זקוקה לעזרתכם!

bbb82

New member
זקוקה לעזרתכם!

אני ובן זוגי ביחד מזה כ- 8 שנים עם מס' פרידות קטנות ופרידה ארוכה של שנתיים. מאז החזרה אנו יחד כבר שנתיים ולא מזמן הוא הציע לי נישואים. אנחנו מקיימים יחסים פעם בחודש, במקרה הטוב פעמיים בחודש וגם אז זה לא זה. אנחנו מדברים על המצב אבל תמיד יש תירוצים של עייפות וכדומה. השבוע תפסתי את בן זוגי עושה ביד מול המחשב והזדעזתי מאותו יום אני שבורה ומרגישה פגועה מאוד. אין לי מושג איך להתמודד עם הסיטואציה הזאת ולמה זה בכלל הגיע למצב כזה. בבקשה תעזרו לי לסדר את המחשבות...

שילה1

New member
עזבי.זה איזו סיטואציה וירטואלית בלבד.במקום-

טפלי ביחסי המין שלכם. בגילכם ובמצבכם-נראה כי קימת בעייה,ולא פשוטה.גם תדירות,גם איכות-וזאת לדברייך. השאלה אם את מרגישה מסופקת,וקחי בחשבון שהשגרה-תפחית משמעותית.. ומה את מרגישה אליו? האם זה האיש שאת רוצה לחיות איתו? האם יחסי מין אלו-מתאימים לך?

bbb82

New member
המשך התייעצות

מה זאת אומרת סיטואציה וירטואלית בלבד? את אומרת שזה משהו שגרתי וזה בסדר שזה נעשה? ברור שיחסי מין כאלה לא מתאימים לי אני מתוסכלת וממש לא מסופקת (ואם להיות הכי גלויה אף פעם לא גמרתי וזה הכי מעציב) אני אוהבת אותו מאוד אבל המצב הזה הורס אני לא מצליחה להתעלם מזה וגם לא מתאים לי שככה יראו חיי המין שלי. זה חלק נכבד מהיחסים עצמם וזה משפיע לרעה.

שילה1

New member
ענה לך גבר,אז תביני בעצמך.

ואם את אוהבת אותו כפי שאת כותבת,בנקודה זו-מציע הלך לאהוב את עצמך..יותר. ולכן-בשביל עצמך,לקום וללכת,או להתחיל לטפל בבעיה.סיכוי לפתרון?נשאיר לאנשי המקצוע..

מי אמר לך..

מה זה בסדר ומה זה לא בסדר, במיוחד בכל הקשור למין?.... את יכולה לנסות לגלות רק מה שמתאים או לא בשבילך, זו האחריות היחידה והאמיתית שלך, אבל מה מתאים לאחרים -את יכולה רק לשאול, לא לקבוע לאף אחד אחר אם הוא "בסדר" או לא... אם את לא גומרת - יקירה, זו האחריות שלך לשנות את המצב ולגלות מה כן יכול לגרום לך להנות מגופך... ואז זו גם האחריות שלך לשתף את בן זוגך במה שגילית, ממקום מעצים ומעודד, אם את רוצה שילמד גם הוא לעשות לך נעים. אחרת איך יידע?.. לא מלמדים את זה בבי"ס, לצערי, וגם אצל כל אישה (וגבר) זה קצת/הרבה אחרת ..... אז אם את רוצה לשנות את המצב - קודם כל תפסיקי להשלות את עצמך ולחשוב שיום אחד זה יסתדר מעצמו, ולשקר לעצמכם על "עייפות ומוטרדות". קחי את העניינים לידיים ותציפי את הבעיה בשיחה בוגרת ופתוחה, רצוי ממקום משתף ושואל, ולא שיפוטי (כמו למשל "בגללך אני מרגישה ככה"). ואגב, מאוד הגיוני וטבעי שהגבר שלך נהנה מ"גירוי וירטואלי" מדי פעם. במצבכם היה מפתיע אם לא, אבל גם הרבה גברים מסופקים ומבסוטים "מהבית" עדיין נהנים להשתעשע בדמיונם ובגופם. אין ממה להילחץ, זה יצר טבעי, ואת אפילו יכולה לנצל את הדבר הזה לטובתך. אולי תנסי לחצות איזה "קו אדום" בתוכך ושבקשי אותו שישתף אותך במה שהוא רואה. לדעתי, זה יכול לעזור לכם להיפתח אחת לעולמו של השני... כמובן, הייתי מאוד ממליצה על כמה פגישות עם איש מקצוע, לפני שאתם מתחתנים... כי החתונה לכשעצמה לא פותרת בעיות, אלא לרוב רק מעצימה את המקומות הלא-פתורים. בהצלחה רבה!

