זקוקה לעידוד דחוף

לב ב

New member
זקוקה לעידוד דחוף

הלב שלי שבור ממש. עד אתמול אהבתי בסתר מישהו וחשבתי שיש לו כלפי אותם רגשות. הכל היה אפלטוני לחלוטין. רק מבטים, רמזים, חיוכים. כמה תקוות, כמה יאוש, כמה לילות ללא שינה, כמה ייסורים. ואתמול... פשוט גיליתי שהכל היה בדמיון שלי, כלומר, מצידו, הוא בכלל לא היה בקטע ואני רק דמינתי שיש לו כלפי אותם רגשות ושהוא מצפה לממשם מתי שהוא. אין לי אפילו מלים לתאר את ההתפכחות המרה של אתמול כשהתברר לי שהכל אבל הכל היה פרי הדמיון שלי בלבד. זהו מאתמול אני שבורה לרסיסים. מרגישה עלובה, לא שווה מאום. הסיגריות שגם כך עישנתי בכמויות אסטרונומיות בזמן האחרון ממשיכות להתנקז את תוך הריאות הכואבות שלי. הלב שלי כואב יותר. אני פשוט הרוסה. איך יכולתי לטעות כך? אני מנסה להרים את עצמי ולעודד את רוחי בכל מיני דרכים אך ללא הועיל. כל כך חשוב היה לי להיות חשובה לו, להיות משהו בשבילו, והנה מסתבר שלא דובים ולא יער. מישהו יכול מילת נחמה?

מאו יין

New member
מתוקה....../images/Emo24.gif

לפעמים אנחנו מפתחים ציפיות ברמה כזו גבוהה שנדמה לנו שכל דבר תואם את הציפיה שלנו... אבל המציאות היא לפעמים קצת שונה ממה שאנחנו מקווים שהיא...., אזל קודם כל את צריכה להבין שאת ממש אבל ממש לא ! עלובה ובטח שאת שווה המון אלא שפשוט קרה לך משהו שקורה לכווולם, פירשת את הבן אדם ש"חשקת" בו כבן זוג לא נכון...אז מה ? זה שקיווית שהוא מרגיש כלפייך את מה שאת מרגישה הופך אותך ללא שווה??!??!??!!! עכשיו מה שנותר לך לעשות זה כן כן להמשיך הלאה (כמה שהעיצה הזו נשמעת שחוקה....) ובטוח שבסוף תמצאי מישהו שיחזיר לך רגשות ויהיה שם בשבילך כמו שאת בשבילו ...ולבנתיים...אנחנו פה ..בשביל לנחם...לחבק..לעודד ולהצחיק אותך...(בקשר לסיגריות, בפורום הזה מותר לעשן רק אחת בשעה ובמיקרים מיוחדים אחת לחצי שעה...)...
ברוכה הבאה!

לב ב

New member
ראשית, אלף תודות.

מה שקורה הוא שאנו עובדים באותו מקום ואני רואה אותו יום יום. איך אני מתמודדת? מה שהכי כואב זה שהוא מתיחס כל כך נחמד לבנות אחרות ורק אני אוויר בשבילו. זה כל כך כואב, במיוחד עכשיו כשאני יודעת שהיחס המבטל שלו כלפי לא נובע מאיזה כוונות שיש לו כלפי. ממש לא . הוא פשוט לא מעונין בי אפילו כאדם. כחברה לעבודה. וזה כל כך כואב כל יום וכל פעם מחדש. אני אפילו לא יודעת למה. וכל כמה שאני אומרת לעצמי שלא על פי כך נקבע ערכי העצמי ושלא אשים לב, בכל זאת, בכל פעם מחדש אני מרגישה כל כך עלובה ולא שווה. לעזוב את מקום העבודה כמובן שאי אפשר. איך מתמודדים?

