זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

שלום אני זקוקה לעזרה אולי מישהו יוכל להפנות אותי אני צריכה להגיש איזה עבודה בניתוח מערכות מידע וזקוקה לחומר על יתרונות וחסרונות של הקמת אתר אינטרנט א.ע"י פיתוח עצמי ב. ע"י התקשרות עם אתר מסחר מקוון בתודה מראש

efeinsch

New member
שאלה

"התקשרות עם אתר מסחר מקוון" - האם הכוונה לחברה חיצונית שמקימה אתרי אינטרנט, או חברה שהיא בצם פורטל או אתר גדול המכיל אתרי משנה, שאחד מהם יהיה האתר שלך? לא כ"כ ברור לי הקשר בין הקורס "ניתוח מערכות מידע" ובין המטלה שעלייך להגיש, האמת.

efeinsch

New member
אל תדרדר את השרשור

לחצת לבד על "הוספת תגובה מהירה" או אדם לבוש אדום עזר לך?
הקשר לא ברור מכיוון שכשאני עברתי את הקורס הוא ממש לא היה קשור לנושא עליו הגברת שואלת. הייתי נכנס להסבר מעמיק יותר, ברם אני חושש לקשרים הנוירונים שלך, צהוב גאה שכמוך. ונחזור לשרשור: "20חדשה בעניין", האם הכוונה ליתרונות\חסרונות בצד הטכני או העסקי של בניית אתר? נראה לי שזה לא כ"כ המקום האמת, למה שלא תלכי לפורום בניית אתרים או משהו כזה?

ק צ ר י ם

New member
הפוסל במומו פוסל

צר לי עליך efeinch. א. אל תשתמש בתירוץ של "חושש לקשרים נוירונים שלך" וגם לא קשרים נוירונים של אחרים כסיבה לחור החשק או אי היכולת שלך להסביר משהו כמו שצריך. למען האמת הפתעת אותי ברצון שלך למצוא חן בעיני ה מ ש כ י ל י ם(הו-הו-הוווו...). חבל שירדת נמוך. ב. אני צהוב גאה בדיוק כפי שאתה אדום גאה. ההבדל היחיד ביננו שבצד שלכם (לפחות אתה מסתבר)בטוחים בעליונות הגזע האדום ובפרט ביכולתכם המשופרת משלנו ביצירת קשרים נוירונים במוח. ונחזור לשרשור. הבחורה ביקשה הכוונה ואתה כבר קבעת שאין עבודה כזו באוניברסיטה. בסה"כ היא ביקשה מקורות של יתרונות וחסרונות כפי שהסברת בקצרה בהודעתך השניה. אף פעם אל תזלזל ביכולות של אחרים. במיוחד כאלה שהסבירו לך פנים. אדום שכמותך.

efeinsch

New member
וואו-וואו-וואו! הולד איט....

קצרים יקר (באמת). אני מנצלש בטירוף, אבל שיהיה ברור שאין לי שום רגש עליונות כלפי אף אחד פה ובכלל, הכל גיבובים של סלוגנים ומנטרות שגורות. בחייך, גבר, אל תיקח אותי רציני מדי בעניינים האלו, אני יותר מדי מעריך אותך מלהתכוון באמת לשטויות האלו... סליחה אם הגזמתי בציניות או אם פגעתי. וסליחה מחברי הפורום על הניצלוש.

למעלה