זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

במסגרת אלבום תמונות שאני מכינה לחבר לשנה רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי במשפטים יפים כמו ציטוטים מהתנך וכד' שמדברים על אהבה כמו מים רבים לא יכבו את אהבה ונהרות לא ישטפוה תודה זה דיי דחוף

טאKילה

New member
משהו שכתבתי...

לא תנ"כי אבל חמוד.. דבש- נוהם הלב פורח מהלך קסם חושני כדבורה פעלתנית מלקטת דבש מלכות מפרחי אהבתך. כמובן שכל יוצר כך גם אני מבקשת קרדיט לשמירת זכויות יוצרים.

טאKילה

New member
ועוד אחד...

את המילים שלחשת לי זריתי בעיני כגרגרי חול שסימאו בלבי אהבה כמו שדה צבעוני פורח וריחוף פרפרים.

אני אסביר למה הכוונה שלי

האלבום שאני מעצבת לנו לכבוד השנה הוא רק תמונות נטו מעוצבות בלי כל מיני תוספות הדברהיחיד שאני מוסיפה זה משפטים שקשורים לתמונות אז אולי אני ארשום מה התמונות שיהיו בדפים שבהם אני רוצה לכתוב: * דף בו תמונות רק שלנו * דף בו תמונות רק שלי * דף בו תמונות של שנינו מתנשקים (המשפט מתי נתנשק לא הכי מתאים כי השתמשתי בו במצגת שהכנתי לוליומולדת) * דף בו אני והוא באירוע יושבים בשולחן והוא מחזיק כוס יין אני עושה אותו בתלת מימד כאילו מגביהה את הדמות שלו. אשמח אם תוכלו לעזור לי

dardara

New member
הנה לך משפט שאולי יתאים ../images/Emo23.gif

עזה כמוות האהבה ואולי האהבה גן נעול היא

אלמרה

New member
../images/Emo23.gifדרדרהההההההההההה ../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה מתוקה!!!
ו

טאKילה

New member
האמת ש...

קצת קשה להתאים שיר לתמונה כשלא רואים אותה. ניתן לכתוב שיר בהשראת תמונה.

בסך הכל התמונות

די קלילות לאצרי לראות אותן חוץ מהאחרונה... אממ תמונות שאנחנו מתנשקים לא קשה לתאר ותמונות שלו ותמונות שלי כולן פשוטות רק שכל תמונה גזורה בצורה אחרת... אשמח אם תהיה אפשרות לעזרה

טאKילה

New member
הנה עוד...

שפתיך שושנים פיך נוטף מור עיניך כאפיק מים מגע ידיך זהב וכולך מחמדים. , בוא אל גני אתן אותי לך על הרי בשמים תרגיש איך הנצו רמוני אהבתי.

Netta79

New member
רותי...

"לא טוב היות האדם לבדו - אעשה לו עזר כנגדו" "ודבק באישתו והיו לבשר אחד" "שמיני כחותם על ליבל" "השבעתי אתכם בנות ירושלים אם תמצאו את דודי מה תגידו לו ? שחולת אהבה אני " "שפתותיו שושנים נוטפות מור " איזה כייף לו ... בהצלחה

היי תודה:)

אממ בדף הראשון של האלבום אני לקחתי קטע מהתנך עם והיו לבשר אחד דף בו התמונות שלו לבד אני לא יודעת מה לרשום באלבום שהכנתי לבת דודה שלי לחבר שלה היא רשמה לפני שנה וחצי בדיוק הכרתי את הבנאדם הכי מיוחד בעולם ואז בדף תמונות שלה ומאז הפכתי לילדה הכי מאושרת בעולם אני רוצה משהו בסגנון אולי יש מישהו רעיונות? ודף בו תמונות רק שלנו מתנשקים שגזורים בכל מיני צורות אין לי מה לכתוב תודה על העזרה:)

אלמרה

New member
שיר השירים אשר לשלמה

שִׁיר הַשִּׁירִים, אֲשֶׁר לִשְׁלֹמֹה. ב יִשָּׁקֵנִי מִנְּשִׁיקוֹת פִּיהוּ, כִּי-טוֹבִים דֹּדֶיךָ מִיָּיִן על פי זכרוני הרופס זהו הפסוק הראשון מ"שיר השירים" - לכי לתנ"ך....

טאKילה

New member
על זה אני אומרת לך ../images/Emo51.gif

שיר השירים מביא איתו השראה ברוכה לעוד ועוד שירים נהדרים. כל הכבוד אלמרה

למעלה