זקוקה לעזרתכם....

לי M O R

New member
זקוקה לעזרתכם....

אני צריכה למצוא פעילויות לילדים הקשורות לראש השנה. (ילדים בגילאי 9-12 ). בכיוון האוכל- חשבתי על תפוח עץ עם סוכריה על מקל, ולהכין מרשמלו עם שוקולד = שתיהיה שנה מתוקה. איזה רעיונות יצירתים אפשר לעשות עם ילדים חשבתי אולי על לקשט מנורה (לסמל שנה של אור), אבל אין לי מושג עם איזה חומרים עובדים כדי שהנורה לא תישרף...יש למשהוא רעיון..... אשמח לכל עזרה וטיפ שיש לכם. תודה ושנה טובה לכולם לימור.

ברוכה הבאה רעיונות . . . העלתי כאן לפני זמן שרשור שבו אתרים לטכניקת קווליניג -סלסולי נייר שאיתן יצרתי עם ילדים כרטיסי ברכה ואפשר קולאז ותמונות . . . מעלה לך קישור לשרשור ובו מלא אתרים ובין השאר העלתי גם אתרים ליצירת יונה מאוריגמי עם שלבים . . . הקישור השני העלתי בדיוק היום למטה הוא אתר להכנת כרטיסי ברכה עם ילדים . . .מקסים . . . כמו כן עלמה 7 בבלוג שלה שמעלה לך קישור אליו העלתה גזרות ליונה ,תפוח , דג ,רימון ועוד בקיפולי צמצם . . . http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=777899 כנסי לבלוג וראי . . . בהצלחה . . .

נגהלי

New member
אופל- הכרטיסים הקופצים משגעים

לאיזה גילאים זה מתאים? את חושבת שילד בכתה ב' יסתדר עם ההכנה? (אני שואלת באמת מתוך עניין). אשמח לתשובה

לי M O R

New member
תודה עברתי על כל הקישורים שצירפת

ממש יפה, ובהחלט אנסה עם הילדים עוד השבוע, לאחר שאקבל אישור בישיבה מחר בבוקר. תודה תודה תודה.

נגה לי שמחה שמצא חן בעיניך . . .זה לא קל מודה . . .אך מה דעתך שזו תהיה יצירה משותפת לך ולו . . . ולאחר ניסוי ראשון רק תשכילו ותלמדו . . . ואז עם הניסיון מגיע התאבון והיצירה ליצור לבד . . . בהצלחה . . .מחר אחפש לך עוד אתרים כאלו . . .אני פשוט עייפה ופורשת לישון . . . .

למעלה