זקוקה לעזרתכן

אאייהה

New member
זקוקה לעזרתכן

מחר אני חוגגת את מסיבת הסיום. קיבלתי ממש עכשיו מחבר המון פרחים. אני זקוקה לרעיון להגשה נחמדה של הפרחים להורים. חשוב לציין שלא עומד לרשותי המון זמן, ולמרות שמדובר בילדי גן חובה,אין לי מתי לשתף אותם בהכנה. זה צריך להיות משהו שאני אכין. גם שיר מודפס נחמד בא בחשבון. תודה רבה.

gili111

New member
יש בתיקיית סוף שנה

מס' שירים נחמדים. את יכולה להשתמש בשיר של גלית (מאיגל) על החרוזים כמו כן העליתי משהו נחמד מפורום מורים למחשב שלי. אני מעלה אותו פה. אני רוצה להדגיש שהזכויות שמורות לפורום מורים.

אאייהה

New member
תודה אבל...

אני לא מחפשת מילות תודה אלא שיר נחמד שכיף להעניק.

פרחים להורה

מה דעתך שילדי הגן ישירו את שיר האותיות של נעמי שמר, אלף אוהל, בית זה בית וכל ילד יתן להורה את הפרח באות המתחילה את שמו. רעיון אחר למה לא שההורה יגיש את הפרח לילדו? שיר: חמש שנים על מיכאל, או את השיר של להקת גאיה "יחד", או את השיר חברים מכל מיני צבעים - שרית חדד. מתנגן לי שיר בראש לא יודעת מהיכן אולי יעזור לך. לה לה לה בואו ונתחיל הכל מהתחלה לא רוצים לא רוצים אנחנו הלאה הלאה ממשיכים. ואולי את השיר אריאלה סביר: יושבים כולנו יחד היום ומביטים למרום יד מתרוממת אומרת שלום וצונחת בום בום בום. בתקווה שעזרתי ולו במעט. שיהייה בהצלחה מחר.

השיר הוא של אהוד מנור, הלחן של

מתי כספי, אולי עכשיו תוכלי לחפש. אפשר גם בשירונט

מאיגל

New member
לפני זמן קצר גם אני חיפשתי ו...

קיבלתי רעיונות, וגם רעיון לחפש בפורום הורים אתמול הייתה המסיבה שלי אז לא יכולתי להכנס ולהציע אבל...ל"ידע כללי" אני הגשתי להורים ברכה מודפסת ומנויילנת והסייעת שלי הגישה פרח את השיר לקחתי מפורום מורים

מאיגל

New member
נסי דרך הכרטיס שלי

כך גם אני נכנסתי. כשלחצתי אצל מישהו אחרת תלחצי עם הסמן על השם "מאיגל" בכרטיס האישי מצד ימין רשומים הפורומים שכביכול אני משתתפת בהם, ותלחצי על "מורים"

מאיגל

New member
לפני זמן קצר גם אני חיפשתי ו...

קיבלתי רעיונות, וגם רעיון לחפש בפורום הורים אתמול הייתה המסיבה שלי אז לא יכולתי להכנס ולהציע אבל...ל"ידע כללי" אני הגשתי להורים ברכה מודפסת ומנויילנת והסייעת שלי הגישה פרח את השיר לקחתי מפורום מורים

אאייהה

New member
בסופו של דבר...

מצאת שיר מאד נחמד על ילדים שמשולים לפרחים, הדפסתי אותו וצירפתי כרטיס עליו כתבו הילדים "נפרדים באהבה" וקישטו אותו בסוף המסיבה כל משפחה קיבלה ממני את השיר פלוס פרחים. אני הקראתי להורים את השיר ממש ממש בסוף, ובזמן הכיבוד ניגשתי להורה הורה הגשתי לו את השיר והברכה וכך היתה הזדמנות נהדרת להיפרד מכל ההורים באופן אישי.

angel10

New member
מצטרפת לבקשה

....................................................................

אאייהה

New member
הנה השיר:

פרחים אתם ודאי יודעים יש מסוגים רבים ושונים. יש פרח לבן ופרח אדום יש פרח צהוב ופרח כתום. יש הפורחים בסתיו ויש באביב יש הצומחים בנגב ויש באזור תל-אביב. ילדים משולים לפרחים... גם הם נחלקים לסוגים רבים: יש ילד רזה וילד ביישן, יש ילד גבוה ויש חייכן, יש בהיר שיער ויש ילד שחרחר לכל אחד חן והדר. וכולנו ביחד זר פרחים נהדר המונח בתוך אגרטל וכל רצוננו לאחל הצלחה להמשך גדילה, צמיחה ופריחה שיקרין כל אחד חן משלו ויישאר ילד יחיד ומיוחד במינו. כאמור, הקראתי את השיר בסוף המסיבה וכשההורים והילדים פנו לכיבוד אני עברתי משפחה, משפחה הגשתי להם את השיר+פרחים וכך יכולתי להיפרד באופן אישי מכל ההורים.

למעלה