לב ב

חיינו רצופי אכזבות, ואין מה לעשות... אל תרגישי אפס כי מישהו לא רוצה אותך... דעי שאת שווה מבלי לצפות הכרה ע"י אחרים, וחייך יהיו מאושרים יותר. ולגופו של העניין, אכן הרגשה לא נעימה, אבל אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה. אומרים כי כשדלת נסגרת בחיים נפתח חלון ואפילו יותר מאחד. אז תתעודדי, ותביני שהכל זמני, גם האושר וגם האכזבה... בסופו של דבר הזמן מרפא הכל.
ענק לעידוד

לב יקר

New member
../images/Emo140.gif

ערב טוב לך
אני תמיד מגיע האחרון כרגיל
קראתי את מה שכתבת ואניני מבין רק דבר אחד.את כותבת הרבה על כאב ואני יכול להבין עד כאן אבל מהכרטיס שלך אני מבין יקרה שאת נשואה!!!אז מה צפית בעצם?? אני רואה את הצד שלו בסיפור שלך.גם אני עם האיתי עובד איתך וגם עם האיתי מרגיש רגש כלשהו אליך.האיתי חושב פעמים... כול זאת עם את אכן נשואה.או שאני טועה.. בני

black ross

New member
בני כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אני חושבת שכל אלה שקדמו אלייך בתגובות לא בדקו בכרטיס האישי של לב היקרה ולא שמו
שבעצם היא נשואה ...... ולכן בעצם כל מה שהם אמרו קצת מאבד מערכו תראי לב יקירתי יכולך להיות שהבחור באמת מרגיש בדיוק כמוך אבל הוא מפחד להיכנס לקשר עם מישהי נשואה ולכן נתן לך להבין שאת אינך רצוייה ו...... ולצערי הרב יכול להיות שהוא גם לא מעוניין באמת אבל זה לשיקולך כי אין לי מושג בדיוק איך את יודעת שהוא לא מעוניין ... אמרת לו איך את מרגישה והוא דחה אותך
או שסתם פתאום הוא התייחס אלייך בצורה שונה בהשוואה לאיך שאת רגילה ואז היסקת מסקנה שהוא לא מעוניין בך בעצם
אם רק הייתי יודת מעט יותר פרטים אז אולי הייתי יכולה לתת לך עיצה קצת יותר טובה ..... בכל אופן שיהיה לך רק טוב

לב ב

New member
מתוך שלא לשמה

אני רוצה להודות מקרב לב לכותבים האחרונים. לולא הם לא הייתי יודעת מה נעשה בכרטיס האישי שלי, ולמזלי זכיתי לתגובה כזו מהם שישר נכנסתי לכרטיס והייתי המומה מהפרטים שנוספו שם. עד עכשיו אני לא מבינה איך מישהו יכול להכנס לכרטיס האישי שלי ולעשות בו כשלו? מה האם זה ייתכן? איך זה אפשרי? ואצל מי אפשר להתלונן על כך? נ.ב. ההלם האחרון הזה קצת השכיח ממני את כאב הלב של אתמול.

לב יקר

New member
../images/Emo24.gifלא בריא לכעוס../images/Emo140.gif

יקרה
ראשית צר לי עם את כועסת..סה"כ כתבתי את מה שאני חושב.... בדרך כלל שאני עונה למישהוא ברצינות אני רוצה לדעת למי אני עונה.לכן גם ניכנסתי לכרטיס שלך.דבר שכול אחד ואחד יכול לעשות זאת אני לא חושב שמישהוא יכול לשנות פרטים בכרטיס שלך.כי הוא רק שלך.ורק את יכולה לשנות את זה.או הנהלת תפוז דבר שממש לא נירא לי. שמחתי לקרוא שההלם האחרון השכיח את כאב הלב של אתמול את רואה מתוקה בכול זאת יצאה משהוא מפו ועל זה אני ממש שמח בשבילך שלך בני

לב ב

New member
לב יקר!

