זקוקה לעזרה........!

the Hunter girl

New member
זקוקה לעזרה........!

לא מזמן אני התחלתי לקיים יחסי מין(טוב האמת שעבר כבר איזה 3 חודשים מאז הפעם האחרונה שלי) אך זה נמשך רק כמה פעמים אחדות. אבל באותם הפעמים היחידות אני בכלל לא נהניתי מקיום יחסים, אני בכלל לא נירטבתי ולא יצרתי כמעט שום חומר סיכה לכן גם החדירה הייתה די בעייתית\קשה ודי כואבת. בן זוגי ניסה גם לרדת לי אבל גם זה לא עשה לי יותר מדי, אפילו הייתי אומרת כלום.בנות ובנים יקרות\ים יש לכם אולי דרכים או פתרונות להציע לי על מנת להגביר את הנאתי מהסקס ולאהוב את זה יותר......... תודה רבה מראש!

היי ושאלה קטנה בתור התחלה ../images/Emo140.gif

האם את יודעת לענג את עצמך? כלומר, האם את מאוננת, ואם כן, האם את נהנית וגומרת באוננות?

shehela1

New member
תתחילי

לאונן ולהכיר את הגוף של עצמך ואז תוכלי להנות יותר גם מהסקס!

pain is MY love

New member
תחליפי פרטנר...

ככל הנראה את לא מתלהבת יותר מדיי מיחיס מין עם הבחור הזה.. ברגע שתהיה לך תשוקה עזה לבחור את לא רק תרטיבי את גם תהני מכל פיפס שהוא יעשה לך...

שגיתא

New member
מצטרפת לדעה של P.I.M LOVE

ברגע שהפרטנר שלך עושה לך את זה גם מבחינה מינית, הרבה דברים שלעיתים מפריעים כמו ריחות של סיגריה זיעה קלושה מטשטשים או נעלמים משהו
שגיתא

gali1987

New member
RE: זקוקה לעזרה.........!

אני לא מצליחה לשלוח לך מסר פרטי. אני פשוט לא רוצה לפרסם פה את ההודעה שלי בפורום כזה של חברה,למרות שזה בחורות. אם בא לך יש לי הצעה בשבילך לבעייה שלך..תכתבי לי למייל [email protected] ביי להתראות ויום עצמאות שמח

למעלה