זקוקה לעידוד

../images/Emo45.gif(סגרנו...בטח סגרנו!)

ולקחנו גם אותך תמרי בחשבון ואת כל שאר החברות הממתינות! שוב תודה לכן בנות, על שהעליתן חיוך על בדל שפתי! שרון

בבוצי

New member
תחשבי חיובי../images/Emo6.gif

תחשבי שיש לך השתרשות של עוברים בבטן
,תחשבי שאת בהריון, גם ככה אם ,חס וחלילה, זה לא יקרה תהיי עצובה ויהיה קצת קשה
,אז למה מראש לחשוב על כך? אני בשלב שאני ממתינה לבטא אחרי ההחזרה של IVF ראשון (ומקווה שגם אחרון)
,אני משתדלת לחשוב חיובי
, אני מדברת אל העוברים שלי כל הזמן ,גם כשאני עצבנית ולחוצה אני מדברת אליהם ,"שאמא קצת עצבנית ,כי היא מאד רוצה שתגיעו כבר ואין לה סבלנות וכו'" וזה מעביר לי יופי את הזמן הקשה.
וחוץ מזה מחר אני חוזרת לעבודה אחרי חופשה של שבוע וחצי ויותר מדאיג אותי כרגע איך להתמודד עם צוות מורים חטטן
שלא בוחל בשום אמצעי לגלות למה נעדרתי שבוע וחצי מהעבודה. שיחנקו, את המידע, הם לא יקבלו על אפם ועל חמתם.
בהצלחה בצפייה ושנזכה כולנו לפתוח כאן הודעת בטא במהרה.

פּוֹנְג

New member
חוסר הידיעה אכן יכול לשגע.

ואין דרך לעשות הזמן יעבור מהר יותר. אני אוספת סביבי ספרים, וצאטים, ופורום וחברים, והתעסקויות ועבודה ומה לא, ויחד עם זאת אני סופרת כל דקה. אבל היתרון הוא שהשבועיים אף פעם לא יהיו יותר משבועיים והם עוברים... אני מבינה מאד את המנגנון הזה שאת מדברת עליו, זה טבעי ביותר שהוא קיים אצלנו, אבל יש סברה כזו שמחשבות חיוביות עוזרות להצלחה.
אז מה אכפת לך להיות שבועיים בהריון עד שלא יוכח אחרת. הנפילה אם היא תצטרך להגיע היא ממילא תהיה, אז למה לא לדחות את הרגשת הכישלון כמה שיותר? אבל את בכלל לא הולכת להיכשל!.

נועם@בת

New member
איזה נתוני פתיחה מרשימים../images/Emo57.gif

יופי של רירית, יופי של זקיקים, רחם שממש מזמינה עובר להשתרש בה
? איך מעבירים את הזמן? אני עובדת בשיטת החצי שנה. אחרי הזרעה/החזרה אני מחליטה שרק בעוד חצי שנה יהיו לי תוצאות. כלומר אין בכלל טעם להתחיל לספור ימים ושעות לפניש יעברו כמה חודשים. זה בדרך כלל עובד עד יום לפני הבטא, ואז בזהירות אני מטפסת על קירות. משתדלת לחלוץ נעלים לפני כן כדי לא להשאיר סימני רגלים על הקיר. בנתיים תניחי את ידיך וידיו של האיש על הבטן. דמייני לך את הרחם בצבעים אדומים וכתומים, כמו חדר שינה מתוק שרק מחכה לילד הזה שישתרש. תכיני את הרחם לקליטת הילד שיוולד לכם בעוד תשעה חודשים.
נועם

h i l a l

New member
שרוני חמודה,שולחת לך../images/Emo24.gifגדול

מקווה שהזמן יעבור כמה שיותר מהר כי כולנו רוצות להגיע למטרה
שבסוף היא .........אז שיהיה לך המון המון בהצלחה
ותנסי להעביר את הזמן בדברים אחרים כמה שאפשר,זה קשההההההההה שוב ב
,מחזיקה לך

אבגר

New member
לחשוב חיובי

הזמן זה הדבר הקשה ביותר בטיפולים, לכן אני מציעה שלא יהיה לך זמן פנוי בכל דקה תחשבי מה את יכולה לעשות, תופתעי לגלות כמה דברים דוחים ופתאום יש זמן...לסדר ארונות, לתייק מסמכים, לנקות, ואפילו סתם לשבת לראות טלויזיה לכמה שעות. בכל אופן בהצלחה גדולה

cosmicenergy1

New member
שרון היקרה - קבלי זריקת עידוד

מתוקה, אני ממש מבינה אותך, גם אני בסבב של הזרעות ואני וכבר אחרי ההזרעה ולפני ההמתנה אני רואה שחורות, אבל זה ממש לא עוזר לי. אין מה לעשות, צריך להיות אופטימיות, צריך להאמין ולהאמין ולהאמין ולהאמין כל הזמן, שהינה, זה קורה, זה בדרך. אני גם יודעת שברגע נתון אין לי את הכוחות להיות אופטימית והסיטואציות המכוערות גורמות לרגליים שלי להיצמד חזק חזק לקרקע. אבל אני יודעת, שאני חייבת להיות אופטימית כי זה עוזר. תהי חזקה שרון, אל תחשבי רעות, מותר לך לדמיין טובות ולהאמין שזה קורה, תהיי שמחה, ואם זה לא ילך, לא נורא, תתחילי עוד חודש, בסוף זה יגיע גם לך וגם לי ולכולנו אמן הלוואי בקרוב.

מצאתי דרך להעביר את הזמן בלי להשתגע

אני פשוט הולכת הפוך... ערב ראשון ללא זריקה (וכמובן ללא חיטוטים מיותרים)...ערב שני ללא זריקה וכן הלאה. איזו תחושה של הקלה ושחרור... עושה על עצמי הרבה עבודה של חשיבה חיובית בדרך שהמלצתן, ומנסה שלא ללכת רחוק עם תכנונים כדי לא ליפול חזק מדי אח"כ במידה שלא יצליח! תודה שאתן פה! שרון

למעלה