זקוקה לעזרתכם

לולה5

New member
זקוקה לעזרתכם

בטח העלתם כאן את השאלה הזאת לא פעם ולא פעמיים , אך לא מצאתי בעמודים הקודמים של הפורום מה שאני מחפשת.... מישהו מכיר חנויות באיזור המרכז בהן אני יכולה למצוא שמלה יפה לאירוע ? כמובן שאני מתכוונת לשמלה שמתאימה למידות גדולות (בסביבות 46).... אשמח לעזרה, תודה מראש לולה

DREAM111

New member
אז יש המון

קודם כל במידה שלך את יכולה להיכנס כמעט לכל חנות ולנסות פשוט למדוד. אם את מעוניינת לתפור אז יש לנו את לילי פרס. את יכולה לראות במתוקה בנחלת בנימין. בטוחני שעוד בנות תכנסנה ותצענה עוד מקומות. (מצאתי ! מצאתי!ו רונה35 סוף כל סוף, בעת שיטוט ברח' סוקולוב בחולון מצאתי בגדים לחתונה בחנות "נינה". יש שם מידות די נדיבות, ה 46 שלהם הוא ממש גדול, בשמלות וחצאיות יש מספרים עד 5 (להערכתי 46/48). קניתי מכנס שחור מהקולקציה החדשה וגם ז'קט שחור. עכשיו אני צריכה רק גופיה/חולצה מתחת לז'קט המחירים : מכנסיים:260 ש"ח ז'קט (ארוך ומושקע) 330 ש"ח ) (אני מכירה תופרת מעולה בכפר סבאו אור גולד גרדרובה-נירה שלום רוטשילד 71 כפר סבא :כתובת 44201 :מיקוד 09-7676481 :טלפון היא מקסימה, היא תפרה לי את השמלה של החתונה ולעוד כמה חברות היא תפרה כל מיני דברים.... מומלץ בחום) נסיתי.

למעלה