זקוקה לעזרה...

רחלי@

New member
זקוקה לעזרה...

נעלם לי ה PROGRAM מהמחשב ואני לא מצליחה לפתוח לינקים - מאיפה אני מורידה אותה? תודה

א-ז

New member
מה???????

נעלם לך? תנסי לפרט יותר אולי יהיה אפשר לפתור את זה

רחלי@

New member
שלחו לי לינק

לאאוטלוק וכשניסיתי לפתוח אותו עלה לי חלון ובו כתוב שחסר לי את ה PROGRAM שזו תוכנה שפותחת קבצי http וניתנה לי אפשרות לנסות לאתר אותה - לא מצאתי אותה כמובן, לפני כן התקנתי והסרתי את הנטסקייפ אולי יש לזה קשר...

marik

New member
יש איזה שהוא קשר

כי תוכנה שפותחת HTTP היא בעצם נטסקייפ. אז אם התקנת מחדש את הנטסקייפ - אולי פגעת ביכולת המחשב שלך לפתוח דפי HTTP המוצפנים בתוך תוכנות או משהו. למרות שלי לא נראה..... נראה לי יותר שהתוכנה שנשלחה לך פגומה!! היא מנסה להפעיל קובץ שנקרא PROGRAM, במקום שם הקובץ האמיתי. כשבונים תוכנה וקובץ הפעלה, צריכים להגדיר לו את שם הקובץ שאותו הוא יפעיל. אם משתמשים באשף אוטומתי שבונה עבורינו את קובץ ההפעלה, בשדה של: "שם הקובץ להפעלה: " רשום כברירת מחדל: "PROGRAM" מי ששלח לך את הקובץ הזה שכח לשנות את זה לשם קובץ כלשהוא, ובגלל זה הוא מנסה לאתר משהו שלא קיים. ושוב, אולי אני טועה ויש קשר לנטסקייפ....

IBZ24

New member
כשהסרת את נטסקייפ התוכנה הסירה

גם את השיוך שלה לקבצי ה HTML,לכן כנסי למחשב שלי,לחצי על התפריט כלים או על תצוגה(תלוי במערכת ההפעלה שלך),ואחרי כן על אפשרויות תיקייה,בחרי בסוגי קבצים וחפשי את URL:HyperText Transfer Protocol ,בחרי בעריכה, בחלון שנפתח בחרי ב-פתח ואחרי כן שוב בעריכה,עכשיו נווטי לתיקייה שבה מותקנת אינטרנט אקספלורר(בד"כ Program Files\Internet Explorer )בחרי בקובץ Iexplore.exe ולחצי אישור,צאי מכל החלונות ע"י "אישור" או "סגור" עוד דבר שתוכלי לעשות הוא להפוך את אינטרנט אקספלורר כדפדפן הברירת מחדל שלך-כנסי ללוח בקרה,בחרי באינטרנט,בחרי בלחצן תוכניות,וסמני את -אינטרנט אקספלורר יבדוק אם הוא דפדפן ברירת המחדל(או משהו כזה,אני לא זוכר בדיוק) אתחלי את המחשב ונסי לגלוש מחדש

למעלה