונת שהוא יד שנייה וחדש אצלך, או שהוא חדש לגמרי מהחנות?

יש לי גלשן

יד שנייה..בגובה 1.83 ואני 1.58 תודה לשניכם על העזרה

הגלשן

נראה לי דיי מתאים לך, ולדעתי אפילו אם לא, פשוט תלחמי בזה, אני התחלתי עם גלשן שסכ"ה היה גבוה ממני ב 10 ס"מ, שזה לא הכי הרבה, והייתי דיי פדלעה בקשר לדברים מהירים :x אז פשוט נלחמתי עם זה עד שהצלחתי, וברור שיכלתי לקנות לונגבורד חחח. בהתחלה קשה אבל לומדים.

עידוד

גם אני התבאסתי בהתחלה שהשוואתי את עצמי לאחרים כי ההתחלה שונה לכל אחד אבל העיקר לא להתיאש מהר בהצלחה

brotal

New member
תראי... זה לא תמיד כזה קל

את צריכה קודם לדעת לרדת את הגל על הבטן. אחרי שאת מצליחה פשוט תנסי לעמוד כשרגל אחת באלכסון על האסטרודק בתחילה והשניה במרכז הכובד של הגלשן (איפה שיושבים בד"כ ושמורחים את השעווה). אם היא הצליחה כבר פעם השניה אז או שהיא כישרון נדיר, או שהיא אתלטית מאוד כמו שאמרת... תמשיכי לנסות! שום יאוש בעולם!

למעלה