seeyou

New member
8 שנים של תרוצים?../images/Emo12.gif?אל תצפי לשיפור

אם תתחתנו תקימו רשת ביתית ל2 מחשבים וכול אחד יעשה ביד. אם זה יספק אותך אז בהצלחה. יוסי

I C E M A N 7

New member
רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

ואז שניהם יוכלו לעשות סייבר סקס אחד עם השני

seeyou

New member
בינינו-זה עצוב. הסקס הוא הדובדבן שבקצפת

או שהוא סובל מבעיה רפואית ולא מודע לזה. קצת מוזר שבחורה צעירה מבליגה למצב של צנע כאשר יש מבחר גדול והיא לא חייבת ב-DIET SEX

אין לך מושג

לגבי המיניות שלו וגם לא, האמת, לגבי המיניות שלך וככה יוצא שאת קושרת בין כמה עניינים שאין ביניהם הרבה קשר. תתחילי בלהבין לבד, בעצמך, עם עצמך, מה עושה לך טוב - כשתביני תלמדי אותו. ו-כן: גבר שעושה ביד זה משהו שגרתי וזה בסדר שזה נעשה.

ראשית ברכותי

יש לו יצר, הכל בסדר במישור הזה
שנית, אם הוא לא מתחרמן מתמונות של ילדות נאנסות, או גופות מבותרות (או אחרות) את יכולה עדיין להישאר במקומך, ואפילו להשיל את נעלי הספורט. שלישית, אם את רוצה את כל הגשפט הזה בתוכך, אולי כמה עצות מכאן יוא ילו: http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/tips_for_the_blase_lover.htm ולא, זאת לא פרסומת לכללית מושלם
ואם שום דבר לא עוזר, לנעול נעלים חזרה ובספרינט החוצה, לא לבזבז זמן.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אל תתחתנו לפני שתפתרו את בעיות המין

יש המון בעיות שאפשר לפתור. בעיה מינית היא מהיותר קשות. 8 שנים יחד וזה אף פעם לא עבד? נראה שיש פה בעיה עמוקה ורצינית. זה שגבר מאונן זה בהחלט נורמלי, אם אין לו מיניות מספקת (וגם אם יש!) זה שאת לא גומרת - זה אומר שאת מפסידה חלק עצום מפוטנציאל החיים שלך. זה שלשניכם יש בעיה, ואל רק לאחד מכם, אומר שאולי בכל זאת כדאי לנסות לפתור את הבעיה, או בטיפול זוגי או סקסולוגי. להכנס למחויבות של חתונה וילדים ובית ומשכנתא בלי שהבעיה נפתרה? רעיון רע מאוד. אם לא תצליחו לפתור, בהחלט ממליץ על נעלי הריצה של מפלצת.

הפיתרון פשוט-מחשב בחדר השינה

אבל, ברצינות, הבעייה חמורה. לא האוננות שלו, אלא חוסר התקשורת המינית התקינה בינכם. זקוקים לייעוץ מקצועי. אפשרות נוספת-הצטרפות למנזר השקט שלנו, שם הקירות עבים, המקלחות קרות, ואם המנזר היא משהוא משהוא...

nowonder

New member
פעם בחודש?

