זקוקה לעזרה ...

זקוקה לעזרה ...

שלום, הגעתי מפורום הריון מרובה עוברים... יש לי תאומים בני חודש מחר!!! הם נולדו בשבוע 35+1 במשקלים 2205 ו- 2195 כיום הם שוקלים 3 ק"ג כל אחד מלידתם הם אוכלים חלב אם בעיקר דרך שאיבות ופעמיים ביום דרך הנקה ישירה מהשד בהתחלה כמויות החלב שהם צרכו היו קטנות, אבל כיום הם אוכלים כ- 120 CC כל ארוחה (שזה אומר כל 3 שעות) כל אחד שזה ממש המון לגודל שלהם- אבל אחות טיפת חלב אמרה לי שאני צריכה להאכיל אותם על פי הדרישה שלהם. לעיתים, בעיקר בבוקר הם אוכלים פחות כ- 100 CC. שאלתי היא כזו, מבחינת הנקה אני לא יכולה להניק אותם ישירות מהשד כי זה אומר להיות ערה כל היום וכל הלילה, כשהם יונקים מהשד כל אחד יונק כמעט שעה , מבחינת שאיבה יש לי בעיה כי אם אני שואבת כל 3 שעות אני מצליחה לשאוב רק כ- 100 CC מכל שד שזה אומר שזה כמעט מספיק לארוחה לשניהם , לעיתים רחוקות אני מצליחה לשאוב 120CC, אני משתמשת במשאבה של יד שרה (לקטינה של מדלה דו-צידית) הבעייתיות היא שכמויות האוכל שלהם גדלות ואני מתוסכלת שאני לא מצליחה לספק אותן התחלתי לתגבר במנת סימילאק (נאושור לפגים) פעם ביום השאלה שלי היא כיצד אני יכולה להגביר את יצור החלב? והאם יש משאבות יותר חזקות וטובות מלקטינה כגון פאמפ אין סטייל או סווינג? שאלה אחרונה היא האם מישהי מכירה יועצת הנקה לתאומים שמגיעה הביתה מאזור נתניה חדרה (אני מקיבוץ ליד חדרה)?

אלונה ע

New member
מזל טוב וברוכה הבאה

מצורפת רשימת יועצות הנקה מוסמכות בישראל, תעשי סקר טלפוני בין אלה שמגיעות לאיזור שלך ותראי למי מהן יש יותר ניסיון עם תאומים, בכל אופן בשלב הזה ההחלטה הטובה היותר היא לעבוד עם יועצת הנקה. בהצלחה

למעלה