זקוקה לעזרתכם

• פותח הנושא hume
  • פורסם בתאריך

hume

New member
זקוקה לעזרתכם

יש לי קשר מסוים עם גבר מסוים שקיים כבר 12 שנים on and off . רציתי לדעת איך הוא רואה את הקשר בנינו והאם יש סיכוי לקשר רומנטי. ניסיתי לפתוח בטארוט בפתיחה קלטית + פתיחה זוגית אבל למרות שיש לי נסיון בפתיחות אני מרגישה שבגלל חוסר אוביקטיביות שלי יש בעיתיות עם התוצאות . האם נתקלתם במצב בו אתם מרגישים שאתם יותר מדי מעורבים כדי לבצע פתיחה ? האם מישהו מוכן לפתוח בשבילי ?(אני מבטיחה לגמול על כך בעתיד ) . לא יכולה לפרסם יותר מדי פרטים חוץ מזה שאני "מלך מטות" והוא "מלך גביעים" (ומי שמבין יבין) תודה מראש

scorpia

New member
דיעה אישית...

אם עד עכשיו (12 שנים!!!!! וואווו... מה זה ? כמעט כל חייך!!!) לא היה בינכם משהו רציני ורומנטי, נראה לך שיהיה????!!!! סתם שאלה של היגיון!!! ונקודה למחשבה!

hume

New member
ומי אמר שלא...

הקשר בנינו ידע עליות וירידות . מאהבה מטורפת ועד ניתוק קשר טוטאלי . אני רק רוצה לדעת אם נועדנו להיות ביחד

hadaralon

New member
בלי שום קשר לקלפים...

לקשרים כמו שאת מתארת עם עליות וירידות קיצוניות ביותר אין עתיד ממש מוצלח, מניסיון (ולא רק שלי). קשרי יו-יו זה לא בסיס לנישואים.

hume

New member
אבל זה בדיוק הענין

המערכת יחסים הזו היא כל דבר אחר ולא קיצונית כל שינוי נעשה בה במשך שנים על גבי שנים ויום אחד פשוט נמאס לי מהאיטיות שלה והחלטתי שאו שזה רציני או שזה לא אני צריכה את עזרת הטארוט כי אני ממש לא יודעת מה הצד השני רוצה באמת ואת האמת - אני לא בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה באמת . לדעתי זה פוגם בקריאה ואני זקוקה למישהו יותר אוביקטיבי ממני כדי שיפתח לי בקלפים

כדי לדעת האם אתם מתאימים

ונועדתם להיות ביחד אני ממליצה לך לפנות לייעוץ נומרולוגי ו/או אסטרולוגי. שיטות אלו טובות יותר מקלפי הטארות על מנת לתת אבחנה שכזו. קלפי הטארות יכולים לתת את האבחנה הזו אך לא בפריסות קצרות שנעשות כאן במסגרת הפורום. כאן אני יכולה לעזור לך יותר במהלך התפתחות עניינים צפוי ו/או בעצה מה עלייך לעשות וכדומה.

למעלה