זקוקה לעידוד

זקוקה לעידוד

...אז גם הרגע הגדול שלנו הגיע... למרות הקשיים והדרך הארוכה (!) הצלחנו, בסופו של דבר, לגדל "נבחרת" זקיקים מרשימה למדי (הגדול בגודל 20, ארבעה נוספים בגודל 17 ועוד שניים בגודל 15) גם הרירית גדלה ל- 11, האסטרדיול 1867 והפרוגסטרון 2.1 להזכירכן, כל התהליך אצלי הלך "עקום" וכמעט שלא היתה תגובה שחלתית... ופתאום, משהו במערכת ניצת והתחיל לזוז... מחר ומחרתיים ההזרעה (כאשר ההזרעה הקודמת היתה עם רירית 8 ואסטרדיול 900). אף על פי שהפעם הנתונים המספריים קצת יותר מרשימים ולמרות שכולם מסבירים לי את החשיבות של המחשבות החיוביות להצלחת התהליך, אני כאילו יודעת מראש שתהיה פעם הבאה! אולי זה איזה מנגנון פנימי שמגן עלי מכשלון... אולי זו ההרגשה הפיסית האיומה שמלווה אותי נאמנה לאורך כל הטיפול אין לי מושג! רוצה כבר לעבור ולדעת מה קורה... חוסר ידיעה מוציא אותי מדעתי!!! איך מעבירים את הזמן בלי להשתגע? שרון

ת ו ל ה

New member
אני כל כך

מבינה את ההרגשה שלך כי גם אני נמצאת עכשיו בשלב ההמתנה וזה השלב הכי קשה לדעתי בכל הטיפול (אני עושה IVF) זה גובר על כל הזריקות והבדיקות אבל אני כל הזמן חושבת חיובי , חושבת רק על היום שאני אקבל תשובה חיובית ומנסה לא לחשוב שהפעם יהיה כשלון אלא הצלחה ואת חייבת להכניס את זה לראש שלך אחרת אפשר להשתגע וחוץ מזה אני חושבת שיש לזה גם השפעה על ההיקלטות. באיזשהוא מקום הנפש והגוף קשןרים אחד לשני מחזיקה לך אצבעות ושולחת אנרגיה אופטימית

hyb

New member
שולחת עידוד ו../images/Emo24.gif

אני כ"כ מבינה אותך. אכן זו שאלת השאלות -איך מעבירים את הזמן בלי להשתגע. גם אני כמוך מכינה את עצמי לפעם הבאה- כאילו זה מנגנון הגנה כלשהו כדי לא להתאכזב אבל כמו שאת יודעת מחשבות חיוביות הן דבר נורא חשוב להצלחת הטיפול. מחזיקה לך אצבעות להצלחה
והמון

בולה101

New member
שרון שרון שרונה....../images/Emo42.gif

קבלי
ועוד אחד קטן
לבעלול אז ככה: תתחילי להתעסק בעצמך. תמצאי זמן לכל הדברים הקטנים שעד עכשיו לא התפנת אליהם. סדרי מגירות קטנות. תתעסקי במטבח בישולים וכאלה (הבעלול שלי מבסוט). צאי לקניות. דברי הרבה בטלפון. התעסקי בעבודה. תראי המון סרטים. קחי לך פסק זמן עם האיש בסוף השבוע. תעשי אמבטיה מפנקת. לכי לספר לחדש תספורת...... ועוד אפשר להמשיך ולהמשיך. סומכת עליך ביבי. ואיך שכחתי- קחי את מאמא לעוד יום מפנק. אז מה אני אגיד לך שיהיה בהצלחה ועוד פעם בהצלחה מכל הלב בולה שהיום מתחילה גונל ואינשאלה עוד שבועיים שאיבה.

hyb

New member
בולה יקרה ../images/Emo50.gif

מאחלת לך מכל ה-
שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון

בולה101

New member
ומה קורה איתך??...

איך את??.? עוד כמה ימים לבטא???? חושבת עליך. יאלה עשינו עסק. את מתחילה ואני אחריך. ואינשאלה את אני שרון - כולנו - עם בטן מוצץ|
|

hyb

New member
אני בשלב ההמתנה

בטא ביום חמישי ועד אז מטפסת על הקירות.

