זקוקה לעזרתכם....

tamiod

New member
זקוקה לעזרתכם....

אשמח אם תנתחו את כתב ידי, ותתנו לי כיוונים חדשים הרבה תודה תמי

קריאה דחופה! בקשה לעזרה!!!

שומו שמים, גולשים ספק תהו ספק התלוננו על החתימה שלי וניתבקשתי בעדינות לשנות. אז החתימה תישתנה אבל כל מי שמודאג יכול להיות רגוע, המכון ימשיך לשרת נאמנה את אוכלוסית הקבועים שלו. אני משאיר את החתימה לעוד כמה שעות למי שרוצה מזכרת, ויותר מאוחר ניפרד.

astral travel

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif אני דווקא אהבתי ביותר ../images/Emo6.gif

ציניות כלבבי

תראו תראו מי הגיח לו מהמאורה

תן לי רגע לשפשף ת' עינים להיות בטוח שזה לא "פאטמה" מורגנה. פעם תירצת היעדרות בעניני עבודה לוחצים, כסא בתיקון וצג מרצד, אבל על זה אין כפרה. מילא לא בא לך לכתוב אבל סתם להיכנס ולומר שלום גם זה קשה לך ? עד כאן נאום המנהל. ולכל מי שלא מכיר אז תכירו את אסטרל, נציגינו עד לא מכבר מהמרכז ודרומה. אסטרל עוסק בשוק ההון ובין לבין מנתח כפות ידים ורגליים ומה שביניהם - בעיקר של נשים. גם עצים, וכמובן גם כתבי יד. הוא לא ממוסד אך מסתבר שיש לו אינטואיציות מצוינות ששמשרתות אותו קרוב לוודאי גם בתחזיות לגבי מניות. אסטרל ידוע כטפוס תמציתי ולקוני שקשה לסחוט ממנו משפט מיותר ולראיה: ההודעה האחרונה חחחחח - מעט שמכיל הרבה. אסטרל, עכשיו תורך.

astral travel

New member
../images/Emo6.gif גם אתה סיכמת אותי דיי יפה ../images/Emo13.gif

אני אם יהיה איזה כתב שממש יקרן לי - אני ינתח מידיי פעם. חוץ מזה הפורום התפתח ממש יפה, יש פה פעילות ערה ואיכותית, כיף לראות ! אני כאן, אף פעם לא נעלם, גם אם אני לא כותב, אני כאן.

shamon51

New member
לא שכחנו../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

הי תמי, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב, קחי בחשבון. חשיבה והוצאת מסקנות טובה, גישה ישירה, משמעת עצמית, שומרת סוד, בגרות, אחריות הקפדה על הופעה חיצונית , תשומת לב לפרטים, פדנטית מדי לעיתים לעיתים נכנסת לאחרים קצת בנשמה, אך בצורה עדינה. יחס חם ורצון לתת לזולת, חברה טובה קשר טוב לאב ולאם אולי קשר חזק מדי לעבר. קשר טוב למשפחה, קרבה גדולה לילדים אולי מעורבות גדולה מדי בנהול חייהם, יתכן צורך לתת להם קצת "חופש" תנועה... קשר מיני טוב ועדין עם נתינה, אם כי לא את הכל את משחררת רתיעה ממקום העבוה הקודם (הקו של א במילה "לא ממש..." גם המילה "משאב" מראה דחיה
ועוד סימנים, בקיצור ממש לא בא לך לחזור למקום העבודה הקודם!!! מאידך נראה שכיוון שונה מעורר חששות. לא ברור למה סימני השאלה והקריאה כה גדולים ? האם את בפניקה ? ממש לא צריך כי... בסך הכל בן אדם עם יכולות מרשימות להבנתי כיוון של ניהול ויזמות יכול להביא הישגים וסיפוק אישי. שמעון תגובה, בבקשה!

paprika10

New member
הי שמעון, אשמח אם תוכל להסביר את

עניין "הרתיעה ממקום העבודה הקודם"? איך אתה רואה רתיעה, ולמה זה קשור דווקא למקום עבודה קודם? תודה
פפריקה

שמעון היקר, הטוב והאנושי:

נתתי את הכתב לאיזה בחורה שעובדת אתי ומה הדבר הראשון שהיא אמרה: שילוב קטלני של אינטלגנטית ומרשעת. אני טרם מצאתי זמן להתעמק בכתב אבל אם אתה רוצה להתייחס ולהשיב לה היא תשמח לקרוא.

למעלה