תודה לך על האמון. נעים לדעת שיש כאלה חברים בפורום. כמובן שאני יודעת שאפשר להכנס לכרטיס של כל כותב בפורום הרי לשם כך הוא נועד וברור שהכעס שלי הוא לא על כי נכנסת אתה לכרטיס שלי דבר שהוא לגיטימי ומקובל. ובכל זאת מי יודע כמה זמן היו הפרטים המפוברקים האלה בכרטיס שלי ואיך הם נכנסו לשם! בוודאי שאני חושבת לפנות להנהלת תפוז. בכל מקרה אחי, שוב תודה על ה"אמון" שלך.

../images/Emo20.gifשלום .

תוך כדי שתית ה-
הבחנתי בסיפור שלך. אין אפשרות לשום גורם למעט אט אצמך לשנות פרטי כרטיס . בכל אופן מעמדך לא ישנה את עצם תגובתי ודעותיי בעיניין. צריך להבין ולקבל את רצון האחר באשר הוא. אינך יכולה לרצות גבר בכל מחיר אשר אינו מעוניין בקשר מעמיק יותר. המשיכי בדרכך הראי את יופיך הפנימי לאחד שיראה אותך בקרן אור אחרת, אחד שיעריך את אהבתך,טוב ליבך, כנותך,וכוונותיך הטובות באשר הן. קבלי בחירתו ואל תעלבי מרצונו מאחר וזו בחירתו.
לב יש לך מרגישה זאת.. אבל יבוא היום שתביני על מה באמת
ואת
המון המון .. אלה החיים יקירתי
לא תמיד עטופים בעטיפת זהב ולפעמים אנחנו צריכים לקבל גם את האכזבות הכי כי עצובות בעולם כי אלה החיים. בטוחני כי תמצאי
אמיתית
מאחת שבאה לרגע והולכת למעמקי העולם בשאיפה לעצור את השעון
ולהנות מהחיים כמה שיותר ולרצות רק

לב יקר

New member
../images/Emo45.gifיפה ולענין../images/Emo141.gif

פרח זהוב יקרה
אני קורא את מה שכתבת ואני כול הזמן שואל את עצמי מאיפה יש לך כול כך אנרגיה
לתשובות שלך כול הכבוד
ענית יפה ולענין המשכי כך
אני ממש אוהב את התשובות שלך ישר ולענין
שיהיה לך המשך לילה מקסים ושקט בני

מאו יין

New member
בלק בואי הנה! ../images/Emo67.gif

מאיפה את יודעת שלא הסתכלתי בכרטיס שלה לפני שעניתי לה?!?!? הא?!? ראיתי שכתוב שם שהיא נשואה ובחרתי להתעלם מזה מכמה סיבות..!! לפעמים הפרטים בכרטיס בדויים, לפעמים אדם צריך חיבוק בלי קשר לעד כמה הוא מגלה לנו על עצמו כשהוא כותב על בעיה .... וזהו!

ניקולי

New member
כל שנותר לך הוא..

לנסות לשכוח לנסות לא לחשוב על כך כי ככל שתחשבי יותר כך תכאבי יותר. תראי לפעמים אנחנו מאשלים את עצמנו באשליות או יותר נכון מנסים להאמין בדבר שאינו קיים כלל. וזה מה שקרה לך מרוב שרצית מרוב שהשלאת את עצמך התאכזבת.. גודל הציפייה כגודל האכזבה. מילים לנחם אין כי זה דבר שאת עברת אותו ואת זו שצריכה לחשוב עד כמה הבן אדם הזה לא היה בשבילך וטוב שכך.. כי אלמלא היה נותן לך להמשיך לחיות באשליה הזאת כך היית ניזוקה יותר נפשית ואולי גם פיזית. סיגריות היא כביכול דרך לברוח כביכול אך בהחלט מזיקות יותר ויותר. עלייך לחשוב על עצמך ולתת לעצמך את כל הכלים להמשיך הלאה ולא לחשוב עליו . היי חזקה זה כואב זה יכאב אבל בסופו של דבר יעבור.. !!

למעלה