אל תתחתנו. בלי סקס הזוגיות תסבול, שניכם תסבלו. אי אפשר לחיות ככה לאורך זמן. נ.ב יש לי רשימה של רעיונות של דברים שאת יכולה לעשות איתו בפעם הבאה שאת תופסת אותו עושה ביד. תאמיני לי, עדיף על להזדעזע, להשבר ולהרגיש פגועה.

czar

New member
אחרי שמונה שנות זוגיות

אני לא הייתי מצפה לסקס על השולחן בסלון לפני ארוחת בוקר, הייתי מצפה אולי ליותר, כנראה שיותר טוב זה לא יהיה אבל לא הייתי מכאן מסיק מסקנות עילאיות. מאונן - מרבית הגברים מאוננים, ואין שום קשר לטיב או כמות הסקס שהם עושים.

"תפסתי את בן זוגי עושה ביד"

ולא קראת למשטרה? נ.ב האוננות שלו זאת הבעיה הכי קטנה שלכם.

גארוטה

New member
את יודעת מה באמת מזעזע?

העובדה שאת חיה עם בן זוג תקופה כל כך ארוכה ואף פעם לא חשבת לשתף אותו בעובדה שאף פעם לא גמרת , שאת לא מסופקת מבחינת תדירות יחסי המין ושגם כשזה כבר קורה זה לא זה. אז הגיע הזמן להתעורר ולפני שאתם רצים לבחור שמלה ואולם ולריב על צבע המפיות, רוצו ותפתרו את הבעיה שאת מעלה כאן, ואל תחשבי לרגע שאחרי החתונה הכל יסתדר, נהפוכו, זה רק ילך ויחמיר.

bbb82

New member
הוא מודע להכל...

אנחנו מדברים על הכל, הוא יודע שלא גמרתי והוא מודע לזה שלא כיף לי כמו שצריך להיות (ואת זה אני שומעת מחברות בשיחות ופשוט מוצאת את עצמי לא מבינה עלל מה כל העונג?!) אבל הוא תמיד אומר שאפשר לשפר את זה אבל זה לא זז לשום מקום ובמיוחד עכשיו שראיתי אותו עושה ביד ונכון שזה משהו נורמלי אבל זה לא נורמלי שאני חברה שלו וזוכה לקבל ממנו פעם בחודש. הוא לא הסקס היחידי שלי , הייתי בחיי עם עוד שניים שגם איתם לא גמרתי אז יכול להיות שהבעיה היא אצלי וזה כבר לפורום אחר :) אבל אם כבר התחלתי אז רצוי שאסיים... תמיד בשלב הזה אני מרגישה שאני לא יכולה שהוא ימשיך יותר כאילו מישהו מדגדג אותך ואתה חייב להפסיק אותו - ולא זה לא הסימן לכך שגמרתי כי לפי איך שהחברות מתארות את זה ובכלל זאת לא ההרגשה שאני אמורה להרגיש.אם יש לכן\לכם עצות אשמח לקבל ...

כן, יש לי עצה

פחות לשמוע בובע מייסס, ופחות להתעסק ב"גם אני רוצה כזה"... פחות "לחכות" שזה יקרה, אלא לחזור להתרכז בבן הזוג שלך, במשיכה שלך אליו כבן אדם. בזרימה שלכם, בביחד. בלעשות לו טוב, מכל הלב. בלהתמסר בלי חשש. כרגע את ממורמרת ורואה בו אורגזמטרון "מקולקל" ותחושה טכנית שכזאת בהחלט יכולה לגרום לו לדחייה והתרחקות ממך. במקביל, תתחילי "להתעסק" בעצמך, כבר אמרו לך את זה כאן בכל מיני ואריאציות, ולבדוק מה "עושה" לך את זה. אם שום דבר "לא קורה", לכי להתייעצות מקצועית.

למעלה