זקוקה לעזרתכן

boli bilboli

New member
זקוקה לעזרתכן ../images/Emo201.gif

|השבוע הגעתי לקופ"ח מכבי בבקשה לטופס 17 עבור מחלקת אנדו' בתל השומר. חשבתי לתומי שהם יבינו את חשיבות העניין ויתנו לי את הטופס. הבנתי שטעיתי ובגדול. לאחר שצעקתי על המזכירה הסתומה שזילזלה בי, הפנו אותי לאחראית וגם היא (איזו הפתעה) לא הבינה בכלל מה זה אנדומטריוזיס וביקשה שאפרט לה (מול אנשים שעמדו והקשיבו) את תולדות חיי בצל המחלה ולמה בכלל צריך להגיע לביה"ח אם יש כאלו רופאים מצוינים של הקופה... בקיצור, לאחר כל ההשפלה שעברתי והצעקות וההסברים (גם נתתי לה סיכום ניתוח לאחר הלפרוסקופיה ומסמכים נוספים) כלום לא עזר. הם לא אישרו את הבקשה. לתור שלי שבוע הבא אני צריכה לשלם באופן פרטי! אני כ"כ כועסת, אני חברת הקופה כל חיי ומשלמת כמעט 60 ש"ח בכל חודש. אני החלטתי שאני לא מוותרת להם ולא ייתכן שהכל צריך להיעשות בפרטי. בבקשה אם למישהי יש עצה בשבילי אשמח לשמוע. תודה

נעמי 17

New member
תתקשרי אליהם

גם אם זה לא מצויין במפורש, העבירו לי את החומר כי הם מסייעים להשגת טופס 17

galim29

New member
היי בולי../images/Emo24.gif

את כל מה שצעקת על הפקידה וסיפרת לה תעלי על הגכתב, כולל היחס המחפיר שקיבלת, חוסר ההבנה והזלזול במחלה ותשליי בפקס ובאי מייל למנכ"ל מכבי. זאת הדרך היחידה לשיג מהם יחס. ויותר מזה, תדרשי סדרת טפסי 17 שלא תצטרכי לעבור את אותו עינוי כל פעם מחדש. את בהחלט יכולה להיעזר גם בסיוע של שיבא. אני העברתי אליהם את הטיפול בהשגת טפסי 17 והם טיפלו בזה מאוד יפה. עדיין לא קיבלנו תשובה ממכבי לדעת איך יגיבו. אל תשכחי לצרף מכתב ממך המסביר את כל מה שאת עוברת . תראי: כעס, ייאוש, תסכול וכל מה שניתן בצורה יפה אך לא מתפשרת. רק ככה הם מבינים. דרך פניות הציבור של מכבי תשלחי למנכ"ל מכבי בהצלחה. כולנו עוברות את זה יום יום לצערי.

למעלה