זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

חברה שלי זקוקה לעזרה ! כתבתי בפורום "משפחות חד הוריות" והמליצו לי שם לכתוב הודעה גם בפורום שלכם. אז ככה, הבעל של חברה שלי מאיים לעזוב אותה והיא מספרת שהמצב בבית לא טוב וזהו עיניין של זמן עד שיעזוב. אין לה משפחה כאן בארץ (כל המשפחה נשארה בארגנטינה) והיא לא רוצה לחזור לחו''ל. יש לה 3 ילדים אך לא עובדת. הילדה הקטנה שלה (בת שנה וחצי) ילדה חולנית. זאת גם בעיה לגבי יציאה לעבודה. מה עושים ? מה אפשר לעזור ? היא לא יודעת איך היא תסתדר כלכלית ואיך תטפל לבד בילדים. הקושי עוד יותר גדול כי אין מי שיתמוך בה (בן משפחה). אשמח לשמוע את דעתכם.

קטי30

New member
במקרה כמו של החברה שלך

כל שנותר לה זה לפנות לרשויות. עו"ד דחוף ואם זה קשה לה כלכלית אז דרך הלישכה לסיוע משפטי. ועו"ס שתלך ללשכת הרווחה . שתדע בדיוק מה קורה בבית הזה. וסתם שתדעי... לפעמים, חברים טובים ביותר. הופכים לחלק בלתי נפרד ממך. ויש להם יכולת, לתת תמיכה וסיוע נפשי שהיא זקוקה . במיוחד, בתקופה כזאת קשה. ב ה צ ל ח ה .

היא יכולה

לפנות לסיוע המשפטי בבקשה לה עו"ד ללא תשלום. אכן יש קושי לגדל שלושה ילדים על בסיס מזונות וקצבת הילדים בלבד.

n o g a1

New member
קיים אירגון

לעולים מדרום אמריקה (לא בהכרח עולים חדשים), המון מתנדבים, חיי קהילה, סיוע (נדמה לי גם משפטי) - שווה בדיקה. o.l.e.i organisacion latina en israel

למעלה