בבוצי

New member
הי ,מה נשמע? בהצלחה

עד כמה שזכור לי עשית את החזרה יומיים אחרי, איך יכול להיות שאת עושה בטא כבר ביום חמישי, לי אמרו לעשות ביום ראשון? כמה ימים אחרי ההחזרה את עושה בטא? שאלה לכולן- כמה ימים אחרי ההחזרה ניתן לראות בטא חיובית?

סנונית 1

New member
שולחת לך ים של ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

התוצאות נראות יפות מאוד מאחלת לך הזרעה קלילה וקדימה לצאת עם הודעת בטא, המון בהצלחה.

בולה101

New member
שרון שרון שרונה ......./images/Emo42.gif

אז קודם כל קבלי
ועוד אחד קטן
ל
אז ככה: תתחילי להתעסק יותר בעצמך, אמבטיות (לא חמות) , פינוקי גוף, לכי להתפנק אצל הספר תשני תספורת אולי צבע, תתעסקי בבית עם כל הדברים הקטנים שעד עכשיו לא היה לך זמן להגיע אליהם, סדרי מגירות קטנות של כל הפיצפקס, הכנסי למטבח ויאלה בישולים ועוגות (הבעלול שלי מבסוט) ,צאי לקניות, דברי שעות בטלפון, צאי לראות סרטים בקולנוע או בבית, פנקי את עצמך בספר חדש (המלצה- תמרה הולכת על המים של שפרה הורן) , צאי עם האיש לסוף שבוע מפנק, בעבודה תהיי כמה שיותר עסוקה, ועוד ועוד דברים שיעשו לך רק טוב. ואיך שכחתי- קחי את מאמא לעוד יום מפנק. בקיצור סומכת עליך ביבי ויאלה עוד שבועיים לבטא החיובית ואינשאלה שבועיים אחריך אני. אז שיהיה מחר ומחרתיים בהצלחה ולחשוב רק על הבטן העגולה שתגיע בהצלחה

שרון, יש לי רעיון איך להעביר את הזן

בואי לצ'ט, כל ערב, זה מה זה מעביר את הזמן, שחבל"ז בהצלחה, כי גם אני מחכה עכשיו...

תמר27

New member
קחי עידוד ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

הבאתי במיוחד בשבילך את האביב.... הנתונים שלך מעולים !!!! רירית 11 - איזה חלום
יאללה תתחילי לתכנן ת'חופשת לידה . (יוצא לך מעולה - מחנוכה עד פסח... המורות האלו, לא יכולות ללדת בחופש הגדול ?
)

על חישובים ותכנונים...../images/Emo62.gif

לצערי, החיים לימדו אותי שאסור לחשב חישובים ולתכנן תכנונים... רציתי להיות כמו כל המורות האלה שמחשבות מתי הכי כדאי...(וזה לא הלך, מה לעשות) בכל אופן, באמת מנסה לחשוב אופטימי... אבל זה קשה! לא מסוגלת כרגע לחשוב יותר מדי קדימה, רק יודעת שבמידה ש...לא...אל תכעסו ששוב אקח חופשה קצרה לתדלוק! שרון ~שמתוחה כמו קפיץ, ומרגישה שרק אתן מסוגלות להבין איך היא מרגישה~

בולה101

New member
על חישובים ותיכנונים../images/Emo63.gif

ואני כל חודש מחדש מחשבת באיזה מזל יהיו הבייבונים שלי????? אז סגרנו אני ואת על 2 לי ו 2 לך מזל עקרב?????..

בולה101

New member
בטח ובטח../images/Emo24.gif

איך פיספסתי אותך. גם את וגם כל מוזרעות ומוחזרות החודש ויאלה שיהיה לכולם מה זה משנה איזה מזל העיקר שיהיו בריאים בהצלחה

פליאה 4

New member
למורות הכי טוב ללדת בניסן ז"א שצריך

להכנס להריון בחודש תמוז אבל מי אנחנו שנחשב העיקר שזה כבר יגיע

למעלה