זקוקה לעזרה...

זקוקה לעזרה...

שלום. אני חדשה כאן בפורום וחשבתי אולי פה אני אוכל לשפוך את ליבי... אז ככה: יצאתי עם איזשהו בחור. עוד מההתחלה הבנו שזה לא זה והקשר נותק. לאחר זמן מה קיבלתי ממנו טלפון, בהצעה לשדך לי את חברו הטוב. הסכמתי להצעה והתחלתי להיות בקשר עם חברו. ניפגשנו ונראה שמצאנו חן אחד בעיני השניה. לאחר הפגישה הוא לא טרח להתקשר אלי, אז אני יצרתי איתו קשר בהנחה שהיה עסוק ולא היה לו זמן (קצת טיפשי מצידי לא?!) כעבור יומיים החלטנו להיפגש, אך עקב נסיבות שלא תלויות בנו זה לא יצא לפועל. למחרת קבענו שוב להיפגש, אך 10 דקות לפני מועד הפגישה הוא התקשר לבטל בטענה שצץ משהו דחוף, ושנפגש מאוחר יותר. מאוחר יותר דיברנו והוא הציע שהוא יבוא אלי עם חבר שלו (כן, זה ששידך ביננו) אמרתי לו שאין לי מה לעשות עם שניהם ביחד (מן הסתם...) הוא להגנתו אמר שיגיע הביתה יתקשר אלי ונראה כבר מה לעשות. חיכית עד השעה שתיים בלילה לטלפון ממנו אבל הוא כמובן לא התקשר... מה לדעתכם אני צריכה לעשות? לעזוב אותו? לדבר איתו על זה...? אני רק רוצה לציין שלפי איך שהוא התנהג בפגישה שלנו ואיך שהוא מדבר אלי הוא נשמע מעונין... תודה בינתיים... הכיבשה הירוקה...

sidi

New member
לדעתי

הוא סתם מנסה לשחק איתך או שהוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. דעתי היא שאין לך מה להתקשר אליו יותר אם הוא ירצה הוא כבר יתקשר. ואם הוא באמת יתקשר ותקבעו והוא יבריז שוב או שהוא עוד פעם אחת ישחק איתך תאמרי לו שלום. אל תעכבי את עצמך יותר מדי על הטיפוס הזה. סידייייי

אני בדעה של סידי...

גם לדעתי הוא משחק משחקים ואולי בעצמו לא יודע מה כל כך רוצה מעצמו ומהחיים תחכי ותראי מה הוא עושה ובמידה והוא יוצר קשר - תנסי "להבהיר" עניינים אחרת תמשיכי הלאה
וכמובן - ברוכה הבאה אלינו!!

ניקולי

New member
שב"ש לך...וברוכה הבאה לפורום שלנו

תראי הסיפור שלך הוא דיי מוכר לי..לפני כשנתיים בערך הכרתי מישהו..דוקא כן היה בנינו רומן, אבל מסיבות מיוחדות נאלצנו לוותר, כעבור כחודש של פרידה, התקשר אליי מישהו וטען שהוא חבר שלו..והוא מעוניין להכיר אותי..במקרה שלי אני לא הסכמתי..כי לדעתי זו היתה חוצפה מצדו (מצד זה שהייתי איתו) להכיר לי חבר שלו, באותו זמן הרגשתי כמו חתיכת בשר למכירה..ולא הסכמתי בשום אופן שמישהו ישים אותי למכירה מסוג כולשהו..אבל זו רק דעתי!!.. בקשר אלייך..את ראית אותו הכרת אותו והוא אף מצא חן בעינייך, לפעמים מרוב שבנאדם אחר מוצא חן בעינינו היינו מאוד רוצים שגם אנחנו נמצא חן בעיניו ומרוב הרצון העז..אנחנו חושבים שמצאנו חן בעיניו..לדאבוני זה לא כך..אולי גם הוא אמר לך שאת מצאת חן בעיניו..והוא אמר לך את זה בכדי לא לפגוע בך או ש..חשב שיצא לכם משהו באותו הזמן.. אני לא יודעת מה עשיתם באותה פגישה ולאן היא הובילה אך סביר מאוד להניח שלא היה בניכם כלום, והוא ממשיך הלאה..נראה כי את הלא יחידה וסביר להניח שיש לו אולי מישהי או מישהן שעומדות על הפרק..אך זו רק השרעה.. אני במקומך..לא מתקשרת אליו ולא מנסה להזמין אותו ליציאה נוספת או פגישה נוספת..אם הוא היה כ"כ רוצה לראותך היה עושה הכל בכדי לראותך, הוא היה מבטל דברים בשבילך..וגם כשכבר יכל לראותך הוא לא היה מציע לבוא עם חברו (זה שבעצם הכיר בניכם)..באמת, מה יש לו לעשות איתכם?? אולי להחזיק לכם את הנר?? או שהוא היה שומר עליכם מבחוץ..(בגלל המצב הביטחוני?).. תחשבי טוב..אל תעשי צחוק מעצמך...אני הכי שונאת שעושים צחוק אחד מהשניה. שיהיה לך יום טוב..והמשך שב"ש ניקול*

תודה לכולכ, אבל...

תודה לכם על העצות והכל... אבל בכל זאת... אני חייבת לדעת!!! אני לא אוהבת שמשאירים אותי ככה תלויה באויר... אני בקשר עם עוד כמה בחורים אבל רק אותו אני באמת רוצה. ואני יודעת להבחין אם הוא סתם אומר או באמת מתכוון רואים את זה על פי המבט ... יספיק לי לשמוע ממנו את ה"לא". זאת תיהיה טעות נכון...? שבוע טוב, בינתיים.

sidi

New member
אל תעשי

טעות ותתקשרי אליו, אל תתני לו לשחק בך וברגשותייך. אין מה לעשות לפעמים הגורל הוא להשאר "תלוי באויר" תנסי לצבור כוח ולהמשיך הלאה הבחור לא רציני. אל תתפטי למבטים! הלוואי בשבילך ואני טועה, סידיייייי

ניקולי

New member
אני לא אוהבת

שבחורה לא יודעת מה הולך סביבה.... אני חושבת שהוא אמר לך כבר לא!!!.... הוא אמר לך לא, בדרך שלו. ומשום מה נראה לי שאת מנסה בכוח להכניס את עצמך למין מערבולת שאח"כ יהיה לך קשה לצאת ממנה! תיזהרי ניקול*

jess ועוד

New member
לדעתי אין פה כלום!!!

לא התחיל כלום ושום דבר שאת צריכה בכלל להתייחס אליו אם הבחור היה רציני אז הוא היה שואל את השאלה אבל את ??? את צריכה לנתק כל קשר

תודה ../images/Emo13.gif

תודה לכולכם על העזרה... סתם לעידכון, הוא התקשר בסוף... קבענו להיפגש (כמובן בתקווה שלא יבריז...) תודה, ומעריכה אתכם על עזרתכם... כיבשה ירוקה שכבר לא כל כך עצובה...

sidi

New member
כבשה ירוקה

רגע אני לא מבין, למה ירוקה דווקא? בגלל מכבי חיפה? ועכשיו נעבור לנימה רצינית יותר, אני באמת שמח בשבילך ואני באמת באמת מקווה שהוא רציני ואני מאחל לך המון המון הצלחה. סידייייי

סידי!

אין משמעות לשם שלי... סתם רציתי שם מקורי...
ואני מקווה גם שהוא רציני... היום אני אוכל לדעת את זה... שיהיה שבוע טוב ושקט...

sidi

New member
אז

באמת מצאת לך שם מקורי
ושיהיה בהצלחה היום.

למעלה