זקוקה לעזרתכן

גיי J

New member
זקוקה לעזרתכן

הקופה לא מאשרת לי להמשיך בטיפולים, הייתה ועדה, כתבנו מכתב והם לקחו לידיים שלהם את החחלטה שלא יהיו לי ילדים גנטיים שלי. עברתי במהלך השש שנים האחרונות 8 סבבים, אני בת 35. התחננתי במכתב לעוד נסיון אחד, צורף מכתב מאנדוקרינולוגית (שעובדת עם בר חוה) שעד עכשיו, שש שנים! לא קיבלתי את הטיפול המתאים לי! במקום למחול על זה, הם תקעו לנו סכין יש בלב.

לעבור קופה זה לא אופציה מבחינתי.
לשלם 20 אלף שקל גם לא אופציה (משלמים הון על פונדקאות)
האפשרות היחידה שלי היא להגיש ערער ובהחלט אעשה זאת.
צריכה את עזרתכן, נשים/ גברים שעברו את זה, איך כדאי לי לגשת לזה, למי לפנות, מה להגיד??
תודה

טוליתי

New member
אוף אהובה

קיוויתי שמזמן את כבר רואה את האור
.
&nbsp
שולחת לך מסר אישי.
&nbsp
&nbsp

גיי J

New member
אני בכללית

ואין אפשרות לעבור קופה.
יש לי היסטוריה רפואית מורכבת וזה לא יהיה חכם לעזוב

מיקה118

New member
בתחום אחר שקיבלתי תשובה שלילית כתבתי ללשכת שר הבריאות

והם עזרו לי.
אם לא יועיל לא יזיק.
מה אכפת לנסות

בהצלחה

גיי J

New member
בוודאי

הם קיבלו מכתב שאומר שלא קיבלתי עד עכשיו טיפול מתאים עבורי, שכל השש השנים האחרונות היו בזבוז זמן מוחלט.... במקום לפתוח ועדת חקירה על הדבר הזה, מונעים ממני טיפול שיכול סוף סוף להתאים עבורי.

נובמבר6

New member
שאלה

בהצלחה אין לי מידע אך אני סקרנית לדעת מה הטיפול שקיבלת ומדוע הגיע למסקנה שהוא לא נכון לך ומה מציעים לך עכשיו. אני גם מרגישה שלא מטפלים בי נכון... אשמח אם תעני

גיי J

New member
היי נובמבר

זה מאוד תלוי מדוע הגעת לIVF.
אני בעברי עברתי ניתוח ראש, היה לי גידול שפיר שהרג את כל הורמוני המין הנשיים.
אני לוקחת באופן קבוע הורמונים (כדורים)
כאשר אני במאמץ/ חולה/ ניתוח אני חייבת תוספת של קורטיזון, מכיוון שהגוף שלי לא מפריש בעצמו (כמו אצל כל אדם רגיל), אחד מההצעות היו שאקח יותר קורטיזון בזמן הפרוטוקול, כך שהגוף שלי יצליח להתמודד בצורה טובה יותר.
(דרך אגב, בעבר בדקתי את הנושא הזה, של תוספת קורטיזון, הלכתי למומחה שאין שזה לא יעזור, והנה עכשיו טוענים שכן, אז תמיד כדאי ללכת לחוות דעת שנייה)
בהצלחה!

מנדל15

New member
התחייבות

היי,
גם אצלנו היה אותו סיפור, פנינו גם לקופה וגם לנציב קבילות במשרד הבריאות.
כמובן, יש לצרף כל האישורים.
בסוף התקבלה התחייבות.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

למעלה