זקוקה לעזרה...

white night

New member
זקוקה לעזרה...

מכיוון שאני מבינה מעט מאוד אודה לכם אם תענו לשאלותי, טיפשיות ככל שאולי יהיו... בכל מקרה, הבעיה שלי ארוכה מדי בכדי שאספר עליה כאן אבל בסופו של דבר, אני תוהה האם קיים לחש, כישוף, שיקוי או כיוצא בזה- שיכול לעזור לי לדעת מה הוא מרגיש כלפי, והאם הוא אוהב אותי או לא? אני מעריכה כי למנוסים מכם השאלה שלי תראה מוזרה אבל אני באמת זקוקה למענה כלשהו... תודה לכם מיטל.

Master Boo

New member
הדרך הכי טובה (לדעתי) -

פשוט לשאול אותו... אני מניח שזה הרבה יותר פשוט מלמלמל (
) איזה שהוא ממבל ג´מבל...

white night

New member
חחחח...

כנראה שלא. כי לשאול אותו פשוט לא עושה את הטריק- הוא לא החלטי בכלל... כל כמה זמן הוא משנה את דעתו. אוהב אותי עד מוות לא... אוהב כידידה. אוהב אותי ולא יכול בלעדי. אוהב כידידה בלבד. לא סובל אותי. אוהב אותי ומצטער על הכל. אוהב, אוהב כל כך, אוהב מאוד מאוד, ומבטיח שהכל יסתדר... הכל לא מסתדר והוא "מבין" שאני החברה הכי טובה שלו. הבנת למה לא?

Master Boo

New member
שלחי אותו לפסיכולוג...

לא, סתם... פשוט תני לו קצת זמן לבד, ותגידי לו שאת רוצה תשובה סופית עוד ___ (השלימי את כמות הזמן שאת מוכנה לתת לו)

white night

New member
אני מוכנה לתת לו נצח...

אבל העניין הוא שהוא חושב שהוא כן החלטי (יא, רייט...) ובטוח שהפעם זה סופי,בדיוק כמו שזה היה סופי בארבע הפעמים הקודמות. הצעתי שננסה לתקן והוא פשוט לא מוכן. עוד רעיונות?

RainBird

New member
זה ממש לא צורך כישוף חסרים קלפי טארו, רונות, כדורי בדולח קיבת כבשה כדי לדעת מה הוא מרגיש. אם תשאירי לי הודעה בפרטי אני אתן לך מספר טלפון ואפתח לך בקלפים בחינם Arden ../images/Emo23.gif

white night

New member
ובכן...

אני מעריכה מאוד את נכונותך לעזור לי אבל פרט לעובדה שאני לא יודעת מה פשר "פרטי" בפורום, יש לי חוק ברזל- לא למסור פרטים מזהים על עצמי (שם משפחה, כתובת, טלפון) ל"זרים" מהאינטרנט, ואני מאוד מקווה שלא תפגע מההגדרה. למרות זאת אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי ותגיד מה עלי לספר לך על מנת שתוכל לפתוח לי בקלפים ב"שלט רחוק" אם אפשר, ואם לא- מה בכל זאת אפשר לעשות? בתודה רבה- מיטל.

את יכולה

מטוטלת... (בנוסף לכל השיטות שארדן הציע) פעם עבדתי עם המטוטלת הרבה אבל עזבתי אותה. אולי לך היא תתאים. תכיני לך מטוטלת או שיש לך כבר איפשהו (חוט עם משקולת בקצה) תחזיקי (אני יודע שצריך להחזיק בין האגודל לאצבע אבל אני לא יודע למה זה משנה) תעשי מדיטציה תנקי את הראש ותשאלי את השאלה. לפני זה תשאלי שאלה שאת יודעת שהתשובה היא כן, או תגידי למטוטלת "תראי לי את הכן" ואז את הלא כדי לדעת איזה תגובה של המטוטלת זה מה. ואז תשאלי את השאלה. המטוטלת "אמורה" לענות את האמת. בהצלחה

../images/Emo39.gif למה שלא יהיה רציני?

לפני כמה שנים אני ודודים שלי היינו בבית של סבתא שלי ז"ל, ואני לא זוכרת למה/איך/מי/וכו´... ניסינו לעשות מטוטלת כדי לבדוק לבן דוד שלי אם לו ולאישתו תיוולד בת או שיוולד בן קודם. לקחנו שרשרת זהב {ניראה לי שהם אמרו שצריך מתכת} ושיפשפו את התליון בכף היד {לקלוט את האנרגיה אולי} של אישתו ואז הרימו את השרשרת. ניראה לי שתזוזה בצורת עיגול מראה על בת ומצד לצד מראה על בן, או ההפך, אבל בפעם הראשונה זה הראה על בת, ובאמת נולדה להם בת {עשינו את המטוטלת שנה לפני בערך}. אחר כך המשכנו לבדוק, אני לא זוכרת אם זה אמר שתיוולד להם גם בת שניה, למרות שניראה לי שכן, אבל כשהגענו לפעם החמישית השרשרת פשוט לא זזה, והיא אמרה שהיא לא רוצה יותר מ 4 ילדים. אני לא חושבת שמישהו באמת זכר שעשינו את המטוטלת, אבל כשאמרו לי שנולדה להם בת שאלתי את אמא שלי אם היא זוכרת שזה מה שיצא והיא שאלה אותי: "באמת?" *סנילית :)*
פרינסס---,--´-{

white night

New member
באמת?

נשמע מעניין... מה עוד את יכולה לספר בנידון? או לחילופין, מה אתה- פליקס- יכול לפרט?

Zipadidoda

New member
ובכן

בתחילה כשהשתמשתי במטוטלת בשבילי ובשביל ידידים היא עבדה מצוין. התשובות היו נכונות ולא הייתה בעיה. באיזשהו שלב שמתי לב כמה קל לשלוט במטוטלת. למרות שידי ואצבעותי לא זזו יכולתי להזיזה לאיזה כיוון שרציתי בלי מאמץ. הבעיה שלי הייתה שלא ידעתי מתי כפיתי על המטוטלת את רצוני ומתי התשובה הייתה אמיתית וגם השאלות ששאלתי, לא היה ניתן לאמת אותם (היה ניתן אבל הם עוד לא אומתו) והתשבותו נראו חסרי היגיון. צריך ללמוד להשקיט את המחשבה כדי להשתמש בכלי ביעילות לפי דעתי.

white night

New member
../images/Emo12.gif נשמע מעניין.

הנקודה שהעלית, שאי אפשר לדעת מתי אני בעצמי מזיזה את המטוטלת ומתי היא זזה באופן "עצמאי" עלתה גם במחשבתי, בגללה אני די סקפטית לגבי השיטה הזאת על אף היותי נואשת בצורה נדירה. אבל חוץ מזה אני לא יודעת לעשות מדיטציה... התשובות נראו חסרות היגיון?

white night

New member
אבל...

השאלה היא האם בסופו של דבר התשובות התאמתו או שסתם נשארו תלויות באוויר? ובכלל... יש חשיבות לסוג המטוטלת?

Zipadidoda

New member
לפי דעתי

בגלל שהמטוטלת היא רק הדרך בה התשובה מתבטאת ותשובה בעצם באה ממקום אחר זה לא משנה איזה מטוטלת תקחי. בשלב מסוים גם השתמשתי בחוט תפירה שבסופו קשור בלוט. אבל ייתכן ובחלק מן המטוטלות התשובה תיהיה יותר ברורה.

למעלה