זקוקה לעזרתכם.

נירה63

New member
זקוקה לעזרתכם.

לאחר כמה מסרים עם jole החלטנו שאעה כאן את הדברים. אני ארכז את העזרה לכמה משפחות בחיפה. המשפחות זקוקות למספר דברים ראשוני, חלקם אולי ישמע לכם קטנוני איני יודעת כמו למשל: הבת של אחת המשפחות כל כך רוצה קלטת של שרית חדד האם אינה יכולה כעת לקנות לה אז מי מכם שיש לו ויכול לשלוח אודה מאוד. כלי בית, בגדים לילדים בני: 2 וחצי עד 3 ולילד בן 6. קלטת של שרית חדד יהיה נפלא. קורקינט לילד בן 8 אופניים אם יש למשהו יהיה נהדר כדור למשחק כדורגל שולחן למחשב עזרה במזון לראש השנה. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות בשם המשפחה במודיעין על העברת הדברים אליה, תודה ענקית. כעת נכנסה לתמונה עובדת סוציאלית במודיעין שתמשיך מקרוב לדאוג למשפחה.

adipo

New member
אולי אוכל לעזור עם שולחן מחשב

צריכ לבדוק- אשלח מסר

נירה63

New member
אתמול ביקרתי אצל אחת המשפחות

למראית עיין הבית נראה מסודר,מאורגן, לא משהו אבל ...ואז למשל בחדר של הילד ראיתי שלמיטה בכלל חסרה רגל אחורית וכל המיטה נאחזת בכיסא אחורי המוצמד לקיר,מעל היה סדין ושמיכה כך שלא שמים לב כל כך. שולחן אין לו בחדר, במטבח אמרה שחסרים לה סיר ומחבט-הבטחתי שאברר השבוע... הילד סיפר לי שנורא רצה שיהיו לו משחקים אבל אמא לא יכולה לקנות לי אמר, שאלתי מה היית רוצה שאביא לך, והוא אמר לי: טושים וצבעים , ודברים לכיתה שהמורה לא תגיד לי כלום...זה המילים של הילד...נכון התעצבתי מאוד. קבעתי שמחר אחה"צ אגיע אליו ונחשוב ביחד עם אמא מה נעשה. בינתיים אספתי כמה דברים, אביא להם היום. אוי...לפעמים אני חושבת לעצמי, איך ילדים לא בחרו לבוא לעולם ולמה זה חייהם קשים עליהם? למה?????????

jole

New member
הי נירה, מחר אני יושבת למיין המון

שקיות שהגיעו אלי ביום שישי. תהיי איתי בקשר , אם תוכלי לבוא לזיכרון בכדי שאעביר לך את הדברים. ציוד לבית ספר כבר שמתי עבורו בצד. איך הילדים מבחינת ילקוטים?? יש אצלי עוד אז אם הם צריכים אנא שילחי לי את הגילאים כדי שאתאים כל תיק לגיל של הילד ואאבזר אותם עם הציוד שנשאר אצלי. עם המיון לילדים יש אצלי גם שקיות מוכנות כבר עם בגדים למבוגרים, אנא הודיעי לי אם יש צורך גם בכך אני אכין בהתאם. אם תוכלילשלוח לי את האינפורמציה במסר - בכותרת - משפחות בחיפה.

יש לי כמה דברים

יש לי סט סכו"ם- צריך? איזה כלי בית חסרים להם? יש לי שולחן מחשב, הוא במחסן של הדירה הקודמת שגרתי בה, ואני רק מקווה שלא נגעו בו. אני גרה בחיפה אז זה ממש פשוט להעביר לך.

נירה63

New member
ערב טוב חזרתי מסיור תרומות ...

ראשית תודה לגלית על הנכונות לעזור, לא יצא לי לפגוש אותך, העבירי את הדברים למשפחה אחרת זה פשוט לא מתאים למשפחות בחיפה. ולך יקירה חיפאית אכתוב מיד מסר ,תודה רבה רבה לך על הנכונות לעזור. למשפחה בחיפה השגתי היום קורקינט וילקוט אחד,אני ממש שמחה שהצלחתי להעביר להם ממש לפני שעה. תודה לאנשים הטובים שמציעים עזרה זה כל כך חשוב.

נירה63

New member
לאולי ואולי ערב טוב

כן, המשפחות זקוקות לסכו"ם ולכלי מטבח. הערב נודע לי מאחת המשפחות, שהתנור במטבח התקלקל והן זקוקות או לתנור משומש אבל עובד או למשהו שיוכל לנסות לתקן אם כי התנור ישן מאוד מאוד. שלחתי לך מסר , תהיי בקשר איתי.

נירה63

New member
למשפחות בחיפה בגדי חורף לילדים

לילדים אשמח אם למשהו יש בגדים ולאמהות אם יהיו בגדים מספר 38-40 יהיה נהדר.

Mור

New member
יהיו לי בגדי חורף לילדים

צריכה רק להתפנות ולסדר ארנות, יקח לי זמן להגיע לזה, אבל אשתדל

רותם111

New member
נירה, אני מזכירה לך שיש לנו מרכז

"לתינוק ולילד". את מוזמנת לפרט לamita33 את המידות ומין הילדים והיא תבדוק עבורך מה יש לנו במרכז.

נירה63

New member
בימים הקרובים אגיע לjole הביתה...

מי שתוכל להעביר אליה את הדברים עבור המשפחות החיפאיות תבורך... ולהזכירכם יש לי באוטו מאוורוו לתיקרה מי שרוצה בבקשה... היום אקבל דברים אפרט בהמשך היום מה נשאר כאן בחיפה ומה יוכל לעבור הלאה. אתמול גיליתי שיש לי קרובים ברחובות ולכן...בראש השנה אוכל להעזר בהם להעביר לרחובות חפצים.

למעלה