זקוקה לעזרה.

lonefairy

New member
זקוקה לעזרה.

אז ככה, מגיל מאוד צעיר אני מרגישה שיש גורמים שונים שעוקבים אחרי והורסים לי כל דבר בחיים שאני מנסה לבנות. אני מרגישה שהם פשוט רוצים לקחת ממני כל אדם/בע"ח או כל דבר אחר שאני מנסה לאהוב ולהשקיע בו. אני לא יודעת מה הם רוצים ממני, אבל אני מניחה שיש להם מטרה כלשהי. אני תמיד הייתי אדם שונה מאחרים וכנראה שבגלל זה הם עוקבים אחרי. אני יודעת שאני אולי נשמעת כמו חולת נפש עם הזיות, אבל פשוט כבר קרו לי יותר מדי דברים בחיים שלא יכולים להיות סתם צירופי מקרים. חייב לעמוד מאחורי זה משהו. אני מקווה שכאן תוכלו להבין אותי ואולי גם לנסות לעזור. אני פשוט חייבת להיפטר מהם! איך עושים זאת?

lonefairy

New member
תוספת.

שכחתי לציין שאני חושבת שמדובר בשדים אפלים כלשהם, אבל אין לי שום מידע נוסף עליהם מעבר לזה. תודה.

אני אתחיל ממשהו לא קשור

השיר "אליפלט" תמיד מעלה לי דמעות בעיניים, וכל פעם שאני עובר ליד הישוב בעל אותו שם בדרכי צפונה, אני נזכר בשיר. לגבי הבעיה שלך - לי אישית קשה להאמין שממש רודפות אותך ישויות אפלות, מאחר שבדרך כלל צריך לעשות משהו שזה יקרה. האם התעסקת בעניין בעבר? ניסית לעשות משהו (סיאנס וכדומה?) שלא ממש הצליח כפי שהיה אמור? תנסי להזכר, אפילו אם זה במסגרת שעשוע בטיול שנתי. תמיד ישנם תהליכים של גירוש ושל טיהור, קמעות שונים וכן הלאה. אבל לפני שפונים לכל זה, כדאי באמת לבדוק ממה זה התחיל. המלצה נוספת שלי, היא כן לפנות ולדבר עם איש מקצוע בתחום הנפש. ייתכן וכלל לא מדובר ב"שדים" שנמצאים "בחוץ", אלא בגורמים פנימיים המשפיעים על תת המודע שלך ובעקבות זה על חייך. זה יכול להיות יועץ, זה יכול להיות פסיכולוג. גם אם לא ימצאו שום "שדים" פנימיים כאלה, הוא יכול לסייע בלהבין למה זה קורה.

נרקיס24

New member
אז ככה:

לפני הרבה שנים באמת ניסיתי פעם לעשות סיאנס, אבל כלום לא קרה. בכל אופן, כמו שאמרתי, אני מרגישה את השדים האלה מגיל מאוד צעיר, עוד לפני שעשיתי את הסיאנס הזה, אז לא נראה לי שזה השפיע במשהו על כל העניין, אבל לך תדע... לגבי "שדים פנימיים" וייעוץ נפשי, יתכן שאתה צודק, אבל שוב, קרו לי כבר יותר מדי דברים בחיים שלא היו תלויים בי ויש סיכוי קטן מאוד שמדובר בצירופי מקרים בלבד, אז אולי באמת יש שדים אמיתיים שמנסים לפגוע בי?

למעלה