זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

בני הנ"מ נשאר שבת בביסל"ח. למרה ההפתעה לא מרשים לו להכנס לחדר האוכל כי הוא מנ"מ ונ"מ זה "לא באמת חיל אויר" (ציטוט שלו). מאחר וכל השבוע היה בסדרת שטח ואכל מנות קרב, הרי שכעת הוא משתוקק לאוכל חם. האם למי מכם יש בן או בת בביסל"ח שיכולים לומר לי מאיזה רשת מזון מהיר ניתן להזמין אוכל חם בשישי שיגיע עד שער הבסיס? או אולי מישהוא מכם באר שבעי ויודע משהוא עלמזון מהיר בשישי?(בשבת נדאג לו בעצמנו). ואם אפשר לשלוח לי במסר אישי כיוון איך מגיעים לביסל"ח למי שמגיע לבאר שבע מצפון (כביש 40) תודה רבה וחג שמח.

2mia

New member
נשמע לי אבסורד- הוא חייל כמו

כל החיילים. בני עשה קורס מ"כים חי"ר שם ולא היו בעיות אם הכניסה לחדר האוכל-לפעמים אני לא מבינה את הצבא הזה. קל מאד להגיע לביסל"ח . אחרי באר שבע ומחנה נתן פונים לירוחם בדרך משעממת עד שרואים משהו צהלי בצד ימין. תשאלי אותו באיזה ביסל"ח הוא כי יש כמה באיזור הזה. מקווה שיהיה לכם יום נעים.

נשמע מוזר.

מזתומרת ? מה חייל בחיל אויר הוא בצבא אחר ? מי לא נותן לו ? עכשיו,עכשיו,תתקשרי למפקד שלו. זה כבר גובל בהתעללות.אל תניחי לזה. אני רותחת מזעם. אמא של נ.מ , עכשיו !!! אם הוא בבסל"ח ליד ירוחם זאת בעייה להביא ממזון מהיר. זה לא כל כך קרוב לבאר שבע. המקום היותר קרוב זה שדה בוקר או דימונה (אם אכן זה הבסל"ח שאני מכירה כי יש כמה).

מאקי

New member
נו?? מה נסגר??? אכל בסוף בשישי??

נסיעה טובה בשבת וחג שמח מאקי

למעלה