זקוקה לעידוד

gulij

New member
זקוקה לעידוד

אחרי שנעלמתי מהפורום בחודש האחרון (התנתקתי לגמרי מכל נושא הטיפולים ועשיתי ממש חודש הפסקה שעזר לי מאוד) חזרתי החודש ואתמול עברתי החזרה. אך לצערי הפעם הוחזרו 2 עוברים עם 5 ו- 6 תאים (יום שלוש). חזרתי ממש מאוכזבת, היות שבפעם הקודמת היו לי עוברים עם 8 תאים (לא שזה עזר לי להכנס להריון...). בכל אופן, הרופא אמר שאפשר להכנס בכיף להריון עם כאלו עוברים אבל אני עדיין מאוכזבת... מה הסיכויים להצליח? אני ממש אשמח לשמוע כל עובדה שתעודד אותי ממצב הרוח השחור שנכנסתי אליו. מצטערת מראש על מבול הפסימיות

טיפטיפ29

New member
לי תמיד יש רק 2 ו- 4 תאים

ונכנסתי להריון פעמיים עם כאלה עוברים. אז אני מניחה שזה בסדר (ככה, לפחות אני מנחמת את עצמי). כנראה שכמות התאים הוא רק אחד מהפרמטרים, יש חשיבות גם לאיכות העובר מעבר לזה: כמה שפחות שברים מגדיל את הסיכויים, עובי הרירית וכו'. מחזיקה לך אצבעות.

|חיבוקתתעודדי ותהיי חיובית!!!../images/Emo95.gif

אני מכירה מקרוב את מה שאת עוברת לי בארבעת ההפריות הכניסו 3 עוברים בכל פעם עם 3 תאים בלבד ואמרו לי מראש שאולי יש סיכוי!! בפעם השלישית זה נתפס עם 2 תאים בלבד אבל הבטא הייתה נמוכה- אבל היה הריון!!!! עכשיו לפני 7 ימים החזירו לי 4 עוברים בהפרייה החמישית שהמקסימום תאים זה 5 שכנה שלי נכנסה להריון שהכניסו לה 2 עוברים בלבד עם 2 תאים כל אחד והיא צריכה ללדת... אין חוקים לזה אני החלטתי שכדאי להרגיש חיובי ונהדר ובהריון 12 יום וחס וחלילה זה לא זה אז להיות בבאסה כמה ימים ולהמשיך במסע בהצלחה!!!

gulij

New member
משתדלת להתעודד

תודה על התגובות, זה בהחלט מחמם את הלב
מעבר לזה שהם רק 5 ו 6 תאים, יש בהם גם מעט שברים... אבל הרופא בכל זאת טוען שיש סיכוי טוב. זה רק טיפול שני שלי אז אני מניחה שמוקדם מידי להתלונן. מחזיקה
לכולן וגם לי ...

יציואפי

New member
תמיד צריך להיות אופטימים

ולפעמים יש הפתעות... לפי דעתי אין מה לדאוג שהעובר יחליט שזה הזמן שלו הוא ישתרש לא משנה בכמה תאים הוא יהיה!!! אני פעמיים הייתי בהריון (כימי אבל הריון) פעם אחת היו 6 תאים ובפעם השניה 4 תאים. שיהיה בהצלחה

אל תשווי אף פעם!!!../images/Emo42.gif

מתוקה, גם אני עשיתי השוואות שנים אף פעם לא מוקדם להתלונן, אם זה עוזר לך בכלל... וגם בטיפול הראשון אפשר להקלט, אז תהיי חיובית ותחשבי ה ר י ו ן !!!!

התשובה שלי היתה חיובית עם2 עוברים

אחד עם 6 תאים ואחד עם 8 תאים אך: עם 10% שברים הרופא אמר איכות בינונית יש שברים ו3 עוברים מתוך 5 הפריות לא התפתחו וביום א קיבלתי תשובה חיובית לאור זאת אין ססטמטיות וקביעות צריכה להיות לך רק אבל רק אמונה שגם מ1 עם 2 תאים נכנסים להריון וזה קורה!!!!!בהצלחהענקית שולחת המון אנרגיות חיוביות.

Yosepha

New member
חברה אחת שלי נכנסה להריון (וילדה) ע

ם עוברים בני חמישה תאים. אחרת ילדה תאומים מעוברים בני 2 ו - 2 תאים. אני עוד לא הצלחתי ללדת עם עוברים בני שמונה תאים. כך שכפי שאת רואה - אין חוקיות של 100%, ואני מחזיקה לך אצבעות להצלחה! יוספה.

למעלה