זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני צריכה להעביר פעילות בגן של בני בן ה 5.5 בנושא צדקה ורציתי להכין איתם קופות צדקה . אשמח לרעיונות פשוטים ככל האפשר ליצירת קופות צדקה . תודה רבה

smady a

New member
אים הילדים בגן דתי ובאים ממסגרת

כזו אז זה מובן לי. את יכולה גם להכין איתם מקופסאות סימילק ריקות לקשט אותן יפה להדביק את המכסה בדבק חזק ולחרוץ פתח למטבעות. אני הייתי הולכת על כיוון של נתינה ותרומה....לספר מה היא צדקה מהם נזקקים ואולי להעביר חוזר שכל ילד יביא משהו לגן ...אולי לכבוד החנוכה....קמח ריבה אבקות סוכר שמן ועוד. בשיתוף הגננות וההורים

מה שטוב

New member
ואם הם לא?

יש הרבה מאוד ארגונים שמעמידים קופות בחנויות וכדו', שאנשים יכולים לתרום בהם סכומים קטנים (איל"ו אקי"ם וכדו') לשים מן קופה כזו בבית, שהילד ידע שהכסף שבה ייתרם לארגונים שונים, על פי העדפתכם, נראה לי דבר יפה ומחנך מאוד, בלי שום קשר לדתי או לא דתי. לילד מותר לדעת שיש ילדים שלא זכו לכל מה שלא יש. יש ילדים שלא יכולים ללכת, יש נוער במצוקה וכדו'. את העודף מהמכולת הוא יכול לשים גם בקופה למענם, ולא רק בקופת חיסכון. בסוף החודש מחליטים יחד לאיזו מטרה ילכו הכספים. אפשר גם לנצל את הכסף בקופה כדי לתת ממנו למתרימים במבצעי ההתרמה השונים (הקש בדלת וכדו'). לנוכחות של קופה כזו בבית יש אפקט מצטבר.

smady a

New member
הארת את עיניי כן זה בהחלט יכול

להיות רעיון טוב. ללמד אותם נתינה מהיא ...

למעלה